dijous, 21 de gener del 2010

La Santíssima Trinitat.

LIVERPOOL FC 2-0 Tottenham Hotspurs


Bill Shankly es referia en una de les seves cites més aclamades a la Santíssima Trinitat del fútbol. El inquebrantable triombirat que formen els jugadors, l'entrenador i l'afició. La comunió entre tots tres elements ahir a Anfield, va conduïr, una vegada més, a la victòria. Un Anfield bullint com en les grans ocasions va portar en volandes a uns jugadors mentalitzats des de l'inici de que s'havia de sortir a mossegar si feia falta per tal de que els tres punts no s'escapessin d'Anfield i així apropar-se a tant sols un punt del rival que actualment ocupa la tant ansiada quarta plaça.

Un dels jugadors que més connectats va sortir, fou Jamie Carragher. El ahir Capità en funcions, va exercir de cor i ànima d'un equip escas en autoconfiança per els durs cops rebuts durant la temporada. Carragher va aplegar a la resta de 10 companys titulars i creant l'habitual "Red Bubble" d'abans dels inicis del partit en la època de Gérard Houllier, va arengar amb força als seus companys.

Clar que per força, entrega i lluita continua, Dirk Kuyt. L'holandès va còrrer sense esma des d'el minut inicial fins a la finalització del partit i va trobar l'obligat premi amb dos gols. El primer, ben poc després d'iniciar-se el partit. Reina, enviava en llarg cap al camp contrari, on Kuyt guanyava l'acció en el salt al defensa deixant la pilota amb el cap per Aquilani. L'italià, superb en la nit d'ahir, deixava de primeres novament per Kuyt, que sense pensar-ho, de xut ras i col·locat a l'arrel del pal, batia a Gomes. Anfield embogia.

Kuyt, ja a les acaballes del partit, trobaría novament el gol al transformar en segona instància un penal comés sobre David N'Gog que va disputar tant sols deu minuts de partit, però que va portar constant perill a la porta dels Spurs.

Entre un i altre gol, una autèntica batalla. El duel entre Crouch i Kirgyakos fou enorme. El jugador grec és un jugador limitat tecnicament, però amb una entrega i lluita infinites. En dos partits (ahir i Stoke City) en els que calia caracter i força, el grec s'ha guanyat a l'afició per una combativitat digna dels boxejadors més legendaris. D'aquells que reben i encaixen cops, però que també en saben repartir.

El Tottenham Hotspurs d'Harry Redknapp, no va ser un rival fàcil de batre. Amb un onze inicial immensament superior al de Benítez i amb una banqueta (amb Robbie Keane i Pauvlichenko) igual de superior, va demostrar que és un equip compacte i amb força polvora al davant. Ahir però, era la nit d'Anfield. I contra 45.000 ànimes, no es pot lluitar.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher (C), Kirgyakos, Skrtel, Insua, Degen (Darby 90'), Lucas Leiva, Mascherano, Riera (Maxi 81'), Aquilani (N'Gog 79') i Kuyt.

GOLS:
1-0 Kuyt 6'
2-0 Kuyt 93' (p)

9 comentaris:

Stubbins ha dit...

What a night, mates!!! Anfield were amazing!!!

Les meves puntuacions:

Com m'agrada tindre dubtes a l'hora de donar els punts. Ahir tothom va merèixer un 10. Jugadors, Rafa i Afició.

Dirk "Diggler" Kuyt: 5 pts.
"Il Principino" Aquilani: 3 pts.
"Zorba" Kirgyakos: 1 pt.

Keep on Lads!!

Stubbins ha dit...

Pego aquí les puntuacions de Lover en l'anterior Post. Un saludo hermano!!!

Lover said:

Mis puntuaciones de ayer:
Aquilani: 5
Kuyt: 3
Reina: 1

Kirguiakos se ha quedao fuera por los pelos.

Saludos a Stubbins and cia

xavi martin ha dit...

kuytt 5
aquila 3
Ngog 1

ya tocaba ¡¡¡¡

felicitats Reds

Y Jamie..gracias por esa doble imagen impagable,la redbubble y esa subida por banda forzando ese corner. SOULPOWER CARRA

Anònim ha dit...

You know what, buy Bluetooth jammer to block all spy devices in your home or at work.

Jorge-George Olmos ha dit...

Muy buen partido o por que no decir partidazo.
Yo le daria los 5 a Anfield, pero como va de jugadores.

5 points-Kuyt
3 points- Aqua
1 point- a toda la defensa y en especial a Jamie, lo siento.

el Churi ha dit...

Els meus:

KIRGYAKOS 5
KUYT 3
AQUILANI 1

Salud!

Anònim ha dit...

www.futboleando.es

Espero que os guste!!

juan ha dit...

Y más puntos.

Kuyt 5 punts

Reina 3 punts

Aquilani 1 punt

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions:

Kuyt: 26 pts
Aquilani: 16 pts.
Kirgyakos: 6 pts.
Reina: 4 pts.
Ngog: 1 pt.
Carragher: 1 pt.

Puntuen per la general:

Kuyt: 5 pts.
Aquilani: 3 pts.
Kirgyakos: 1 pt.

TA LA'!