dimarts, 5 de maig del 2009

Renova Agger.

Tant sols 24 hores després de que es fes pública la marxa de Sami Hyypia al Bayer Leverkusen al finalitzar la temporada, Daniel Agger ha confirmat el seu acord total per prollongar el seu contracte amb el Liverpool durant quatre temporades més. La renovació del central danès, havia estat sempre envoltada de misteri i polèmica, i com no, de especulacions sobre diverses ofertes de les lligues italiana i espanyola. Finalment el jugador de 24 anys ha aceptat continuar sota la disciplina del club d'Anfield.

Central de enorme qualitat tècnica, Agger és un central capacitat per sortir amb la pilota controlada i dirigir les primeres accions de l'atac red des de la zona defensiva. La seva potent canonada de cama esquerra ha tret les teranyines de diverses porteries rivals amb impresionants xuts des de distàncies molt llargues.

La temporada passada Agger va patir una extranya i llarga lesió que li va incapacitar per a gran part de la temporada dispuntant tant sols 6 partits. Darrerament en el últim tram de la present temporada, Daniel Agger ha entrat en l'onze titular de Benítez amb actuacions més que solvents, aconseguint fins i tot un gol espectacular enfront del Blackburn Rovers.

Per condicions futbolístiques i joventut, Agger està predestinat a recollir el testimoni que deixa Sami Hyypia a l'eix defensiu del conjunt del Merseyside.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabuena Barcelona. Seré un Catalán por un día el 27, al igual que todos los del Liverpool.

Este de Madrid

Luis JFT96 ha dit...

Tot el camp...

fernando ha dit...

Un acierto, salvo en la cifra de años. No me agradan los contratos largos. Un abrazo.