diumenge, 10 de gener del 2010

Dossena torna a Itàlia. Maxi a punt de signar.

Andrea Dossena, jugador italià que va arribar al Liverpool FC l'estiu del 2008, ha posat fi a la seva estada en el club d'Anfield i pren rumb novament cap al seu país per defensar la samarreta del Napoli SC. El traspàs es va fer efectiu el passat divendres i va estar tassat en 4,6 milions d'Euros. El mateix divendres, el jugador ja es va exercitar amb els seus nou companys a les instal·lacions del club de l'estadi San Paolo.

Dossena ha jugat un total de 28 partits amb el Liverpool, aconseguint 2 gols. Gols que seràn sempre recordats per els supporters al tractar-se dels quarts gols anotats en dues golejades històriques enfront del Real Madrid CF (4-0 en vuitens de final Champions League) i del Manchester United (1-4 a Old Trafford) Tots dos, recorde'm-ho marcats durant la mateixa setmana de la temporada passada.

No sembla que sigui aquesta la darrera venda que efectui el Liverpool durant l'obertura del mercat del mes de gener. Voronin sembla estar molt a prop de fitxar per el Dynamo de Moscú, mentre que finalment i segons declaracions del propi Rafa Benítez, Ryan Babel continuarà sota la disciplina red, malgrat els interessos del Birmingham City en obtindre els serveis del jugador holandés.

MAXI RODRÍGUEZ MOLT A PROP.

El jugador argentí Maxi Rodríguez "La Bestia", es troba ben a prop de posar signatura al seu contracte que el vincularà amb el Liverpool FC per aquesta temporada i una més. L'acord entre jugador i el club d'Anfield és total i la contractació està a l'espera de que el jugador i el seu actual club, l'Atlético de Madrid, arribin a un acord per tal de que Maxi obtingui la carta de llibertat. Aixó es despren després d'escoltar les declaracions del propi Rafa Benítez en la web del club.