dimecres, 18 de març del 2009

Ens espera rival i camí cap a Roma.

Divendres que vé, novament un “bombo” serà el màxim protagonista del fútbol europeu. Vuit equips, entre ells el Liverpool FC buscaràn rival per els quarts de final de la Champions League, i tambè coneixeràn quin serà el seu camí per arribar a una suposada final a l’Olímpic de Roma el proper 27 de maig.

El cas és que per primer cop des de fa molts anys, cap squadra italiana entrarà en el “bombo” i una vegada més els quatre representants anglesos confirmen a la Premier League com el campionat més potent del continent i del món. Moltes són les opinions que diuen que el sorteig podria estar manipulat per tal de que almenys dos dels equips anglesos, s’enfrontessin entre sí en la ronda de quarts per tal d’evitar un possible ple anglès a semifinals. FC Barcelona i Vila-real representen a la lliga espanyola, éssent la lliga amb més representants darrera de la Premier. Porto i Bayern completen el gruix dels vuit millors equips europeus del moment.

Com diu el dit, “Per a gustos, colors”. Hi ha qui prefereix al rival més asequible. Hi ha qui al rival més fort per demostrar a la resta el poder i la força de l’equip i hi ha d’altres que el que busquen és un bon destí turísitic o un estadi mai visitat. Us deixo la opció de pronunciar-vos i expresar quin és el vostre desig per a uns quarts de final, que prometen ser d’infart.

4 comentaris:

Alba ha dit...

La veritat es que aquestes alçades de competició cap rival es fàil. En cada partit l'equip ha de donar el 100% si vol aspirar a alguna cosa a aquesta competició.
Salutacions

Anònim ha dit...

Prefereixo un de rival de "poca entitat". Comprateixo les paraules del capità. Oporto o Vilareal. Les coses com més sencilles millor. Al final ningú s'enrecorda dels rivals. Només del campió. A més encara que la premier està molt complicada tampoc cal que hi perdem pistonada. Mai se sap que pot passar...

Anònim ha dit...

Cualquiera menos el Barcelona. Un abrazo.

ah, acaba de renovar Benítez hasta el 2014. Un abrazo.

Luis JFT96 ha dit...

Mientras el otro lado del cuadro sea...
Man U - Barça
Chelsea - Arsenal
... me da igual el rival.