diumenge, 22 de març del 2009

Amb pas ferm a la caça del lider.

LIVERPOOL FC 5-0 Aston Villa FC


No es podia fallar. Les derrotes d'ahir de Manchester United i Chelsea posaven en safata la possibilitat de donar un cop mortífer a tots dos equips en la tarde d'avui. Els Reds no han fallat i el Liverpool ha saldat el seu compromís amb l'Aston Villa amb una golejada i amb una imatge de solvència que haurà fet encendre les alarmes a Old Trafford, per un títol que ja veien tot costa avall.

No hi ha hagut lloc per el dubte a Anfield. El Liverpool no ha sentit en cap moment la pressió d'apropar-se al liderat i ben ràpid ha posat fil a l'agulla quan en el minut 8 de joc, una falta servida per Gerrard era rematada per Xabi Alonso al travesser i Kuyt aprofitant el refús, feia pujar el primer gol de la tarde i feia esvair des d'un bon principi les ansietats per una victòria tant necessaria com vital.

No acabaría aquí el festival golejador. Sense patir gens i amb un futbol fàcil i pràctic el Liverpool s'apropava de la manera que volia a la porta de Friedl. D'aquesta manera, al minut 30 de joc i després d'una assistència novament magistral de Pepe Reina des de la seva porteria, Albert Riera no desaprofitava la oportunitat per marcar el seu tercer gol en Premier League i encarrilar la victòria per els de Benítez. En els darrers 2 partits, Reina porta donades dues assitències de gols. Aquí tothom juga.

A partir d'aqui, els d'Anfield s'han relaxat i els Villans de Martin O'Neill, s'han apropiat del partit. Tant és així que Reina s'ha convertit en l'home clau del partit amb aturades de grant mèrit. Una internada a l'àrea de Riera, que ha estat evitada per un defensor villà en penal, ha permès a Gerrard establir el 3-0 que posava en franca avantatge a un Liverpool que trepitja fort a base de golejades, cap al liderat.

Ja en la segona part, novament Gerrard al llençar magistralment una falta i de nou des d'els onze metres al transformar un penal comès per Friedl sobre Torres que l'ha costat l'expulsió directe, posaven el 5-0 definitiu al marcador, portant la festa a Anfield que creu en la consecució del títol.

LLàstima que aquesta reacció sigui tallada de socarrel per els partits de seleccions del proper cap de setmana. Amb un Manchester United tocat moralment per la severa derrota de la setmana passada i amb un combinat de Benítez que comença a veure porta amb força facilitat sigui quin sigui el rival que té enfront, indubtablement la pausa lliguera perjudica als de Benítez. Les sel·leccions inoportunes com sempre.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa (Agger 76'), Carragher, Skrtel, Fabio Aurelio, Kuyt, Mascherano, Xabi Alonso (Lucas Leiva 66'), Riera, Gerrard (Ngog 80') i Torres.

GOLS:
1-0 Kuyt 8'
2-0 Riera 30'
3-0 Gerrard (pen) 40'
4-0 Gerrard 50'
5-0 Gerrard (pen) 65'

9 comentaris:

Stubbins ha dit...

Ara ens entra tot. Cal aprofitar-ho! COME ON YOU MIGHTY REDS!!!

Les meves puntuacions:

Reina: 5 pts. Aturades claus i assistència.
Riera: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.

Anònim ha dit...

Hey Stubbins ! Aquest equip té fusta de campió de Premier !!!
Som-hi REDS !!!

Jorge-George Olmos ha dit...

Como me acorde de ti por que me dije estara en el Collins celebrandolo
Que equipazo
Empieza la Reconquista
Mis puntos son dificiles pero
Arbeloa-5 Points
Gerrard-3 Points
United a One Point.,jajajaja
Reina-1 Point
Un abrazo

Luis JFT96 ha dit...

Que esto no se acabe ... Happy days.

LMP:

Ribery, digo Riera - 5 punts
Gerrard - 3 punts
Alonso - 1 punt

el Churi ha dit...

Puntacions:

Gerrad_5
Riera_3
Alonso_1

Salud a tothom!

Alba ha dit...

Bon partit, la veritat es que porten uns partit espectaculars.
Que segueixin a aquest pas.
Salutacions

xavi martin ha dit...

O premier o Champions¡¡¡ algo cae porque veo confianza c'mon Reds¡¡¡¡¡

GERRARD 5
REINA 3
ARBELOA 1

Anònim ha dit...

buenas,sabeis como se pueden conseguir entradas para el partido Liverpool-Blackburn Rovers del 12 de abril?

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions.

Gerrard: 17 pts.
Riera: 12 pts.
Reina 8 pts.
Arbeloa: 6 pts.
Xabi Alonso: 2 pts.

Puntuen per la general.

Gerrard: 5 pts.
Riera: 3 pts.
Reina: 1 pt.

Moltes gràcies per la vostra participacó.