dissabte, 31 de març del 2007

Liverpool FC 4-1 Arsenal FC. CANONADA A L'ARSENAL.

Tots els fantasmes sobre la possible creació d'una bèstia negra s'han esvaït avui. Tal i com va passar el dia del Chelsea, el Liverpool ha sortit al camp connectadíssim i ben aviat ha decantat la balança del partit al seu favor. La golejada ha tingut un clar protagonista. Peter Crouch que retornava a l'onze titular després de la seva operació de tàbic nasal, ha aconseguit un hat-trick espectacular que afiança al Liverpool en les quatre posicions capdavanteres.

En el dia d'ahir s'obria un debat en el blog de Javi LFC, sobre les preferències entre Peter Crouch i Craig Bellamy. El debat no podia ser més oportú. La elecció a dia d'avui es decantaria clarament en favor de l'espigat davanter anglès, i tots aquells (entre els quals m'hi trobo) que preferíen l'opció del gal.lés, serien titllats de ganàpies. El cert és que tots els que van dir la seva, van ressaltar la gran varietat de rols de que disposa Rafa Benítez per alinear la seva línia atacant. Rols que perfectament es poden complementar i compatibilitzar entre si. La millor prova, avui.

FORMACIONS

Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, F.Aurelio, Pennant, Mascherano (Riise, 83), Xabi Alonso, Gerrard (Kuyt, 56), Mark González (Zenden, 69) i Crouch.

CROUCH, ÚNIC DAVANTER.

La principal novetat en la alineació titular del dia d'avui ha estat que Benítez tant sols ha presentat un davanter centre nat. Peter Crouch era l'únic home de sortida clarament amb vocació golejadora i era acompanyat per Gerrard uns metres per darrera, posició aquesta, en la que molts seguidors reds desitgen veure al gran capità. Ben aviat s'ha demostrat que Gerrard en aquesta posició de mitja-punta per darrera de la davantera fa molt mal. Una espectacular recuperació de Mascherano al mig del camp, ha permès que Steven Gerrard encarés amb la seva gran gambada la porteria gunner i executés un fort xut que ha sortit molt desviat. Era el primer minut de joc, però era un petit avís del que estava per vindre.

ALS 4 MINUTS, EL PRIMER GOL.

Mascherano tant sols ha necessitat de quatre minuts per demostrar el perquè del seu fitxatge. En aquest curt període de temps ha realitzat tota una declaració de principis sobre qui era l'amo i senyor del mig del camp. L'argentí ha jugat els primers minuts amb una agressivitat impressionant i ha fet unes recuperacions de pilota realment espectaculars. Però el veritable paper estelar estava reservat per el més gran en la tarda d'avui.

La banda dreta de l'atac red, ha estat un autentic mal somni per a la defensa gunner en els primer compassos del partit. Les constants incorporacions d'Arbeloa (titular avui en detriment de Finnan) i l'explosivitat de Pennant han originat una combinació espectacular entre tots dos originant el primer gol del partit. Arbeloa combinava amb Pennant amb un teva-meva de tacó sensacional, el lateral salmantí entrava gairebé fins a l'interior de l'àrea. Ha estat a les hores quan Peter Crouch en un intel·ligent moviment cap al primer pal anticipant-se al seu marcador ha rebut la centrada dura i seca del lateral espanyol. Crouch tant sols ha tingut que rematar lliscant per la gespa fent entrar la pilota a la porteria de Lehman. El festival Crouch tant sols acabava de començar.

Quatre minuts de joc i el Liverpool ja estava per davant en el marcador. L'equip a les hores ha baixat pistonada i ha cedit terreny. Tot i així, Peter Crouch ha estat a punt de fer el seu segon gol quan en una acrobàtica rematada de mitja xilena, ha estat a punt de sorprendre a un incrèdul Lehman.

Minuts després, Crouch donava mostres de la seva gran qualitat quan marxant-se del seu marcador Gallas, ha entrat dintre de l'àrea i ha creuat un fort xut amb la seva cama dreta que havent superat al porter Lehman, ha sortit desviat per centímetres. El llargarut jugador ha tingut avui una d'aquelles tardes en les que tot l'hi ha sortit de cara.

El gegant anglès no tornaria a fallar als 35 minuts. Fabio Aurelio que ha fet avui el seu millor partit de llarg, des de que va arribar a Anfield, feia una precisa centrada amb cama esquerra a l'interior de l'àrea. Entre la munió de jugadors existent en la zona, ha destacat la figura del gegant Crouch que elevant-se quatre pams per sobre del seu marcador ha rematat amb un perfecte cop de cap, fent inútil l'estirada del porter alemany. Era el 2-0 just resultat amb el que s'ha arribat al descans.

La segona part s'ha iniciat sense grans sobresalts per els de Benítez que amb la renda de dos gols han jugat molt còmodament. Gairebé sense fer res, en una jugada a pilota aturada arribava el tercer. Novament Fabio Aurelio executava una falta centrant la pilota a l'interior de L'àrea. Daniel Agger s'ha avançat a tothom i ha creuat un remat de cap que ha entrat en la porteria de l'Arsenal sense cap mena d'oposició. Mitja hora per endavant i 3-0. Ha arribat la relaxació.

