dijous, 30 de juliol del 2009

Arbeloa fitxa pel Real Madrid.

Alvaro Arbeloa és des d'el dia d'ahir, nou jugador del Real Madrid C.F. després que el Liverpool FC i el club de Chamartín arribessin a un acord econòmic pel traspàs del jugador salmantí tasat en aproximadament 4,5 milions d'Euros. D'aquesta manera, la colònia espanyola d'Anfield, es veu reduïda en un membre.

Arbeloa va arribar al Liverpool el gener del 2007 procedent del R.C. Deportivo de la Corunya, debutant amb la samarreta red a St. Jame's Park davant del Newcastle. Rapidament el jugador salmantí va haver de adapatar-se als durs requeriments d'un club com el Liverpool i ho va fer de manera excel·lent amb una doctoració al Camp Nou en la inovlidable victòria de vuitens de final de la Champions League contra el Barcelona, on Arbeloa va anul·lar per complert a Lionel Messi.

Jugador de gran polivalència, ha jugat en gairebé totes les posicions defensives, sent la seva posició més habitual la de lateral dret. Arbeloa s'acomiada d'Anfield amb una tarjeta de 98 partits disputats i 2 gols aconseguits.

El creixement com a futbolista d'Arbeloa al Liverpool ha estat notable i la sel·lecció espanyola amb seleccionadors com Luis Aragonés o l'actual Vicente del Bosque, han comptat amb el lateral constantment des de l'arribada del jugador a Anfield.

A partir d'ara formarà part del nou projecte galàctic de Florentino Pérez al Real Madrid, club del que va formar part en categòries inferiors.


¡BUENA SUERTE ALVARO!