dissabte, 7 de març del 2009

Com està el servei.

Continuem amb una nova entrega de la sèrie "Els dobles del futbol" que durant aquests dies i amb motiu del partit de tornada de la eliminatòria de Champions League entre Liverpool i Real Madrid, te a jugadors del conjunt blanc com a protagonistes.

Aquesta vegada ens fixarem amb Lassana Diarra, la nova incorporació al club blanc d'aquest hivern. El jugador internacional francès d'origen malí, és un migcmapista de evident tall defensiu que ha sorprès en ben poques jornades a molts aficionats madridistes, fins al punt de comparar-lo amb un altre jugador gal de passat blanc com és Claude Makelele, jugador pel que l'afició del Bernabéu va sospirar després de la seva incomprensible sortida cap al Chelsea.

Lass, com agrada que l' anomenin futbolísticament i així ho demostra en la seva samarreta, va iniciar la seva carrera en l'equip francès del FC Nantes passant per el Le Mans i Le Havre, d'on va passar a iniciar la seva aventura anglesa inicialment en el Chelsea per després fitxar per l'Arsenal d'Arsene Wenger.

De l'equip d'Highbury passaria a formar part de la disciplina del Portsmouth després de públiques mostres de descontentament amb el tècnic d'Estrassburg. La seva estada al conjunt de Fratton Park va ser tant sols d'un any, desprès d'acceptar la proposta del Real Madrid aquest passat mes de gener.

Doncs vet aquí, que al jove migcampista gal, l'hem trobat certa semblança física amb l'actor britànic Joseph Marcell, més conegut popularment com a Geoffrey per el seu paper de majordom a la sèrie "El Príncipe de Bel-Air" protagonitzada per Will Smith.

No es pot dir altre cosa sobre el servei ofert per Diarra en el Real Madrid fins a dia d'avui, que no siguin adjectius com impecable o excepcional. Amb Lass, l'equip de Juande Ramos ha trobat l'equilibri perfecte per a una línia tant important en un equip de futbol com és la mitja.

No serà pas l'última entrega de semblances de la setmana. Encara queda una a la recamara. No us la perdeu. De ben segur us sorprendrà i us farà riure de debò, com espero que ho hagi fet aquesta i les anteriors entregues.

1 comentari:

Luis JFT96 ha dit...

Está hilando muy fino, mas que en el thread de lookalikes de RAWK.

Brillante Stu!!!