dimecres, 11 d’abril del 2007

Liverpool FC 1 - 0 PSV Eindhoven. LES SEMIFINALS SON UN FET.

Com era de preveure, el Liverpool FC ha superat el tramit del partit de tornada amb una renda favorable de 3 gols i serà present a Stamford Bridge el proper 24 d'abril per disputar el partit d'anada de les semifinals de la Champions League 2006/2007. El partit ha estat disputat per els de Rafa Benítez amb una intensitat suficient com per no veure's sorpresos per el PSV que ha donat de bon principi mostres de intentar donar la volta a la eliminatòria.



FORMACIONS:

Reina, Arbeloa, Agger (Paletta, 78), Hyypia, Riise, Pennant, Xabi Alonso (Mark González, 72), Sissoko, Zenden, Bellamy (Fowler, 17) i Crouch.

CARRAGHER ABSENT DE L'ONZE TITULAR.

El partit feia preveure l'entrada de jugadors poc habituals com a titulars, però el que realment ha sorprès ha estat l'absència com a titular d'un home com Carragher que no veia un partit a la banqueta des de feia una eternitat. Hyypia ha suplit amb força encert al vice-capità. Steven Gerrard també ha vist el partit des de la banqueta.

EL PSV HO HA INTENTAT.

Vist el resultat de l'anada, molts creurien que el conjunt holandès visitaría Anfield poc més que per fer turisme i per un entrenament oficial en un dels temples del futbol mundial. La realitat ha estat una altre. El peruà Farfán ha posat a prova la solidesa de la defensa red i els reflexes del porter Reina quan tant sols es portaven disputats 2 minuts de joc. El seu perillós remat de cap, l'ha avortat perfectament Reina refusant a una mà amb una bona demostració de reflexes a una pilota que venia a molta velocitat cap al marc red.

LESIÓ DE BELLAMY I FOWLER ENTRA AL CAMP.

Ahir reclamavem la presència de Fowler en l'equip de sortida, en el que es presumía una de les darreres oportunitats per GOD de disputar un partit de Champions League defensant el Liverbird. Finalment Fowler ha gaudit d'un bon grapat de minuts però ha estat com a conseqüència de la desafortunada lesió d'un company. Al minut 17 Bellamy havia de retirar-se en llitera amb evidents signes de dolor després de caure lesionat quan tractava de taponar una acció ofensiva holandesa. Es desconeix de moment l'abast de la lesió, però tot fa semblar que de ben segur serà baixa per disputar les semifinals.

BON TREBALL DE LES ALES.

En el dia d'avui han destacat per sobre de tots els protagonistes, els dos volants del conjunt red. Tant Pennant, com Zenden, han efectuat un partit notable amb continues incorporacions a l'atac, perilloses centrades i una actitut i predisposició excelents.

L'extrem holandès del Liverpool ha estat apunt de rebre el premi del gol quan en el minut 43 ha executat de manera magistral amb la seva cama esquerra un lliure directe que no s'ha introduït per centímetres en la porteria de Gomes. Realment destacable l'aportació en atac de Zenden en el dia d'avui. Un home que en els minuts que ha gaudit en el Liverpool FC, al llarg d'aquesta temporada, no ha defraudat mai en la entrega, jugant en la majoria d'ocasions en posicions molt compromeses per a ell, per necesitats de l'equip.


EL PSV ES QUEDA AMB 10 HOMES.

Al minut 60, el conjunt de Koeman rebia la sentència. El defensor Marcellis rebia una rigurosa tarjeta vermella directa a l'efectuar una entrada amb la cama un xic per sobre del turmell d'un omnipresent en la nit d'avui Bolo Zenden. El PSV que novament havia donat mostres de perill en la figura de Farfán, baixava els braços i veia com la quimera de la remuntada s'esvaia.

Minuts després, Gomes es lluia a un primer intent de rematada de Peter Crouch, el refús era aprofitat dins de l'àrea petita per el més intel.ligent de tots, Robbie Fowler, apareixent com sempre en el moment indicat i en el lloc oportú. GOD feia una passada cap enrera que era aprofitada, aquest cop si, per un Crouch que està en un estat de gràcia golejadora sense precedents des de que defensa la samarreta red. En 9 partits de Champions League, l'anglès ha marcat 6 gols. Xifres impecables.

ANFIELD VIU UNA NOVA FESTA.