DOS ENSURTS PER REINA I GOL DE L’ARSENAL.

Amb 3-0 al marcador, l'equip de Wenger ha pres el comandament del partit més per cessió del Liverpool que per la seva pròpia iniciativa. Fàbregas ha començat a entrar en joc, quan ha passat inadvertit durant tota la primera hora de joc degut al bon treball del mig del camp red. Reina ha rebut dos bons ensurts quan un xut de Adebayor l'ha superat en la seva estirada però la pilota no ha trobat la xarxa i si el pal de la porteria.

El romanç de Reina amb els pals no acabaria pas en aquesta jugada. Novament Adebayor en una excel·lent rematada de cap ha fet lluir aquesta vegada a Reina que en una estirada plena de plasticitat ha aconseguit refusar la pilota el suficient per a que el cuir anés a estavellar-se al pal esquerra de la seva porteria.

L'Arsenal amenaçava i finalment ha arribat l'anunciat gol gunner. Una centrada que s'ha passejat per davant de la porteria del Liverpool ha trobat finalment a Gallas que aconseguia un gol que l'Arsenal estava anunciant des de feia temps. Quedava un quart d'hora i l'avantatja de 2 gols es presumia suficient per assegurar-se els tres punts.

CROUCH SUPER-STAR.

Per si de cas dos gols no eren suficients, Peter Crouch s'ha encarregat de sentenciar definitivament el partit. En una nova pugna amb Gallas, Crouch ha estat capaç de maniobrar amb una tècnica impressionant per un home de la seva alçada, desempallegant-se-se del defensor francès, fent-se passar la pilota per darrera amb un subtil cop de taló. Crouch s'ha plantat sol davant de Lehman i l'espigat davanter red ha batut de fort xut al porter alemany, rubricant d'aquesta manera un hat-trick en el millor escenari possible. Davant de la porteria de The Kop.

Amb tot decidit, a punt ha estat d'arribar el cinquè gol del Liverpool. El brasiler Fabio Aurelio d'un fort xut de cama esquerra creuava massa la pilota sobre l'acció d'un ja batut Lehman.

Bona actuació general de tot l'equip, on ha destacat la finalització de la sequera golejadora dels últims partits i sobre tot les actuacions individuals de Arbeloa, Mascherano, Fabio Aurelio i com no, Peter Crouch. Tant de bo que aquesta actuació tingui continuïtat d'aquí a final de temporada. Dimarts a Holanda és una bona oportunitat per confirmar i traduïr d'una manera ja definitiva amb gols, el bon joc dels últims partits.

PUNTUACIONS:
Crouch: 5 punts
Arbeloa: 3 punts.
F. Aurelio: 1 punt.

5 comentaris:

Javi Saiz ha dit...

Bueno, la verdad es que el debate ha sido en el mejor momento de la temporada, y yo que aposté por Piter Crouch he quedado ahora bastante bien jajaja pero bueno, no esperaba este partidazo por parte del 'Esparrago', realmente creo que ha sido el mejor partido que ha jugado con la camiseta red.

Gran victoria para nosotros, nos vengamos del equipo de Arsene Wenger tras las derrotas que tanto daño nos hicieron. Dominamos el partido a pesar de tener ausencias. Lo mejor es que no hay lesionados y ahora a pensar en el PSV. Partidazo de Arbeloa por cierto, que se está saliendo en sus inicios en el Liverpool.

Saludos Sttubins.

Stubbins ha dit...

A mi hoy, después de Crouchy, me ha gustado sobre todo Mascherano. No le he dado ningún punto, por que al final he tirado para casa y se los he dado a Alvaro Arbeloa que como bien dices en tres partidos se ha consolidado en Premier. Cosa dificil, dificil.

Será cuestión de que abras una serie de debates. Parece que "El Escarbadientes" se ha dado por aludido y mira la que ha liado hoy. jejeje.

A seguir así el martes.

Anònim ha dit...

Desde el principio se veía que nos íbamos a llevar el partido por narices (je,je). Menos mal que en el comentario has matizado las puntuaciones, porque ya me creía que yo había sido el único que había visto el partidazo de Mascherano.

Respecto a lo del debate del gran Javi, tengo que decir en mi descarga que yo al final decía que me quedaba con Bellamy y con Crouchy (y con Kuyt, y con Gerrard, y con Luis, y con Mark, y con Pennant,....VAYA EQUIPO MAS COLLONUT TENEMOS).

A por los tulipanes.

kr3st0 ha dit...

Crouchinho!!!

A estos parece que los males les vienen bien.

Bellamy y Riise la lian en Portugal, y luego nos dan la victoria en Barna.

A Crouch le rompen la nariz, luego vuelve y hace el partido de su vida contra el Arsenal.

Stubbins ha dit...

Preferiria que las victorias tuvieran un preambulo un poco más sosegado. jejeje.