diumenge, 31 de gener del 2010

Al fí amb comoditat.

LIVERPOOL FC 2-0 Bolton Wanderers


Victòria còmode del Liverpool davant del Bolton Wanderers, en una jornada que li permet retallar dos punts al Tottenham Hotspurs en la lluita per la quarta plaça. Els de Benítez, sumen el tercer partit mantenint la seva porteria a zero, oferint una millora ostensible en el rendiment defensiu. En atac però, l'equip continua patint força la absència de Fernando Torres. Malgrat aixó, Dirk Kuyt aporta el gols suficients per no enyorar en demasía al davanter internacional espanyol.

Aquilani tornava a l'onze titular després de restar en la banqueta en el últim compromís lliguer a Wolverhampton. Conjuntament amb l´italià, David N'Gog també era de la partida en la punta d'atac, desplaçant d'aquesta manera a Dirk Kuyt a la banda dreta de l'atac red. Precissament l'holandés va ser el protagonista de la primera acció de cert perill del partit. L'holandés però, no va arribar per ben poc a tocar la pilota a una centrada per Emiliano Insua.

Clar que per ocasió clara de gol, la que va gaudir Chun-Young per els Trotters. En el minut 24 de partit, el jugador asiàtic es planta tot sol davant de Reina, el supera, xuta a porteria buïda i Kirgyakos arriba a temps per evitar el gol sota la mateixa ratlla de gol de la porteria de Reina. Excel·lent el rendiment defensiu de "Soto" en els darrers partits, on ha demostrat una honestetat professional immensa.

Després de l'ensurt, el Liverpool es volcaría sobre la porteria de Jaaskelainen. D'aquesta manera, en el minut 37, Insua fa una centra al segon pal a la qual arriba Aquilani des de la segona línea, pentinant cap enrere i deixant la pilota totalment franca per a que Kuyt afusellés la porteria rival. Era el primer gol del partit iel gol número 49 de Kuyt amb la samarreta red.

Ja en el segon temps, el Liverpool continuaria superant per complert al conjunt d'Owen Coyle. Especialment clara fou la doble ocassió que gaudiríen Gerrard i N'Gog cap al minut 52 de joc. El francés enviava la pilota al travesser d'un cop de cap. El davanter gal, no va tindre la tarde molt lluïda i va desaprofitar un parell de bones ocasions, que van fer que els supporters s'enrecordessin de Fernando Torres. Tot i així, cal aplaudir el partit del jove davanter.

No va ser fins el minut 70 que els de Rafa Benítez es van poder relaxar i ampliar diferències en el marcador. Insua molt actiu durant tot el partit, xutava a porta sent desviada la pilota per Mark Davies, fent inutils els esforços de Jaaskelainen per evitar el gol. Anfield començava a estar més tranquil.

Amb tot ja de cara, els de Benítez van continuar buscant la porteria dels Trotters, sense trobar un nou gol que afegir al marcador. Xiulet final i important victòria l'aconseguida que permet continuar aspirant a una quarta plaça que mica en mica es troba més a l'abast.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher, Skrtel, Kyrgiakos, Insua, Kuyt, Mascherano, Gerrard (C), Riera (Maxi Rodríguez 74'), Aquilani (Lucas Levia 66') i N'Gog (Babel 84').

GOLS:
1-0 Kuyt 34'
2-0 M. Davies (pp) 70'

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuacions:

Kuyt: 5 pts.
Insua: 3 pts.
Kirgyiakos: 1 pt.

juan ha dit...

te voy a dar unos votos. Majo.

Kuyt 5 punts

Kyrgiakos 3 punts

Gerrardo 1 punt

el Churi ha dit...

Els meus punts son per a:

Insua: 5

Kirgyakos: 3

Kuyt: 1

Sentimiento Perico ha dit...

Com ve dius, per fi un partit tranquil pel Liverpool.

Salutaccions.

Jorge-George Olmos ha dit...

Mis votos

Kuyt 5
Soto 3
Insúa 1

Que poco os queda para ver el derby

Anònim ha dit...

Hola, Millor partit que l'anterior 3 punts mes per seguir caminant cap a la quarta posicio o tercera, WALK ON, WALK ON!!!.

Kuyt: 5 Punts
Insua: 3 Punts
Aquilani: 1 Punt

Josep Maria Azcon
Mai Camina Sol

xavi martin ha dit...

Kuyt 5
insua 3
Kyrki 1

cuidadin con Everton. No fallem ¡¡¡

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions:

Kuyt: 26 pts.
Insua: 15 pts.
Kirgyakos: 11 pts.
Gerrard: 1 pt.
Aquilani: 1 pt.

Puntuen per la general:

Kuyt: 5 pts.
Insua: 3 pts.
Kirgyakos: 1 pt.