diumenge, 3 de maig del 2009

Ningú afluixa.

LIVERPOOL FC 3-0 Newcastle United.


Continua la persecució, però les distàncies no es redueixen. Un cap de setmana més Liverpool i Manchester United obtenen els tres punts en litigi i mantenen l'aferrissada lluita per el títol de al Premier League, amb tres partits en el calendari dels de Benítez per un més en el de Fergusson.

Els d'Anfield no s'han sentit pressionats per la victòria d'ahir del Manchester United al Riverside Stadium de Middlesbrough i han obtingut amb gran comoditat els tres punts enfront d'un tristement comdemnat al descens Newcastle, que ha ofert una pèsima imatge d'equip totalment esfonsat i sense cap mena de creença en sí mateix.

Sense esforç el Liverpool ha disposat de les primeres ocasions davant de la porteria d'Steve Harper. Gerrard que reapareixia en la tarda d'avui ha tingut l'oportunitat d'obrir el marcador amb un bon xut que el porter magpie ha sabut refusar. El capità red, no ha tingut la possibilitat de jugar acompanyat de Fernando Torres en la punta d'atac, degut a unes molesties físiques que han obligat al madrileny a seguir el partit des de la grada.

El gol no es faria esperar i seria Yossi Benayoun, en un moment dolçíssim de la temporada qui en el minut 21 de joc en una posició dubotsa encertava a connectar un xut creuat de Dirk Kuyt, que ha tornat a oferir una nova demostració de lluita. L'holandès a la seva entrega habitual, li està sumant l'encert de cara a porteria, amb la consecució d'un nou gol en la tarda d'avui al rematar en planxa lliure de marcatge una pilota provinent d'un còrner. En mitja hora de joc el partit estava vist per a sentència.

I és que l'actitud demostrada per el quadre d'Alan Shearer durant els noranta minuts de joc ha estat incomprensible per a un equip que s'està jugant literalment la vida a falta de tres jornades per el final del campionat. Un equip que ni defensa ni ataca, ni sap ben bè a que ha de jugar. Per si fes poc, Joey Barton ha donat una imatge penosa efectuant una terrorífica entrada sobre Xabi Alonso que ha provocat que el donostiarra abandonès el terreny de joc en llitera i Barton com no podia ser d'altre manera expulsat.

El resultat estava sent curt per els intents reds d'ampliar les diferències en el marcador. Fins a dues vegades Xabi Alonso havia estabellat la pilota en el travesser d'Harper i tambè Steven Gerrard havia patit l'infortuni de la fusta. Finalment a falta de tres minuts per a l'acabament del partit, Lucas Leiva de cap, novament lliure de marcatge, aconseguia el tercer gol per els del Mersey, deixant el marcador amb el 3-0 definitiu.

FORMACIÓ:

Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Fabio Aurelio, Benayoun, Xabi Alonso (Lucas Leiva), Mascherano (Ngog), Riera (Babel), Gerrard i Kuyt.

GOLS:

1-0 Benayoun 21'
2-0 Kuyt 28'
3-0 Lucas Leiva 87'

6 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuacions.

Benayoun: 5 pts.
Xabi Alonso: 3 pts.
Kuyt: 1 pt.

Esperem que els citizens ens donin una maneta el cap de setamana que vé.

Que no sigui res lo de Xabi.

Alba ha dit...

Victoria per seguir pressionant al líder. A veure si hi ha sort.
Salutacions

xavi martin ha dit...

kuytt 5 points
jossi 3
alonso 1

comfio amb el Wigan y amb l'arsenal si aquest no es juga la champions.clar que tambe comfiaba amb el Boro y res..HOPE¡¡

Luis JFT96 ha dit...

LMP:

Yossi - 5 pts
Kuyt - 3 pts
Alonso - 1 punt

¿Y hoy que nos viene mejor?

Stubbins ha dit...

Luis, yo creo que lo mejor que puede pasar hoy es que el Arsenal gane 1-0 y se dispute una prórroga.

El desenlace me da igual.

Saludos.

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Benayoun: 13 pts.
Kuyt: 9 pts.
Xabi Alonso: 5 pts.

Per tant, puntuen per la general:

Benayoun: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Xabi Alonso: 1 pt.

Gràcies.