diumenge, 24 de maig del 2009

Final de curs.

LIVERPOOL FC 3-1 Tottenham Hotspurs


Tancada la paradeta fins el proper 15 d'agost. El Liverpool ha tancat la temporada 2008/09 amb una victòria sobre el Tottenham Hotspurs i assolint el sots-campionat en la tarde en la que Sami Hyypia deia adeu a la casa que l'ha vist crèixer com a llegenda futbolística.

Un mosaic amb el nom del jugador finés, rebia als jugadors a la seva sortida al terreny de joc. Sobtadament, l'home homenajat veia l'inici del partit a la banqueta. Un partit en el que estava tot beneït i que el Liverpool ha aconseguit posar al seu favor ben ràpidamente amb accions de perill de Gerrard i Benayoun. Seria Fernando Torres qui en el minut 31 obriria el marcador al guanyar l'esquena al seu defensor i rematar de cap a porteria una precissa centrada de Dirk Kuyt.

Ja a la segona meitat i amb un ritme de partit molt suau, Kuyt faria pujar el segon gol al marcador, després d'una magnífica combinació de teva meva amb Yossi Benayoun. Robbie Keane, el jugador que iniciava la temporada com a red i que al desembre marxava cap a White Hart Leane, amenaçava la victòria red amb el 2 a 1, però Yossi Benayoun establiria el 3-1 definitiu tot seguit.

Arribava a les hores l'hora de l'homenatje a Sami Hyypia. Al minut 84 Steven Gerrard sortia del camp per donar el testimoni i el braçalet de capità a Sami Hyypia que trepitjava per darrera vegada la gespa d'Anfield. The Kop retronava el nom del central i hauria pogut caure aball si Hyypia arriba a marcar a la sortida d'un corner al rematar de cap.

Al final amb Sami Hyypia al mig del camp escortat per els seus companys, Hyypia rebia l'agraïment de tots els supporters. El finés no ha pogut amagar les llàgrimes i fins i tot ha hagut de tapar-se la cara amb la samarreta. Ha marxat un dels grans. Bona sort amic.

3 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuacions.

Benayoun: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Enorme vetllada la que hem gaudit avui el Barcelona Reds amb la presència dels amics Miguel, Paco i Pepe. Extraordinaris!

Alba ha dit...

Un últim partit i adeú a la temporada amb victòria. Ara s'haurà de veure els moviments que hi han a l'estiu.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Doncs les puntuacions estan tancades.

Benayoun: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.