diumenge, 18 de març del 2007

Aston Villa 0-0 Liverpool FC. EMPAT A RES.

El Liverpool treu un punt en el que ha estat el pitjor partit de la temporada i pot ser en anys dels reds. L'única lectura positiva és que, el punt aconseguit conjuntament amb la derrota del Bolton Wanderers d'ahir, fa que la distància entre el quart i cinquè classificat augmenti. Però aquest punt també fa retallar distàncies amb l'Arsenal que ha caigut derrotat al camp de l'Everton. Tant sols un punt separen els de Benítez dels de Wenger, aixó si, els gunners amb un partit menys.

FORMACIONS:
Reina, Finnan, Carragher, Agger, Riise, Gerrard (Fowler, 82), Mascherano, Sissoko (Alonso, 59), Fabio Aurelio, Kuyt i Bellamy (Pennant, 72)

Soporífer, els 22 jugadors que han pres part aquesta tarda d'un intent de jugar un partit de futbol en el Villa Park, han avorrit de valent al pacient públic assistent. El Liverpool s'ha mostrat molt poc ambiciós davant d'un rival que ha demostrat el perquè de la seva classificació en la zona baixa.

BENÍTEZ DONA ENTRADA UN MIG DEL CAMP POC CREATIU.

Ja d'entrada, el plantejament de Benítez cal considerar-ho erroni, quan ha disposat d'un onze inicial amb dos mig-campistes de tall defensiu com Mascherano i Sissoko, fet que ha tornat a desplaçar a Steven Gerrard a la banda dreta del mig del camp red. Però el problema real no ha vingut donat per la falta d'encert en les passades o una falta de compenetració entre l'argentí i el malí. El principal problema ha estat que els jugadors s'han trobat en la gespa del Villa Park sense adonar-se realment on eren en aquells moments.

La primera part, ha estat una sessió conjunta i continua de despropòsits. I no tant sols dels jugadors de Benítez, al dir conjunta, ens referim a que l'Aston Villa s'ha unit a la festa de la desgana. I encara es pot donar gràcies a la Providència, quan en el darrer minut de la primera part de l'intent de partit de futbol, el mig-campista dels Villans Petrov, era derribat dintre de l'àrea per Finnan, en una jugada força clara que l'arbitre no ha considerat punible. El referee doncs, s'unía a la festa del despropòsit celebrada aquesta tarda a Birmingham.

ELS CANVIS MILLOREN LA IMATGE.

Calia rectificar en el descans. Era necessari dotar a l'equip de més profunditat per les bandes i de posar seny i cordura al mig del camp red. Xabi Alonso era l'home indicat i Benítez el feia entrar en el terreny de joc iniciada la segona part substituint a Sissoko.

Més tard Pennant entraria també al terreny de joc, dotant a l'equip d'un caràcter més ofensiu. L'ex-jugador del Birmingham City, escridassat en totes les seves accions per l'afició local, s'ha erigit en l'home que ha canviat la fins a les hores soporífera i adormiscada actuació dels de Benítez. El Liverpool començava a arribar per les bandes. Una internada del brasiler Fabio Aurelio ha acabat amb una centrada al ben mig de l'àrea petita que Fowler ha estat a punt de recollir si no hagués estat per la brillant anticipació del porter Sorensen. No seria la darrera oportunitat per GOD.

Fowler que havia entrat en el minut 82 substituint a un Gerrard amb molèsties, disposaria en el darrer minut de partit de l'ocasió més clara de tot el matx. Pennant superava novament al seu marcador per habilitat i per velocitat i feia una centrada al primer pal que Robbie Fowler, anticipant-se al seu marcador, rematava de cap girant el coll, tot dirigint la pilota a l'arrel del pal, fent que el porter Sorensen s'hagués de lluir en una intervenció excel·lent. D'aquesta manera finalitzava el partit amb els sospirs del respectable que ja no podia aguantar ni un minut més la patètica representació del que se'ls havia anunciat com un partit de futbol.

LA DERROTA INESPERADA DE L'ARSENAL REVALORITZA EL PUNT ACONSEGUIT.

Al cap i a la fí un punt més que suma el Liverpool i que fa incrementar fins als 7 punts la distància amb el Bolton Wanderers. I punt que a més a més permet als de Benítez retallar distàncies amb l'Arsenal en la lluita per la tercera posició. Els de Wenger han caigut derrotats a Goodison Park per l'Everton amb un gol de Andy Johnson en el minut 91 de partit sota una important calamarsada.

Puntuacions:

Pennant: 5 punts.
GOD: 3 punts.
Mascherano: 1 punt.

5 comentaris:

Javi Saiz ha dit...

Partido muy aburrido. Lo mejor, las derrotas de Bolton y Arsenal. El objetivo es la Champions League.

Un saludo

Stubbins ha dit...

Calificarlo de aburrido, creo que es poco. Ha sido un coñazo, con perdón de la expresión.

Menos mal de las derrotas de Bolton y Arsenal. De haber conseguido los tres puntos, imagínate, de una sola tacada hubiesemos "ganado" 9.

Y ahora una semana y media sin futbol de nuestros rojos. Intolerable. jejeje.

Anònim ha dit...

Yo no lo he podido ver en directo, y pensaba verlo en la repetición hoy a las doce, pero con lo que hablaís casi me dan ganas de no verlo y conformarme con el resumen.

Sea como sea, paso al frente, ya que es la busqueda de nuestro objetivo hemos recortado un punto al Arsenal y le sacamos un punto mas al Bolton.

Anònim ha dit...

a pesar del resultado no acabó mal la jornada... con ayudita de los toffes i todo

kr3st0 ha dit...

Es verdad, los vecinos echaron una mano en el último minuto.

Ahora a vengarnos de los 9 goles encajados en la FA y la Carling. Otra derrota en casa frente a los Gunners sería intolerable.