dilluns, 23 d’abril del 2007

Liverpool FC 2-0 Wigan Athletic. A pensar en la Champions.

El Liverpool FC va solventar amb total suficiencia, el partit que l'enfrontava el dissabte al Wigan Athletic. La clara victòria comporta la classificació matemàtica entre els quatre primers classificats que donen dret a participar en la propera edició de la Champions League. Superat aquest objectiu, el grup de Benítez té la possibilitat de centrar-se unicament en l'actual competició de Champions, mentre que el seu rival, el Chelsea te oberts dos fronts més a part de la competició continental. Dimecres, primer assalt del combat programat a dos assalts davant de l'equip de Mourinho.

FORMACIONS.
Reina, Arbeloa, Hyypia, Carragher (Agger, 74), Riise, Pennant, Zenden (Gerrard, 71), Xabi Alonso, Mark González, Crouch (Bellamy, 63), Kuyt.

DESCONCERT AL MIG DEL CAMP.

Benítez va aliniar de sortida un mig del camp amb Zenden i Xabi Alonso que no va estar gens encertat a l'hora de crear jugades joc. Xabi Alonso va estar estranyament errat en passades aparentment senzilles, mentre que el seu company Zenden mai no ha destacat per ser un gran creador de joc.

Tant sols algunes passades d'Alonso en diagonal cap a les bandes ocupades per Pennant i González, van portar cert perill a la defensa dels homes de Paul Jewell. Curiosament en la primera part, Pennant i González van intercanviar-se de banda, en una sorprenent variant tàctica de Benítez. Tant sols Pennant va demostrar-se còmode en aquesta posició invertida, mentre que González es perdia en la banda dreta de l'atac red.

PREMI AL TREBALL DE DIRK KUYT.

La tarde de dissabte, Kuyt va rebre el premi al seu inesgotable treball i talent en forma de dos gols demostrant les enormes qualitats que atesora el fitxatge estrella d'aquesta temporada.

En el primer gol, l'ex-jugador del Feyenoord va demostrar una gran concentració en el joc i un gran olfacte golejador, quan en el minut 29 va rematar de cap una centrada desde la banda esquerra de Pennant, avançant-se al seu defensor i al porter del Wigan que sortia a recollir la pilota. El jugador holandès va dedicar el gol a la seva segona filla nascuda la setmana passada amb el ja clàssic moviment de braços emulant tindre una criatura entre els braços.

La primera part va finalitzar sense cap més jugada destacable en un partit que el Liverpool va tindre controlat en tot moment i on el Wigan no va fer mai una clara aproximació a l'àrea i la porteria de Reina.

BELLAMY REVOLUCIONA EL PARTIT.

Calia la sortida d'un jugador de les característiques del gal.lés per donar-li revolucions a un partit que començava a ratllar el sopor total. Fins a aquell moment tant sols un perillós xut de Kuyt va portar el perill a la porteria de Filan que va respondre amb una bona aturada al llunyà xut de l'holandès.

Kuyt no fallaria en la següent acció en la que va aparèixer. Una jugada d'habilitat i de insistència de Bellamy, acaba amb una asistència a Kuyt dintre de l'àrea, que amb una gran definició, allunyava el cuir a la xarxa de la porteria del Wigan lluny de l'abast del porter Filan.

EL WIGAN BAIXA ELS BRAÇOS I EL LIVERPOOL S'AGRADA.

Amb el segon gol red al marcador, l'equip de Jewell va veure clar que no hi tenia res a fer aquella tarda i va cedir tota la iniciativa al Liverpool FC que va jugar alguns minuts d'un futbol de gran qualitat i verticalitat. González novament ubicat a la seva banda esquerra va tindre accions de gran mèrit, demostrant la seva velocitat i capacitat de conducció de la pilota, mentre que Pennant continuava sent l'amo i senyor de la banda dreta al igual que l'ultim terc de la temporada. Tant sols un cop de cap de Folan al que va respondre Reina amb una gran aturada va perturbar la plàcida tarde per als homes de Benítez.

L'ex-jugador del Liverpool Emile Heskey fou substituit al minut 64 per Folan, rebent una sonora ovació per part de tot l'estadi d'Anfield que reconeixia així la seva estada en la entitat d'Anfield.

PUNTUACIONS:

Kuyt: 5 Punts.
Pennant: 3 Punts.
Bellamy: 1 Punt.

ELS BARCELONA REDS PRESENTS A ANFIELD.