Malgrat tractar-se d'una eliminatòria sentenciada, els supporters han acudit aquesta nit a Anfield a impregnar l'estadi de la màgia de les grans nits europees. Per sobre de tot s'ha entonat el càntic que promet ser l'abanderat d'aqui a final de temporada de la parròquia red, el "We'll win it 6 times in ancient Greece" ha sonat amb força durant molts minuts durant el partit d'avui. Un altre càntic s'ha endut força protagonisme. Aquell dedicat a Rafa Benítez. Rafa, Rafael, Rafa, Rafael, Rafa, Rafael, Rafael Benítez. Avui els Redmen hem calentat la gola per les semifinals. Un bon entrenament.


PUNTUACIONS:
Zenden: 5 Punts.
Pennant: 3 Punts.
Reina: 1 Punt.

EL CHELSEA SERA EL RIVAL.

Diuen que la historia sempre es repeteix. La història de l'actual edició de la Champions League, porta camí de repetir la de la per sempre eterna en el record edició d'ara fa dos anys.

Aquella vegada al igual que en la present, el Liverpool FC disputara una apasionant i igualadíssima eliminatoria semifinal amb el Chelsea de Xose Mourinho. L'equip de l'entrenador lus va superar ahir en 1/4 de final al València per un apurat 2-3 en el global de la eliminatòria.

Malgrat que els valencians es van avançar amb un gol de l'ex-jugador red Fernando Morientes, van patir una important deballada física en la segona part i no van poder evitar que el Chelsea amb gols de Shevchenko y Essien a falta de dos minuts per acabar el partit, estigués present en les semifinals.

L'altre semifinal la disputaràn el Manchester United i el Milan AC. Els anglesos golejaven ahir a Old Trafford a la Roma per 7-1, mentre que els italians guanyaven 0-2 en la seva dificil visita a l'Allianz Arena de Munic.

Si la historia es repeteix, podriem parlar d'una nova presència en una final europea dels Reds. I continuant parlant de la repetició de la història, el Milan AC podria ser novament el rival. Però les estadístiques poques vegades compten. Aquest cop encara menys. L'únic que de veritat compta és el treball de tot l'equip i dels tècnics. En el planter i Rafa confiamos.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo del Kop ha sido increíble, se han tirado como 20 minutos con el
RARARARAFA BENITEZ
RARARARAFA BENITEZ
XABI ALONSO, GARCÍA AND NUÑEZ (con la sintonía de la Bamba).
La crónica como siempre, coincido con lo que pones al 100%, así que a por el CSKA London, creo que están temblando después de la Charity, las semis de la Champions de hace dos años y de la FA Cup del año pasado.

GO REDS!!!

kr3st0 ha dit...

JTF96, me quedé tambien con eso. sabes?

Siempre que veo un partido, canto los temas al mismo tiempo que se cantan en Anfield. Y ayer, pasados los minutos, me di cuenta de que llevaba más de 5 taraleando la misma canción, jaja. Que grandes estos kopites, el partido una bazofia y ellos cantando todo el rato. Memorable.

Y bueno, se viene el Chelsea. Pronóstico reservado.

Anònim ha dit...

¿Sóc la primera dona en participar al vostre blog? Un honor ...

A la sortida d'Anfield (el dia del partit contra el Barça) vaig demanar a TOTS els reds amb els que vaig parlar -i podeu creure'm, van ser uns quants- un favor. Si el sorteig deparava un creuament amb el Chelsea ... a guanyar sí o sí. Evidentment, tots m'ho van prometre per tant desitjo que esdevingui realitat.

Dels càntics a mi em va fer molta gràcia un que era "Luis García, he drinks sangría, he comes from Barça ..." però la rima García/sangría em va semblar genial. ¿Amb que pot fer un anglès rimar García? ¡Amb sangría, és clar! ¡És molt bo!

Stubbins ha dit...

Oh Luis Garcia,
he drinks sangria
he comes from Barça
to bring us joy
he's four foot seven
he's football heaven
So please don't take Garcia away.

Quina falta ens faria el Lucho a aquestes alçades!!!

Bueno. Sembla que comencem a rebre el recolçament culé per fer fora al CSKA London. Tot suport es benvingut. Gràcies.

Em torno a alegrar de que tinguis un bon record de l'afició red. Indubtablement, es tracta d'una de les MILLORS AFICIONS DEL MON. Aixó de dir la millor queda molt malament. En realitat ho som. Amb permís dels nostres cosins germans del Celtic.

Salut!!

Javi Saiz ha dit...

La de Luis García me la pongo en el nick del msn jajajaja. Grande Anfield una vez mas.

El toquecito de Fowler a lo Michel no me gusto tanto, pero ahora a por el Chel$ea!!!!

Saludos

Stubbins ha dit...

@ Javi

A Salcido creo que tampoco demasiado. jejeje. Las cosas de Robbie. Genio y figura.