diumenge, 8 de març del 2009

Un jugador de dibuixos animats.

Klaas-Jan Huntelaar, serà una de les grans absències en el duel del proper dimarts entre Reds i Blancos. El jove davanter holandès es va veure perjudicat per la ridicula tasca de la secretària tècnica del club madrileny que el va fitxar conjntament amb Lassa Diarra, tot pensant que podria participar en competicions europees, quan tant sols un dels dos nous reforços podria fer-ho al haver participat ja tots dos en la Copa de la UEFA amb els seus antics equips, Ajax i Portsmouth. Finalment, Juande Ramos es va decidir per inscriure al migcampista francès, abans que pel nou home gol del Bernabéu.

El nom de Huntelaar, ha anat des de sempre associat al gol. Fins a 167 gols en 224 partits oficials ha conseguit marcar el jove davanter nascut a Güeldres ara fa 25 anys. En la seva carrera futbolística ha defensat la samarreta de clubs holandessos com el PSV Eindhoven, De Graafschap, AGOVV Appeldoorn, Hereenven i Ajax d'on va passar al Real Madrid aquest mes de gener a canvi de 27 milions d'euros de traspàs.

Huntelaar encara te molt present l'aroma del gol, després d'haver marcat l'empat a un amb el que el Real Madrid va conseguir un punt contra el seu rival ciutadà, insuficient per a donar caça al FC Barcelona líder de la lliga espanyola Tot un respir per a la defensa del Liverpool, que veurà doncs com el jugador més atinat de cara a porta del Real Madrid, es quedarà en la capital espanyola.

Doncs al jove jugador internacional holandès, l'hem trobat una semblança prou raonable amb el personatge Pedro de la sèrie de dibuixos animats Heidi. Si Jorge Valdano va definir en el seu dia a Romário com un jugador de dibuixos animats, amb Huntelaar el Real Madrid ha trobat la seva pròpia versió d'una de les dites més celebres del fútbol modern.

6 comentaris:

Stubbins ha dit...

Aquest semblant raonable és obra del bon amic Rubén, al qual cal felicitar pel seu encert en la troballa del sorprenent semblant.

Sentimiento Perico ha dit...

Razonable parecido sin duda. Huntelaar un matador del área que el Liverpool tendrá la suerte de no sufrir el próximo martes.
Saludos.
http://sentimientoperico.blogspot.com

Jorge-George Olmos ha dit...

Es mas bien Bimba Bose.jajajaja
Un abrazo
YNWA

Rafadalton ha dit...

Bimba Bosé! sísísí sin duda.

Gran jugador The Hunter. Teniu sort de que no jugui. Com li van prendre el pèl al xaval. Impagable el gag a Crackòvia amb el jugador preguntant-li a Boluda si jugarà la Champions. (Sí, hombre, jugarás. La temporada que viene)

Go reds! Canya al maligne demà.

@Stubbins
S'ha trencat el malastruc? ;D

Luis JFT96 ha dit...

Buena serie, si señor (la de parecidos razonables, no Heidi).

Unknown ha dit...

jojojo!

Bimba Bosé. Muy bueno Jorge, realmente se le parece muchísimo.

Vaya crack!