diumenge, 10 de gener del 2010

Es suspen el partit contra els Spurs.

El partit que aquesta mateixa tarda havia d'enfrontar al Liverpool FC i Tottenham Hotspurs, s'ha postposat com a consequència de les fortes nevades caigudes en tot el Regne Unit en les darreres jornades. Malgrat que les precipitacions en forma de neu han mimbat considerablement en les darreres hores, les baixes temperatures que pateix el país, han provocat que es formessin grans clapes de gel en totes les vies de comunicació per carretera i els carrers de les diferents ciutats. Per aquest motiu, la Policia britànica amb el consentiment del club i de l'Ajuntament de Liverpool s'han vist en l'obligació de suspendre el partit per tal de no posar en perill la integritat física dels supporters.

No ha estat l'únic partit suspés en aquesta atípica jornada de Premier. A continuació, us detallem la totalitat de partits, a part del Liverpool Fc - Tottenham, que s'han hagut de suspendre pels motius abans comentats.

Hull City - Chelsea
Burnley - Stoke City
Sunderland - Bolton
Fulham - Portsmouth
West Ham - Wolverhampton
Wigan - Aston Villa

1 comentari:

Alba ha dit...

Bueno, el temporal que està vivint tot Europa hja fet mella en el mon del futbol. Eb fi, esperem que li hagi anat bé al Liverpool per reconduir la situació.
Salutacions