diumenge, 10 de maig del 2009

Continua la pressió.

West Ham United 0-3 LIVERPOOL FC


El Liverpool continua fent els deures i segueix guanyant tots els seus compromissos amb enorme solvència i fins i tot facilitat, posant d'aquesta manera pressió al lider que avui te una dura prova de foc amb la disputa del derby de la ciutat de Manchester contra el seu veí City.

Amb un onze inicial totalment definit en els darreres jornades i tant sols variat en funció de les baixes com la de Xabi Alonso avui, els de Benítez es troben en el moment més dolç de la temporada, obtenint victòries contundents sense gran esforç aparent. Avui a Upton Park, un gol ben matiner d'Steven Gerrard ha posat les coses ben de cara per el Liverpool des de bon principi.

Tot disputant-se el primer minut de joc, Fernando Torres enviava una passada a l'espai cap a Gerrard des de la línia de mitjos, tot observant una defensa hammer molt avançada. El gran capità s'ha plantat tot sol davant de Robert Green, al qual amb un joc de maluc aconseguia regatejar, deixant tota la porteria buida i a disposició del d'Huyton que no fallava al introduir la pilota en la porta hammer.

Amb l'avantatge en el marcador, el Liverpool va cedir una mica de terreny, que els londinencs no van saber materialitzar amb jugades de perill. El partit entrava en una dinàmica lletja de imprecissions en el centre del camp per part de tots dos equips. Així fins que en el minut 36, Fernando Torres entrava en l'area hammer i era agafat per la samarreta per Boa Morte impedint la continuitat en la jugada del madrileny que queia a terra. Penal.

Gerrard s'encarregava de llençar la pena màxima que era aturada en primera instància per un magnífic i felí Robert Green, que no podia evitar que el propi Gerrar aprofités el refús per aconseguir batre per segon cop el portal dels de Gianfranco Zola. Sense fer gran cosa, els d'Anfield ja comptaven amb una clara avantatge minuts abans de marxar cap a vestidors.

Una avantatge que es podia haver vist reduïda en el minut 43. Carragher errava en un control molt clar i cedia la pilota a Di Michelle que es plantava tot sol davant de Reina. Quan el jugador italià semblava que superaria amb facilitat al porter espanyol, entrepuça tot sol i cau ridiculament perdent una claríssima oportunitat i fent riure a tot el sector Red a la grada i a un Pepe Reian que atònit, tractava de consolar al jugador hammer amb un somriure sota el nas . El jugador local, pot ser coneixedor de l'enorme ridicul, demanava penal a l'arbitre, guanyant-se merescudament una targeta groga.

La segona part va transcorrer sense grans problemes per als de Benítez que amb una defensa molt sòlida aturava qualsevol intent atacant dels de Zola. El Liverpool va tindre diverses oportunitats a peus de Kuyt i Benayoun, però no sería fins el minut 83 que els del Merseyside rematarien el partit. Amb jugada de Dirk Kuyt per banda, l'holandès centrava a l'interior de l'àrea petita, trobant a Ryan Babel que rematant de cap es va trobar amb una nova brillant intervenció de Green que al refusar el primer remat deixava la pilota a peus de Babel que al segon intent si encertava.

FORMACIÓ:

Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Fabio Aurelio (Insua 54'), Gerrard, Lucas, Mascherano, Benayoun (Dossena 82'), Kuyt i Torres (Babel 72').

GOLS:

0-1 Gerrard 1'
0-2 Gerrard 38'
0-3 Babel 85'

4 comentaris:

Stubbins ha dit...

Punutacions:

Gerrard: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Mascherano: 1 pt.

Un 10 per a Jordi Brucart per ser un veritable CRACK!

COME ON YOU CITIZENS!!

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Ahora veo que el Manchester United gana por 2-0 mediada la segunda parte. El Liverpool perdió la Premier en esa racha de empates que tuvo. Un abrazo.

xavi martin ha dit...

vaya panda de tochos los del city.partido de costellada para el Manu..asi no fotem res
c'mon reds animos¡¡
una velita para el Wigan...
mascherano 5
gerrard 3
torres 1

Alba ha dit...

El liverpool no falla, pero el Manchester tampo. La veritat es que la persecució es impresinant, però crer que van reaccionar un pel tard.
Salutacions