diumenge, 17 de gener del 2010

Fatídics darrers minuts... again.

Stoke City 1-1 LIVERPOOL FC


Sembla questió de mal d'ull o de bruixes, però el cert és que són masses els punts perduts en els instants finals durant aquesta accidentada temporada. Ahir, dos punts van volar del sac quan el cronometre s'apropava al minut noranta. No havia estat un partit de lluiments ni de virtuosismes. A aquestes alçades i amb les circumstàncies conegudes, el realment important, era aconseguir els tres punts i la tercera victòria consecutiva en Premier.

El You'll Never Walk Alone es deixava sentir i amb força al iniciar-se el xoc, per part del nombrós grup de supporters reds desplaçats des de Liverpool a Stoke-on-Trent. A la gespa, ni Gerrard, ni Torres, ni Benayoun, baixes conegudes a qui a darrera hora es va afegir un cop més Daniel Agger. Kirgyakos suplia en l'eix defensiu al central danés, mentre Rafa Benítez havia de fer malavars per crear una aliniació minimament coherent. Finalment. Deggen suplia en banda dreta a Benayoun, mentre que Kuyt ocupava la mitja punta que habitualment ocupa Gerrard. Al cap davant de tots, David N'Gog.

El partit com era d'esperar era ple de força i carent de brillantor. Els primers minuts eren dominats per el Liverpool que va comptar amb un xut de Fabio Aurelio que Sorensen va saber blocar sense consequències. Un inimaginatiu Liverpool, no sabia com plantar-se dintre de l'àrea rival durant tot el primer temps. Tant sols una jugada en la que Lucas Leiva va simular un penal i va ser amonestat amb total justicia per l'àrbitre, fou la jugada més clara d'apropament red a la porteria dels Potters. Per la seva banda, Pepe Reina, tant sols patia moments d'angoixa en les pilotes penjades per el quadre de Tony Pullis des de la banda.

En el segon temps, continuaría el futbol de xoc i de poca creació. En aquestes circumstàncies, el gol es feia car de veure, però va arribar i com no podia ser d'altre manera d'una forma ben poc lluida, però vàlida al cap i a la fi. Sortyrios Kirgyakos el jugador grec s'estrenava com a golejador al introduïr la pilota després de diverses rematades a porta. Era el minut 57 i el Liverpool aconseguia el que necessitava com l'aigua. Un gol que li permetès continuar aspirant a la quarta plaça i sobre tot a recuperar una moral totalment ensorrada.

Amb el gol, els jugadors coneixedors de la ferocitat local es van fer enrere. Benítez movia banqueta i feia debutar a Maxi Rodríguez, fitxat aquest mateix dimecres. Aquilani també feia acte de presència en el terreny de joc. I les escomeses locals amenaçaven a un segur Pepe Reina.

Tot fins el minut noranta de partit. Novament una pilota penjada a l'interior de l'àrea red era pentinada per un atacant, pràcticamente sense oposició i servia el gol fet a Huth, tot sol al segon pal. Tota la temporada patint els mateixos mals i encara sense remei.

El Liverpool encara gaudiría d'una darrera oportunitat en un cop de cap de Kuyt a centrada de Fabio Aurelio, que per incrementar la mala sort ja evident, va anara a parar al pal de la porteria de Sorensen. En la mateixa jugada, Lucas Leiva era derribat per Shawcross dintre de l'àrea, sense que l'àrbitre observés acció punible.

Dimecres arriba el Tottenham Hotspurs a Anfield per disputar el partit suspés per la neu la setmana passada. Els Spurs de Harry Redknapp són el rival a batre i a qui desposeir de la quarta plaça. Es un partit per tant, a vida o mort.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher (C), Kirgyakos, Skrtel, Insua, Deggen (Maxi 78'), Mascherano, Lucas Leiva, Fabio Aurelio, Kuyt i N'Gog (Aquilani 87').

GOLS:
0-1 Kirgyakos 57'

6 comentaris:

Stubbins ha dit...

Quin mal regust. Es va jugar pesimament, però els tres punts eren vitals. El partit de dimecres es a vida o mort.

Lucas Leiva: 5 pts.
Kirgyakos: 3 pts.
Reina: 1 pt.

el Churi ha dit...

Els meus:

Leiva 5.
Reina 3.
Kirgyakos 1.

Psiko ha dit...

LEIVA 5
REINA 3
KUYT 1

xavi martin ha dit...

Leiva 5
fabio 3
Kuitt 1

Benitez 0
Aquilani ???????????

lover ha dit...

Reina: 5
Kirgiakos: 3
Fabio: 1

Saludos reds brothers!

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions:

Lucas Leiva: 20 pts.
Reina: 12 pts.
Kirgyakos: 7 pts.
Fabio Aurelio: 4 pts.
Kuyt: 2 pts.

Puntuen per la general:

Lucas Levia: 5 pts.
Reina: 3 pts.
Krigyiakos: 1 pt.