dissabte, 20 de juny de 2009

Els diners sobre la taula.

Setmana mogudeta la patida per els Red supporters i el que encara és pitjor, el que queda per partir durant tot l'estiu fins que el mercat de fitxatges no es vegi tancat amb data 31 d'agost. Els casos Alonso i Mascherano, han estat protagonistes en les portades dels quatre grans diaris esportius de l'estat, ademés de tots els programes de vessant esportiva tant televisius com radiofònics.

Aquestes suposicions i ball de noms i de xifres, no deixen de ser uns fets habituals i normals en aquestes dates on els equips es renoven i miren al mercat per reforçar els planters de cara a la propera temporada. De totes les informacions que apareixen, ben poques són les que finalment fructifiquen en un traspas real. El que realment emprenya, és la falta de respecte amb la que es tracta al club teoricament venedor, quan el comprador es tracta de clubs com el FC Barcelona o el Real Madrid CF.

Sembla mentida, però cada cop és més evident que cal recordar a tot el món periodístic estatal quina mena de jugadors són Xabi Alonso i Javier Mascherano. Dos jugadors que per qualitats i capacitats són UNICS en el panorama futbolístic mundial. Per no parlar del palmarès de tots dos jugadors, ja sigui defensant la samarreta del Liverpool, o be fent-ho amb les seves respectives seleccions nacionals. Doncs bé, totes aquestes dades no semblen tenir cap mena de solidessa quan del que es tracta de posar una quantitat de diners sobre la taula per fer-se amb els favors de tots dos jugadors.

Quantitats irrisories són les que s'han publicat en els mitjans de comunicació. Quantitats que parlaven de 24 milions d'Euros per cadascún dels jugadors, amb la possibiltat de rebaixar aquest preu amb la incorporació d'algún jugador en el tracte. Doncs senyors, el preu de l'argentí i del vasc, no deuria de baixar dels 50 milions d'euros per cadascún dels jugadors. I més encara quan Florentino Pérez amb les contractacions de Kaká i Cristiano Ronaldo, ha reventat el mercat i en ell es disposen de diners frescos disposats a ser invertits.

Quants comentaris més haurem de sentir al respecte de la precària situació econòmica del Liverpool, com si els demés clubs disposesin d'uns balanços econòmics plenament sanejats. Quants comentaris més haurem d'escoltar respecte que Xabi Alonso vol fer les maletes i buscar nous reptes lluny d'Anfield i de les seves males relacions amb Rafa Benítez. Quant més haurem d'escoltar que la dona de Mascherano està farta de la vida al Merseyside i està boja per arribar a Barcelona. La cosa s'acabaria rapidament amb 100 milions d'Euros sobre de la taula del despatx de Rafa Benítez.

4 comentaris:

Anfield ha dit...

A mi tambien me jode muchiiiiisimo cuando hablar de 8 millones por Arbeloa o incluso 20 MILLONES POR ALONSO. Por el amor de dios, un poco de respeto y sobre todo SENTIDO COMUN.

El Liverpool no tiene ninguna necesidad de vender jugadores (por mucho que diga el Marca), y mucho menos malvenderlos.

Luis JFT96 ha dit...

Animo Stu, que sólo quedan 72 días de sufrimiento, después todo va a ser coser y cantar, sobre todo cantar.

fernando ha dit...

Sería muy malo que Mascherano o Xabi Alonso se fueran. Lo que no entiendo es por que el Liverpool tiene problemas de dinero. Un abrazo.

Anònim ha dit...

Hola Reds; espero que no se vayan ninguno de los 2 y si es uno que sea Javi ya que su baja aunque muy muy importante seria, tiene por recanvio natural a Lucas, 50 kilos o 40 mas Sergio Busquets ya que segun tengo entendido es del agrado de Rafa por menos como que NO!!!; aunque ya digo tanto Javi como Xabi deben seguir de Reds que les queda muy bien; haver que fichamos nosotros; YNWA.