dimecres, 18 d’abril del 2007

Liverpool FC 2-0 Middlesborough FC. ... I Gerrard va aparèixer.

Partit còmode el disputat aquest vespre a Anfield en el que l'aparició del gran capità red ha portat a sumar 3 punts més a la classificació que fan que la presència a la fase prèvia de la propera Champions League estigui a un pas de ser matemàtica. En el cas d'assolir els 3 punts aquest dissabte enfront del Wigan, el Liverpool tindrà garantida la seva participació a la màxima competició continental facin el que facin Bolton i Everton.
Minuts abans de començar el partit, s'ha guardat un sentit i emotiu minut de silenci en record de les 96 víctimes de la tragèdia de Hillsborough.

FORMACIONS:

Reina, Arbeloa, Agger, Carragher, Riise, Pennant, Mascherano, Sissoko (Kuyt, 52), Zenden, Gerrard (Mark González, 87) i Crouch.

PRIMERS MINUTS DUBITATIUS.

L'equip de Benítez ha trigat molt a crear perill a la porteria del Boro. Durant els primers 25 minuts on l'única jugada destacable ha estat un esfereïdor xoc entre Sissoko i un jugador rival, en el qual el malí, més que el físic, ha posat en joc la seva descendència. Afortunada i miraculosament el brau jugador red ha pogut continuar en el terreny de joc.

PENNANT BRILLANT

En les darreres jornades, Pennant és un jugador que està sent destacat en cadascun dels partits en els que hi és present. Avui no ha estat una excepció. L'anglès ha destacat novament per el seu joc vertical per banda dreta on supera una vegada i una altre al seu opositor, sense cap mena de problema aparent.

Fruit d'aquesta superioritat, ha arribat la primera gran ocasió per inaugurar el marcador. Pennant ha desestabilitzat la banda dreta amb una gran acció individual, introduint-se dins de l'àrea i servint una passada en safata a Sissoko que ha rematat amb cama dreta desviat a l'esquerra del porter Schwarzer.

ERRADA SENSE CONSEQUENCIES.

El Liverpool dominava a plaer el partit, tot i que no creava gaire perill contra la porteria dels de Southgate. A conseqüència d'aquesta situació tant relaxada, un dels homes més solvents de l'esquadra red, ha provocat amb una incomprensible errada una jugada que ha pogut costar molt cara. Carragher, perdia una pilota quan la conduïa amb total facilitat davant de Rochemback, l'ex-jugador blaugrana, ha avançat uns metres fins que ha xutat amb força, encara que sense conseqüències, contra la porteria de Reina.

El brasiler ja va marcar un autèntic golas com a jugador del Barcelona davant de la porteria de The Kop. Aquesta nit ho ha intentat dos cops. El primer, el descrit anteriorment. El segon, en un xut contra la seva pròpia porteria que a punt ha estat de sorprendre a un incrèdul Schwarzer.

Abans de la conclusió de la primera part, Sissoko tornava a desaprofitar una brillant assistència de Pennant, d'una forma calamitosa quan tothom a Anfield cantava el primer gol de la nit.

Una mica abans, Mascherano posava a prova els punys de Schwarzer amb un potent xut, però massa centrat. Amb empat a zero gols s'arribava al final dels primers 45 minuts.

EL LIVERPOOL SURT A PER ELS 3 PUNTS.

la segona part s'ha iniciat amb un Liverpool totalment bolcat i decidit a aconseguir els tres punts en joc.

Mascherano a la sortida d'un corner executat per Zenden, ha estat a punt d'aconseguir el primer gol de la nit, al rematar de cap totalment sol un corner servit per Zenden. El remat de l'argentí s'ha estavellat contra el travesser.

Minuts després, un canvi de joc en diagonal de Gerrard, era controlat magistralment amb el pit per Riise. El noruec ha assistit cap a Kuyt que ha estat víctima d'un clar penal al ser agafat dintre de l'àrea per un defensor. L'holandès ha continuat la jugada fent una passada cap enrere a la posició de Zenden que ha xutat molt defectuosament fora.

GERRARD OBRE LA PORTA CAP A LA VICTORIA.

El Liverpool era el clar dominador del joc. En el minut 58, Zenden des de el mig del camp, fa una apertura a banda dreta on apareix Gerrard totalment lliure de marca. El gran capità avança uns metres abans d'etzibar un fort tret de cama dreta des de 30 metres que s'ha introduït dintre de la porteria del Boro, sense que Schwarzer pugues fer res per evitar-ho. Jugada que s'ha repetit força vegades durant l'última década a Anfield amb Gerrard i el seu potent i colocat xut de cama dreta com a protagonistes. Un clàssic.

Gerrard tornaría a marcar aquesta vegada al transfomar un penal en el minut 65, després de que Crouch fos obstruït molt clarament per un defensor quan aquest es disposava a rematar de cap.

