divendres, 22 de maig del 2009

Pep Segura, un nou català a Anfield.

El màxim responsable de The Academy ja te nom. Es tracta del català Pep Segura que es convertirà d'aquesta manera en el quart català que hagi format part del planter o cos tècnic del club d'Anfield, després que ho fessin el badaloní Luis Garcia, el jugador de Tremp Miki Roque i el fisioterapeuta tarragoní Gerard Nus.

Rafa Benítez ha confiat en la experiència de Segura al front de la cantera blau-i-grana durant el període del 1999 al 2005 on va formar a jugadors de la rellevància de Victor Valdés, Bojan, Andrés Iniesta o Gerard Piqué, tots ells membres en l'actualitat del brillant planter del FC Barcelona que dimecres que vé pot aconseguir la seva tercera Copa d'Europa, havent guanyat ja els trofeus domèstics de Lliga i Copa del Rei.

Desprès del seu pas per el club culé, Pep Segura va emigrar en companyia de Llorenç Serra Ferrer al conjunt grec de l'AEK d'Atenes. Però seria a l'Olimpyakos on Segura es consolidaría com a tècnic aconseguint en la mateixa temporada els títols de lliga i Copa per al conjunt del Pireu.

Un currículum com a formador de joves promeses envejable al servei de Benítez i el Liverpool FC. Desitjem els millors èxits a Pep Segura en el seu nou càrrec i que avasteixi amb els seus contrastats coneixements al primer equip de jugadors prometedors per fer un Liverpool gran en un futur no gaire llunyà.