6 Membres dels Barcelona Reds, van estar presents a l'estadi d'Anfield per presenciar el partit. Durant aquesta setmana, oferirem una crónica de tot el que va succeïr en aquesta nova presència dels aficionats barcelonins reds al temple red. De moment us fem un petit avançament gràfic de la banner que va lluir lamentablement tant sols a la terrace del pub The Park, per que no va haver-hi la possibilitat de penjar-la en lloc visible dins de l'estadi. Tot i així, l'estrena de la banner va impactar als supporters reds locals que van felicitar als membres dels Barcelona Reds pel disseny de la bandera i van voler-se fer fotografies amb ella. Properament doncs, la crònica del viatge. Novament màgic.

16 comentaris:

Javi Saiz ha dit...

Ya nos contaras mas a fondo tu experiencia en Anfield. Yo no pude ver el partido, pero me alegro por el gran Kuyt. ¿Que te pareció el cambio de bandas entre Pennant y Mark?¿Lo ves util?

Saludos

Stubbins ha dit...

Que tal Javi!!

No te preocupes que haré un megapost sobre nuestra estancia. Lo dejaré para el viernes o sábado.

Lo del intercambio de bandas con volantes a pie cambiado, me parece una variante que puede tener su utilidad. El Liverpool dispone de dos alas velocísimas con Mark i Pennant, sobre todo este último, está que se sale. Le sale todo lo que intenta, tiene un momento de gracia que hay que aprovechar.
Por lo que respecta a Mark, el sábado empezó a parecerse al jugador que sacó del descenso a la Real el año pasado.

Para el miércoles, creo que Pennant será titular indiscutible, pero por banda izquierda aparecerá Riise. En defensa, los Carra, Agger, con Finnan y Arbeloa, y el resto de posiciones (medios centros y delantera) tengo serias dudas por el amplio abanico de posibilidades que hay. No descarto un mediocampo con Mascherano y Gerrard, con Kuyt y Crouch en punta. Me da que Xabi lo verá desde el banquillo.

Salut amic!

Anònim ha dit...

Realment Impresionat. Stubbins. Ens veiem aviat.

SALUD!!!

Anònim ha dit...

Hola!

Vaig anar a Anfield dissabte per primera vegada amb 5 amics més i em vaig sorprendre al veure de lluny dins del megaabarrotat pub the park una supporter amb una samarreta dels reds on a l'esquena possava barcelona reds.... malauradament no us vaig poder saludar perque estava massa atrafegat regatejant amb un reventa per una entrada.... ja que ens havia estat del tot impossible trobar-ne abans i teniem el hotel i el vol lligat i ens faltava l'entrada. Finalment vam afluixar la mosca i vam entrar al temple d'anfield... impressionant, especialment el You'll never walk alone i el veure que per ells un partit qualsevol el tranten com els aficionats de barça una final... tots guarnits amb samarretes i bufandes.... el partit fluixet però l'experiència va valdre molt la pena.
fins aviat!
Rafel

Anònim ha dit...

Vaya pedazo de Banner!!!, me imaginaba una Cruz de S. Jorge con "Barcelona Reds" escrito en la Cruz o algo así, en plan casero, pero la verdad es que me habéis sorprendido, os a quedado muy profesional, y el lema es muy bueno.

Me imagino que el partido será lo de menos, así que esperamos ansiosos la crónica del viaje.

Saludos desde León (en el día de mi "querida comunidad").

juan ha dit...

Muy bueno Stubbins. Un gran claim. Enhorabuena! Esperamos más fotos y anecdotario.
Creo que Alonso será titular el Miércoles.

Anònim ha dit...

¡Felicitats per la pancarta, molt maca!

Espero en candeletes la crònica de la vostra estància ... ¡I molts ànims per demà!

Li-ver-pool, Li-ver-pool, Li-ver-pool, Li-ver-pool, Li-ver-pool, Li-ver-poooooooooool ...

Anònim ha dit...

Home, ja heu tornat!

Carai, quina bandera!. Sí que us va quedar xula, quan m'ho vas explicar no m'imaginava que seria tan espectacular. Per què no la vau poder penjar a l'estadi?. Us felicito pel lema, està molt ben trobat, lligat amb la cançó dels Beatles. Al final sereu més populars allà que els 'Fab Four'!

Per cert, l'altre dia vaig llegir no sé on que porteu 20 anys sense guanyar una Lliga. És això cert?. Quins "paquetorros"! (je, je).

La crònica, com sempre, està molt bé. Ja tinc ganes de llegir la de les vostres desventures per terres angleses.

Salut i força Barça!

El Karim

Anònim ha dit...

Amigo Stubbins, acabo de ver en Don Balón un reportaje sobre el centenario del Europa que merece mucho la pena. Creo que es el Don Balón de esta semana.

