divendres, 20 de març del 2009

Liverpool Vs Chelsea, tot un clàssic.

Es veia a venir. La presència de quatre equips anglesos feia presagiar tant estadísticament com pensant malevolament, amb la ferma possibilitat d'un enfrontament entre equips anglessos. Així ha estat. Liverpool i Chelsea s'enfrontaràn per novena i deuena vegada en les darreres quatre temporades en la màxima competició europea, en el que ja s'ha convertit per dret propi, en un dels clàssics europeus de l'era moderna.

Gols fantasmes com el de Luís Garcia al 2005, Gols en pròpia porta com el que malauradament es va marcar en el darrer minut John Arne Riise la temporada passada, la dramatica tanda de penals del 2007 i per sobre tot, duels d'una intensitat i rivalitat extrema, fan d'aquest Liverpool - Chelsea el duel més igualat dels quatre que ha deparat el sorteig d'aquest matí a Suïssa.

Sorteig que a part de deparar els enfrontaments de quarts de final, ha establert el camí cap a la final del proper 27 de maig a Roma. Així doncs, en el cas que els de Benítez superin ronda, se les veurien contra el guanyador del FC Barcelona - Bayern de Munich, comptant amb el factor Anfield a favor per a disputar el partit de tornada a casa.

Les dates dels partits de quarts seràn dimecres 8 d'abril a Anfield i el partit de tornada a Stamford Bridge el 14 d'abril, data que no coincidirà amb el 20è aniversari de la tragèdia d'Hillsborough que es complirà l'endemà del partit de tornada de quarts, fent així efectius els desitjos de la directiva i afició Red.

7 comentaris:

Luis JFT96 ha dit...

La veritat es que el sorteo es un full de Estambul.

Lo siento, pero es que me pongo a pensar en el Chelsea y me viene a la cabeza Estambul, !no sé porqué!.

Stubbins ha dit...

@ Luis

Istambul is wonderful!

Or not?

Alba ha dit...

Magnífica eliminatoria, la veritat es que els petits detalls serán els que la decidiran.
Salutacions

Luis JFT96 ha dit...

Joder, joder, joder!!!

Stubbins ha dit...

Fulham 2 Unificació Bellvitge 0 (Amb tots els respectes per la Unificació Bellvitge)

No se puede fallar mañana. Hemos perdonado demasiado durante la temporada. Es nuestro momento. Todos a empujar al equipo.

COME ON LADS!!!!!!!!!11

tgdor_ ha dit...

Mañana hay que ganar al Villa. No se puede tirar esta Premier... estamos vivos

Chris ha dit...

Liverpool did Barcelona a big favour beating Madrid. Venga Barca!!