diumenge, 21 de juny del 2009

Marxant per la justicia.

Més de 4.000 persones es van reunir ahir pels carrers de Londres en la marxa organitzada per els familiars de les 96 víctimes de la tragedia de Hillsborough, amb l'objectiu de reclamar justicia davant de la seu i residència del govern britànic al número 10 de Downing Street.

La manifestació anomenada March4justice, va fer entrega a les mateixes instal·lacions seu del Primer Ministre Gordon Brown d'un document signat per prop de 40.000 aficionats on es reclama la nova apertura de les accions judicials contra els responsables policials de l'organització de la semifinal de la FA Cup entre Liverpool FC i Nottingham Forest d'ara fa vint anys a l'estadi del Sheffield Wednesday que va finalitzar amb la tràgica mort de 96 supporters del Liverpool FC.

Al arribar a la popular tanca que protegeix la residència guvernamental, els manifestants van cantar el "You'll Never Walk Alone" i el càntic "Justice for the 96".

1 comentari:

El Abuelo ha dit...

Hola. He dejado una solicitud en tu email, para que te unas a este gran elenco de la gran página deportiva. La solicitud está en tu email: barcelonareds@gmail.com

www.unidosporeldeporte.blogspot.com

Gracias y saludos.