Stubbins ha dit...

@ Rafel.

Home! No serieu pas una colla d'amics de Sabadell? En el mateix The Park em vaig creuar i saludar a un tiu que portava la samarreta arlequinada del CE Sabadell i que realment duia una mica de pressa. Si és així encantat de saludar-vos i de que disfrutesiu d'una experiencia a Anfield.

@ Juan

Gracias por el post de tu blog. Fue una lástima no poder ser más visibles, pero no se le exigir más a un viaje de estas características. Lo importante es conseguir entrada, sea donde sea.

El claim lo decidimos por que agrupaba en una sola frase dos de las grandes pasiones de la peña. Liverpool y Beatles. Aqui (Barcelona), Allí (Liverpool) y en todos los lados (allá ande haga farta, pisha!!)

Me alegreo que os haya gustado la banner.

@ Justice.

Gracias por tu apunte sobre el centenario del Europa en Don Balón. Mañana mismo me paso por el kiosco.

Pero hombre, como te piensas que ibamos a llevar un trapo pintado con rotring!!! jejeje.

@ Karim

Lo del força Barça s'ho pot estalviar, jejeje.

@ Dolors

Paciencia, paciencia.

Anònim ha dit...

@ stubbins

Doncs sí que erem els de Sabadell... la veritat es que a aquest pub no hi cabia ningú més, estava a reventar!!!...em va sorprendre també la quantitat de gent de la Real Sociedad que es veu que hi va cada setmana.

Salut!

Rafel

Anònim ha dit...

@ stubbins

... i un parell d'anècdotes del viatge... resulta que per problemes amb el hotel ens van enviar a un hotel en mig de liverpool i manchester (el poblet de haydock), on nostresenyor va perdre l'espardenya.. resulta que arribem i darrera nostre arriba el Wigan Atl en autocar. Com que a l'hotel no hi havia res de res vam anar al poble del costat a un pub... un paio em dona conversa, i al dir-li que em anat a Anfield em diu que el seu germà jugava amb el liverpool a l'època del kenny dalglish, i que més tard aniria al Pub i me'l presentaria. El jugador en qüestió era en David Johnson, sincerament no em sonava gens, però remenant per la web del Liverpool es veu que va jugar força temps amb els reds i curiosament també va jugar a l'Everton (un dels pocs casos, suposo). Quan va arribar me'l va presentar i vam xerrar una estona. Em va fer il.lusió, llàstima que no sàpigues res d'ell com a jugador.

Fins aviat!

Stubbins ha dit...

@ Rafel.

Ja és casualitat! No podieu ser uns altres. Doncs si el The Park estava plé, imagina't The Albert...

Buuuuff!! el tema hotel es pot ser més dificil que el de l'entrada, jejeje. Nosaltres tenim cada una per contar amb el tema hotel.

Si vols repetir viatge, et recomano reservar hotel amb molta, molta antelació. Els caps de setmana de partit es posa tot Liverpool i rodalies a reventar.

Em fa gràcia lo de les anècdotes. A nosaltres cada viatge a Terra Santa ens passa alguna que altre. Aquest no ha estat una excepció.

Sabies que David Johnson a part de jugar al Liverpool i Neverton, va guanyar crec 3 lligues i 1 Copa d'Europa?. Ei!! que aquest tiu no era cap mindundi!! Vaja honor!!

Gràcies per participar en el blog!

Salut!!

lover ha dit...

Buenísimo el banner, Stubbins, no veo la hora de leer vuestra crónica del viaje!

Anònim ha dit...

@ stubbins

No si més cèntric no podia ser l'hotel... era el thistle hotel del centre de liverpool....ho teniem tot lligat des de febrer.... la sorpresa va ser quan al tornar del partit ens diuen que han tingut uns problemes amb les habitacions (inundacións ?¿?) i ens han d'enviar a les quimbambes....

Ja vaig veure l'historial del David Johnson quan vaig tornar a casa... la llàstima va ser no saber coses d'ell quan hi vaig parlar en persona, ja que si bé crec que sé algunes coses del Liverpool, aquesta se m'escapava.
Es veu que fins i tot va jugar a els Estats Units al final de la seva carrera, i em sembla que va emigrar dels reds quan va començar a ser suplent d'un jovenet anomenat Ian Rush, un altre mite!!

Salut!

Rafel

Anònim ha dit...

Hola!

Algú sap dir-me si hi ha alguna penya del Liverpool a Barcelona on es pugui anar a veure el partir de la Champions? O algun bar amb seguidors del Liverpool...

Gràcies!