dimarts, 23 de juny del 2009

Glenn Johnson, primer fitxatge.

El lateral anglès de 24 anys Glen Johnson, s'ha convertit en el primer fitxatge de la temporada 2009/2010 per al conjunt de Rafa Benítez. El fins ahir jugador del Portsmouth signarà per el club d'Anfield la propera setamana per una durada encara sense determinar i previ al desemborsament de 17,5 milions de lliures (uns 20 milions d'Euros) del Liverpool al Pompey.

El Liverpool ha hagut de competir amb altres sucoses ofertes de clubs de la Premier com ara el Chelsea i el Manchester City per el jugador internacional anglés, fixe en les darreres convocatòries internacionals del seleccionador Fabio Capello. El fet de que el Portsmouth encara debia uns 9 milions d'Euros del pagament del traspàs de Peter Crouch al club del sud-oest, ha decantat la balança en favor de l'oferta del club d'Anfield.

Glen Johnson és un jugador que ocupa la posició de lateral dret. Es tracta d'un lateral de gran potència física i de constants arribades a l'atac gràcies a les seves excepcionals condicions físiques. Creat als equips inferiors del West Ham United, ha defensat també la samarreta de Chelsea, Millwall i la temporada passada Portsmouth.

L'arribada de Johnson, provocarà amb tota seguretat la sortida d'Alvaro Arbeloa que un cop finalitzi la Copa Federacions a Sudafrica podria acceptar l'oferta del Real Madrid CF, tasada en una xifra al voltant dels 10 milions d'Eruos.

3 comentaris:

Jorge-George Olmos ha dit...

Buen Jugador
Aunque me parece demasiado Caro y por Arbeloa?
Arbeloa puede jugar como central y lateral,Glen no(que confianza con el tio Glenn,jajaja)
Un abrazo

Anfield ha dit...

Que gastemos 20 millones en un lateral me suena a que Arbeloa se marcha, y que incluso podemos vender a otro mas.

XABI NO XABI NO XABI NO
MASCHE NO MASCHE NO MASCHE NO

Alba ha dit...

Un bon jugador. A més, la seva joventut li permetra tenir protagomisme a llarg termini. Una inversió de futur.
Salutacions