dissabte, 17 de març del 2007

Prioritari acabar tercers o quarts

Intensa jornada la d'aquest cap de setmana per als interessos reds. El partit de demà diumenge contra l'Aston Villa (14:35 h. C+ Deportes) és de vital importància per mantindre les aspiracions d'aconseguir la consolació d'una plaça per a la propera edició de la Champions League.

El rival més amenaçador a la quarta plaça que ocupen els de Benítez en aquests moments, és el Bolton Wanderers de Sam Allardyce i Iván Campo. Precisament els Wanderers obren la jornada amb un difícil compromís a casa del líder el Manchester Utd. Oportunitat perfecta per al Liverpool per tractar d'obrir una important escletxa amb els de Bolton, que en la actualitat es troben a 6 punts de distancia.

Per la seva part, l'equip que es troba per sobre dels reds en la classificació, l'Arsenal de Wenger, tanca la jornada demà a Goodison Park enfront de l'Everton. L'equip de Fàbregas es troba 2 punts per sobre (amb un partit menys) del Liverpool després de guanyar per 0-1 precisament a l'Aston Villa el passat dimecres en partit ajornat.

DECEBEDOR ASTON VILLA

Un any més i ja en són un bon grapat, els de Birmingham deambulen per la zona mitja-baixa de la classificació amb més pena que glòria per a un equip del seu prestigi i qualitat.

L'arribada de Martin O'Neill, després d'una triomfant trajectòria al Celtic Glasgow, tampoc ha donat el gir esperat cap a l'èxit a l'entitat de Birmingham. En l'actualitat, els Villans ocupen la 13a posició amb 33 punts i a priori, no passaran cap mena de dificultat d'aquí a final de temporada, però és clar, tampoc opten a res.

El Villa compta amb un equip que conjunta veteranía i joventut on hi destaca el seu volant dret Gareth Barry, gran revelació aquesta temporada, on fins i tot a arribat a debutar amb la selecció absoluta anglesa. El bulgar Stilian Petrov, va ser una de les preferencies del tècnic nord-irlandès a la seva arribada a Villa Park, però el bulgar ha decebut totalment. A la davantera, el canvi de l'ex-jugador del Liverpool Milan Baros amb Carew de l’Olympique de Lió, ha dotat de més gol a l'equip. En canvi, la seva línea defensiva és la linia més feble de l'equip d'O'Neill. Jugadors veterans i lents com l'holandès Bouma i l'ex-jugador del Racing de Santander, el suec Mellberg integren la defensa. La velocitat d'homes com Bellamy i Pennant doncs, han de desequilibrar el partit en favor dels reds. A destacar la presencia en les files del Villa, de l'ex-jugador del Liverpool el txec Patrick Berger.

BENÍTEZ DONA PRIORITAT A LA LLIGA.

En declaracions a la web oficial del club, el tècnic madrileny ha manifestat que considera prioritària la classificació per a la propera edició de la Champions League.

Benítez ha parlat de la perillositat del partit de demà davant del grup de Martin O'Neill, per tractar-se d'un partit que ve després d'una brillant classificació europea i per que posteriorment, hi ha una aturada de la competició lliguera per partits de seleccions, i en acabar s'enllaça amb els 1/4 de final de Champions davant del PSV Eindhoven. La suma de tots aquests factors, poden repercutir en una falta de concentració molt perillosa per a l'actual situació en la lliga.

Així doncs, Benítez ha destacat que aconseguir els tres punts demà davant dels Villans, donaria una gran dosis de confiança al grup per afrontar el "break" d'una setmana sense lliga i afrontar el partit de Champions amb plenes garantíes anímiques.

Benítez també va manifestar que la frustrant derrota davant del Manchester Utd. en el últim minut ara fa dues setmanes, va canviar radicalment la planificació per a l'esprint final del campionat de lliga i a les aspiracions d'una millor classificació.

6 comentaris:

Javi Saiz ha dit...

En la Liga hay que acabra terceros o cuartos, el objetivo no es muy complicado, ademas hyo a perdido el Bolton. Yo creo que hay que centrarse en la Champions.

Anònim ha dit...

De vez en cuando hay que celebrar alguna victoria del United, y hoy es uno de esos días. Sería importante dejar zanjado el cuarto puesto lo antes posible para centrarse en la Champions, aunque siendo supersticiosos (y un poco masoquistas) a lo mejor hay que llegar a la final sin el puesto de Champions asegurado como en el 2005 (jeje).

Stubbins ha dit...

Chicos, chicos. No hay que perder la cabeza ni el raciocinio. Una victoria del Utd. yo no la celebro nunca. Del mismo modo, mañana no espero una victoria del NEVERton sobre el Arsenal. Un empate y así "pierden" los dos. Llamadme diplomático, jejeje.

Ahora un poco más en serio. Mañana es muy importante la victoria, significaría un hueco de 9 puntos sobre el quinto clasificado y tened en cuenta que el Bolton nos ha de visitar.

A garantizarse la 4a plaza cuanto antes y a centrarse en la posibilidad de conseguir la SEXTA.

We'll win it 6 times
We'll win it 6 times
in ancient Athens
We'll win it 6 times.

Anònim ha dit...

si no cometemos errores tontos y aseguramos los puntos de casa mas lo q saquemos fuera tendriamos q asegurarnos el tercer o cuarto puesto sin problemas, que no sin esfuerzo.

Anònim ha dit...

YO NO CELEBRO UNA VICTORIA DEL PUTO UNITED EN LA VIDA,Y MAS DEPENDIENDO DE NOSOTROS PARA QUEDAR 3 O 4 EN LA PREMIER,RESPECTO AL PARTIDO DE HOY,CONVENDRIA ASEGURAR PLAZA DE CHAMPIONS,Y CENTRARNOS EN LA CHAMPIONS,Y LOS PARTIDOS DE PREMIER,DARLE UNA OPORTUNIDAD A LOS PAUL ANDERSON,PELTIER,ADAM HAMILL DE LA CANTERA.

Stubbins ha dit...

@ JordiRed

Vigila el llenguatge que no vull convertir aquest blog en un camp de batalla i de creuament d'insults.

Apa a guanyar avui!!