D'aqui fins al final del partit, tant sols destacar una nova internada amb assistència de Pennant que Crouch ha desaprofitat xutant a l'aire en comptes del cuir.

D'aquesta manera, si el Liverpool aconsegueix la victòria aquesta dissabte a partir de les 16:00 a Anfield davant del Wigan Athletic, els de Benítez entraran de forma definitiva al bombo del sorteig de la fase prèvia el proper mes d'agost. Sis membres dels BARCELONA REDS ho viuran en directe al temple d'Anfield.

PUNTUACIONS:

Pennant: 5 Punts.
Gerrard: 3 Punts.
Mascherano: 1 Punt.

7 comentaris:

juan ha dit...

Promociona nuestros blogs por tierra santa amigo Stubbins!!!!!!!!!!

el Churi ha dit...

Doncs res, que vagi be el partit d'aquest cap de setmana i aconsegui-ho la clasificacio per la champions vinent.
Bon viatge BCN-REDS!

....ah! gracies per el link, obviament fare lo mateix!

Anònim ha dit...

Es importante que Pennant comience a brillar, ya que me parece que Benitez está probando el sistema con el que va a jugar con el Chelsky, con Gerrard de media punta.

El sábado me fijaré a ver si veo el banner de los Barcelona Reds, Dejar el pabellón bien alto.

Stubbins ha dit...

@ Juan

Descuida amic meu!

Si tengo la más mínima ocasión, promocionaré los 4 blogs red en castellano y catalán. La gente siempre se sorprende de que haya afición red por España. Entienden que haya simpatía, pero cuando les empiezas a hablar de Dalglish, Rush y compañia se quedan atónitos. Por si no se lo creen, que visionen nuestros blogs.

@ Xuri

Et sembla maco comunicar-te amb mi a través del blog??? jojojo.

@ JFT96

No digas Pennant, di GARRINCHA!!! jajaja. Yo confiaba mucho en Germán, pero tanto no. Se esta saliendo el tio.

Si la podemos colgar, te aseguro que la verás. Me parece que nos hemos excedido en su tamaño jojojo. Estaremos en el Anfield Road Stand. Así que atentos todos.

Bueno a todos os emplazo hasta el lunes (o domingo por la noche si hay ganas) donde trataré de hacer la crónica del encuentro. Para a mediados de semana, colgar la crónica de sucesos que acontezcan por el Mersey. Eso si no salimos en los telediarios.

Trataré de colgar una cuenta bancaria donde podais hacer vuestros ingresos para pagarnos la fianza. jejeje.

Salut a tots!!!

Javi Saiz ha dit...

Desearte suerte en tu viaje a Liverpool, espero que disfrutes al máximo (si puede ser pon unas cuñitas de nuestros blogs).

Ante el Middlesbourgh fue un poco toston, espero que en la Champions estemos mejor, auqnue Rafa hizo alguna probatura.

Saludos

Rafadalton ha dit...

off-topic

Bones Stubbins. Com veus em deixo caure de tant en tant. M'acabo de llegir el teu post del 1er cop a Anfield. Molt bo, nen, escrius molt bé, podries fer una novela! I quina enveja d'afició que teniu. Calcadeta a la meva :-(

També he vist el video de la Dolors. Molt guapo! Això hauria de ser sempre entre aficions!

Per cert, com a bon amant del futbol que ets, esperava que diguessis algo del gol de Messi. ;-)

Vaig ser al camp, de debó que va ser la cosa més meravellosa que he vist mai a un camp de futbol. T'asseguro que s'em va posar gallina de piel. Em vaig emocionar molt. L'Alex no va poder anar per feina...quina putada

Go Reds!

Stubbins ha dit...

Hombre Rafa!!

Novament agraïr-te la visita.

Doncs ja veus, aquí a punt de pendre l'avió cap a Terra Santa.

Si tiu, lo del video és realment brutal, sobre tot quan jo ho vaig viure calcadet fa 6 anys. Gràcies per la felicitació. Espera't a la setmana que ve a veure si m'aguanto per redactar las andanzas de 6 borratxots per el Mersey, jejeje.

Parlant de coses calcades....

... Lo del Pulga va ser acollonant.

Home! No es el blog per parlar del tema fent un article. Però si que et dirè en aquest comentari, CHAPEAU!!!

Tens la fortuna d'haver viscut un moment màgic. Jo no el vaig veure, però vaig sentir el clam dels culés veient el partit per la tele mentre jo mirava un soporifer Liverpool - Boro al pub.

Escolta'm... I si l'Alex no va anar al camp aquell dia.. que es foti tu!! Ja va anar a París!! Però que se ha pensao!!!!

jajaja.

Salutacions. Aupa!! que me largo.

Pareu atenció a la tele que portem un banner brutal. Nos hemos pasao!