divendres, 15 de gener del 2010

Maxi Rodríguez, nou jugador Red.

Maximiliano Rubén Rodríguez, conegut futbolísticament com a "Maxi Rodríguez" o "La Fiera" és des d'el passat dimecres nou jugador del Liverpool FC, després d'arribar amb la carta de llibertat (tal com ja va avançar en primicia The Kid Torres fa una setmana) procedent de l'Atlético de Madrid.

El jugador nascut fa 29 anys a Rosario (Argentina) no ocuparà plaça d'extranger degut a la seva doble nacionalitat argentino-italiana. Jugador principalment de banda dreta, ha defensat la samarreta del Newell's Old Boys de Rosario, RCD Espanyol de Barcelona i Atlético de Madrid.

Internacional per Argentina en fins a 30 ocasions, Maxi Rodríguez arriba al Liverpool amb la clara intenció de recuperar la confiança de Diego Armando Maradona per tal de ser novament convocat per el combinat argentí per a la disputa del Mundial de Sud-Africa del proper mes de juliol. Campió del món sots-20 amb Argentina, Maxi va disputar el darrer Mundial d' Alemanya aconseguint un sensacional gol contra Mèxic, escollit com a el millor gol del campionat.

El nou fitxatge de Rafa Benítez, preten suplir el greu deficit de joc per bandes que pateix des de sempre el planter red. El principal handicap amb el que comptarà la nova adquisició dels d'Anfield, serà la gran incògnita que representa el rendiment d'un jugador que des de la seva greu lessió de lligaments de genoll, no ha tornat a ser el jugador desiquilibrant que fou en el passat.

¡¡BIENVENIDO MAXI!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I want not acquiesce in on it. I regard as precise post. Expressly the title attracted me to review the whole story.

Alba ha dit...

Bueno, s'haurà de verure com s'adapta a l'equip de Benítez, pero està de cap a caiguda com a professional.
Salutacions