dijous, 8 de març del 2007

RIVALS DURS DE PELAR.

Si per alguna cosa es caracteritza el sorteig de demà, on el Liverpool coneixerà el seu rival en el llarg i tortuós camí cap a Atenes, és per que cap dels 8 protagonistes del sorteig és un membre del club del "jogo bonito".

La edició de la Champions League d'enguany, ha demostrat que el futbol del "tiqui taca" ha estat superat pel futbol amb una concepció més resultadista, fiable, conservadora o com en vulguin dir. Novament es torna a obrir l'etern debat entre els aficionats. Futbol de múscul i resultats o futbol de saló.

El sorteig tindrà lloc en el dia de demà a les 12:00 en Atenes, ciutat que albergarà la gran final el proper dia 23 de maig. Es tracta d'un sorteig pur i dur, sense existència de caps de serie i on dos equips d'un mateix país poden enfrontar-se entre ells.


La Premier League està representada per 3 clubs (Liverpool, Chelsea i Manchester Utd.), cosa que dona fe de la competitivitat de la lliga anglesa en aquests moments. Li segueixen la Serie A italiana amb 2 representants (Milan i Roma) i amb un sol representant queden la Eredivisie holandesa (PSV Eindhoven), la Liga espanyola (València) i la Bundesliga alemanya (Bayern Munic)



Ja no queda rival feble ni petit. Tots 7 possibles rivals són d'una categoria contrastada i tant sols tres d'ells (Chelsea, Roma i València) no coneixen el que és guanyar una Copa d'Europa. Tot i que en el cas de valencians i romans, són coneixedors de l'amarg sabor de la derrota en una final.



Però quin seria el rival més idoni per l'equip de Benítez? Un Milan veterà? un dels equips anglesos amb la tensió que comportaria un "derby"? La irregularitat del Bayern? El retorn de Benítez a València com un autèntic heroi? La immaculada estadística red davant de la Roma? O be, Trobar-se novament amb el PSV Eindhoven després de liderar tots dos equips la lligueta prèvia?

Demà la resposta a aquestes incògnites.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

BONA NIT REDMEN
SI EN DONEN A ESCOLLIR,JO VUI K ENS TOCA LA ROMA,PERQUÉ SEMPRE SENS DONA BÉ,LA RESTA ELS VEIG A TOTS COMPLICATS,PERÓ B EN AIXÓ DE FUTBOL MAI SE SAP RES.DEMÀ JA VEUREN

Stubbins ha dit...

A mi em semblaria be el Milan. Aquesta gent veu una samarreta roja i surten corrent. jejeje.

Ara en serio. Penso que és un equip molt veterà i si imposem el ritme de l'altre dia, les pasarien bastant fotudes.

A part no és el Milan de fa anys. Fins i tot Ronaldo no pot jugar Champions.

Rafadalton ha dit...

bé, crec que us ha anat bé el sorteig. Us ha tocat el PSV. Ja el vau guanyar en la fase de grups. Però no us refieu, que Koeman us va eliminar amb el Benfica!

en Perarnau especula sobre una possible final Liverpool-Milan another time. Jo no me la perdria per res.

sort!

Anònim ha dit...

Chelsea en Semifinales, Milán en la final, esta historia me suena...pero lo primero es el PSV, que va a ser difícil, pero no mas que cualquier otro que nos hubiera tocado. Vuelta en Anfield.

Javi Saiz ha dit...

Al final el PSV. Sencillo, pero no hay que confiarse...y el chelsea en semifinales. Por el otro lado del cuadro veo al Manchester en la final...