divendres, 30 de març del 2007

COMPTES PENDENTS

Després de dues setmanes sense competició on fosin en joc els interessos del Liverpool, per fi arriba la jornada número 31 de la Premier League. I ho fa amb un autèntic clàssic com és un Liverpool FC – Arsenal.


Molt més que 3 punts es posen en joc aquest dissabte a partir de les 13:45 h. (C+ Fútbol) a Anfield. Està en joc la 3a plaça del Campionat que òbviament sempre serà millor que la 4a. Està en joc obrir escletxa amb els perseguidors a la 4a plaça que dona dret a jugar la fase preliminar de Champions League del proper any. Però per sobre de tot, en el interior de l'aficionat red encara cou les dues amplíssimes derrotes consecutives en les dues competicions domèstiques del K.O. davant de l'Arsenal d'Arsene Wenger.

El passat 6 de gener, els supporters rebien una carretada de carbó en la festivitat de Reis. En un partit corresponent a la 3ª ronda de la FA Cup, que els homes de Rafa Benítez mai van merèixer perdre, l'Arsenal amb un pletòric Rosicky se'n duia una contundent victòria per 1-3 i consequentment la classificació a la seguent ronda.

Per dues vegades abans de finalitzar la primera part, el mitja-punta txec batia a un molt insegur Dudek que substituïa a Reina en la porteria. Tot i la dificultat dels dos gols en contra, els reds no van perdre mai la cara al partit i Dirk Kuyt reduïa distancies per als reds després de rematar de cap un corner dins de l'àrea petita. Quan el Liverpool desplegava el seu millor joc i un autentic bombardeig a la porteria rival, Thierry Henry aprofitava una desafortunada relliscada de Carragher per batre a Dudek que va tornar a errar calamitosament en la seva acció.

Tres dies després el Liverpool tornava a rebre el conjunt de Wenger a Anfield. Aquesta vegada en partit corresponent al 1/4 de final de la Carling Cup. Tots dos equips presentaven moltes novetats en els seus equips titulars. Les coses ben aviat començaven malament per als reds. Als 11 minuts Mark González havia de ser retirat per lesió sent substituït per Luis Garcia. Després d’un carrusel de gols en una i altre porteria amb els gunners jugant sempre per davant en el marcador, els reds es posaven a falta de 20 minuts amb un 3-4 que feia creure en la èpica remuntada.
Tot el contrari. Luís Garcia es lesionava de gravetat del seu genoll esquerra i el badaloní sería baixa fins al final de temporada. Per acabar-ho d'adobar, L'Arsenal sentenciava amb dos gols més. Aquell dia l’exjugador del Real Madrid, Baptista, aconseguía marcar 4 gols i fins i tot va errar un penal.

Aquest dissabte no es pot creure en un altre resultat que no sigui la victòria. Les dues derrotes amb les que el Liverpool va començar l'any 2007, van ser d'aquelles que fan mal i calen ben fons en l'esperit del supporter. Aquestes derrotes immerescudes totalment (com a mínim per el resultat final), han de ser purgades quan abans millor. Tornar a perdre amb l'Arsenal dissabte, crearia una figura de bèstia negre per a futurs partits davant dels gunners, que no seria senzill de treure's de sobre amb facilitat.

Un asepecte a corregir dels darrers partits dels de Benítez, es sense cap mena de dubte, millorar en l’aspecte golejador. En els 2 darrers partits de lliga, el Liverpool no ha aconseguit perforar la porteria rival ni una sola vegada. Empat a 0 gols amb l'Aston Villa, i derrota per la mínima 0-1 davant del Manchester United. Si afegim el partit de tornada de Champions contra el Barcelona, perdut per 0-1, els reds porten 3 partits sense anotar un sol gol. Una negativa tendència que s’ha de tallar de manera immediata i urgent.

Partit el de demà que repasats tots els seus precedents i el moment en que es produeix, és d'una importància elevadíssima. L'últim partit en que un dels grans de la Premier visita Anfield en aquesta temporada. Una victòria faria afrontar els propers compromissos amb un positivisme que sería molt beneficiós per la dinàmica de l'equip. El proper partit després dels gunners, no serà precisament per relaxar-se. Espera el PSV Eindhoven, dimarts a la Champions.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Completamente de acuerdo contigo en cuanto a la injusticia de las dos derrotas coperas ante el Arsenal como no me ha cansado de repetir por activa y por pasiva (como diría García), sobre todo la del 1-3 fue un escándalo, por eso mismo difiero un poco con tu planteamiento de que lo importante es marcar, yo creo que lo importante es tener paciencia, e incluso esperarles, ya que las ansias de ganar fue lo que nos mató en esos partidos.
El Arsenal es el "equipo diferente" de la Premier, allí no se estila mucho eso de jugar al contrataque, y menos un grande, pero ellos lo hacen de maravilla.

A por los Gunners!!!(vaya mono de fútbol tengo).

Stubbins ha dit...

Lo de marcar no me refería a mañana, que también, me refería a que se está entrando en una dinámica peligrosa de hacer buenos partidos (exceptuando Villa) y no hacer subir ni un solo gol al marcador.

El dia del Barça y del Man. U., fueron dos escándalos mayúsculos. Esto ha de cambiar cuanto antes.

El planteamineto de mañana, será muy diferente al de las 2 "finales" de enero. No es lo mismo jugarselo todo a un partido, que poder enmendar un posible error en los 7 que restan después.

Hay margen para el error. Pero muy poquito ya.

Javi Saiz ha dit...

Esperemos vengarnos de los Gunners en Anfield, porque las dos derrotas de este año nos han dolido y mucho. Han sido nuestra autentica bestia negra. Ademas a ver si volvemos a la senda del gol, que coimo bien dices, se nos resistía en los ultimos partidos antes del parón.

Saludos Stubbins (a lo tonto voy aprendiendo catalán gracias a ti jeje)

Stubbins ha dit...

@ Javi

Mira, eso del catalán me ha gustado. Además de divertirme con el blog, sirvo de "profe" para todos los amigos de fuera de Catalunya.

Si teneis algun problema, en el mismo blog, en el apartado de "Altres Enllaços" (Otros Enlaces) hay un link a la página de traducciones de la Generalitat de Catalunya. El traductor del català al castellano o español (para no enfadar a Justice, jejeje) es de una corrección bastante alta. Podeis traducir textos e incluso webs enteras.

Bueno amigos. Ahora mismo me pongo mi zamarra roja y me voy para el pub con mis coleguitas rojos a ver si vengamos lo de la cuesta de enero.

GUANYAREM!!!! GANAREMOS!!!!

Stubbins ha dit...

Bueno chicos.

Investigando en el web de traducciones, he averiguado el modo de traducir directamente toda el blog con un solo click. Todo ello lo podeis encontrar en la nueva sección TRADUCTOR - TRANSLATOR.

Disponibles las traducciones català - castellano y català - anglès.

Espero que sea de vuestra utilidad. Eso si, no dejeis de leerlo en catalán, collons!! jejeje.

kr3st0 ha dit...

El equipo que saldrá dentro de 15 minutos será el siguiente:

Reina, Arbeloa, Agger, Carragher, Aurelio, Gerrard, Alonso, Mascherano, Pennant, Gonzalez, Crouch.

O_O

Me gusta