dimarts, 11 de novembre del 2008

"Valentino" Redknapp i "Johan" Modric.

Amb motiu de la propera visita del Liverpool a White Hart Lane, després de la seva amarga desfeta d'ara fa dues setmanes i mitja, no hi ha millor manera de afrontar aquest nou duel amb els Hotspurs que amb bon humor, amb una nova entrega de la sèrie "Els dobles del futbol" que en el capítol d'avui te com a protagonistes a dos membres del club londinenc.

La primera semblança raonable, la trobem en les banquetes. El nou entrenador dels Spurs, Harry Redknapp i gran artífex de la revifada del Tottenham des de la seva arribada, te una certa semblança amb el modista italià Valentino. Ben és cert que salvant les diferències de pes corporal, però la expressió facial es ben semblant entre tots dos personatges. No hi ha dubte, que Redknapp ha posat fil a l'agulla a aquest nou Tottenham i la progressió de l'equip des de la seva arribada, és plenament satisfactòria.

L'altre cas de semblança és realment espectacular, donat que, a la semblança física se li uneix les similituds futbolístiques, salvant sempre les distàncies. El cas és que l'aparença entre el jugador del Tottenham Hotspurs, Luka Modric i Johan Cruyyf, una de les llegendes més grans a nivell futbolístic mundial és realment impressionant.

El jugador croat provinent del Dinamo de Zagreb, recorda i molt amb la seva fisonomia i fins i tot amb el seu look al que va ser jugador del F.C. Barcelona i gran capità de la selecció holandesa de futbol, un dels equips que va causar més gran impacte per la seva concepció ofensiva del futbol. Però el més curiós de tot, és que Modric, salvant com diem les distàncies, fins i tot fa recordar i molt quan es desenvolupa sobre el terreny de joc al genial jugador holandès.

Atenció a les evolucions d'aquest magnífic jugador, repudiat per Juande Ramos, però que amb l'arribada de Harry Redknapp, torna a gaudir de la titularitat i de ben segur es convertirà en una de les màximes figures del campionat. Que ho deixi per un altre dia que no sigui el proper dimecres.

4 comentaris:

Stubbins ha dit...

Agraïments especials a Eugènia per fer-nos arribar la semblança entre Redknapp i Valentino.

el Churi ha dit...

jejeje...

la veritat que son clavats els semblants!

Salutacions...

Luis JFT96 ha dit...

Impresionante!!!

Anònim ha dit...

Viendo un partido de Croacia en la Eurocopa, mi padre, que empezó a ver fútbol en lo sesenta, me dijo: "Coño, ese chico es igualito a Cruyff cuando jugaba en el Ajax". A raíz de ahí empecé a escucharlo en otros medios y yo mismo me dí cuenta de que era verdad. El parecido es asombroso ¿En lo futbolístico? Uno es bueno y el otro era el mejor.

Un saludo, maestro.