dimarts, 4 de novembre del 2008

Pels pèls

LIVERPOOL FC 1-1 Atlético de Madrid


De penal i en l'últim sospir. D'aquesta manera que ja comença a ser dramàticament habitual, el Liverpool FC ha aconseguit salvar un punt d'un partit en el que ha gaudit de les millors ocasions, però en el que novament s'ha estavellat contra la seva incapacitat de materialitzar les jugades de perill. Un Atlético de Madrid valent en la primera meitat del xoc, però conformista en la segona, ha deixat escapar una molt bona oportunitat de passar matemàticament a la següent fase, quan ho tenia tot de cara. Amb l'empat entre Reds i "colchoneros" el grup queda prou encarat per a tots dos conjunts que resten a l'espera d'assolir un sol punt per estar classificats a la ronda de vuitens de final.

El partit s'ha disputat durant tot moment i des de el xiulet inicial a un gran ritme i una gran intensitat per part de tots dos conjunts. En els minuts inicials, el ritme era tant trepidant que les imprecisions en l'entrega eren habituals en tots dos conjunts. Dintre d'aquest caos general, Xabi Alonso ha posat l'ordre en una nova acció del domini de temps i espai que està portant a terme en l'actual moment de la temporada el jugador donostiarra. Fruit d'una llarguissima passada seva, Robbie Keane ha estat a punt d'inaugurar el marcador, al controlar excepcionalment amb el pit i rematar dur i sec sobre la porta de Leo Franco. La pilota però ha sortit desviada per mil·límetres i mig Anfield ha cantat gol.

A partir de les hores, l'Atlético s'ha asserenat i a començat a tenir la possessió de la pilota, però sempre en la seva línia defensiva, sense que els homes de mig camp, poguessin actuar amb llibertat. Si els homes d'Aguirre volien arribar als dominis de Reina, ho havien de fer amb pilotes llargues des de la defensa cap a Forlán i aquí la defensa Red ha guanyat sempre la partida al jugador uruguaià.

La falta d'encert de cara a gol, s'ha tornat a posar de manifest, quan Robbie Keane s'ha plantat tot sol davant de Leo Franco, però el moviment de regat del davanter sobre el porter argentí, ha estat molt lent i previsiu, i ha permès a Franco anular per complert l'intent anotador del davanter irlandès. Poc després de l'oportunitat Red, el que són les coses, Maxi Rodriguez avançava a l'Atlético després d'aprofitar una magnífica jugada de tiralínies d'Antonio López que ha pujat la banda dreta atacant dels "rojiblancos" sense gairebé oposició. Res ha pogut fer Reina per evitar el bon xut creuat del internacional argentí.

Els madrilenys marxaven a vestuaris amb avantatge en el marcador i oferint una bona i seriosa imatge. La segona part però, la disposició del quadre d'Aguirre ha variat i la seva valentia, s'ha tornat en conformisme. Ben és cert, que els primers compassos de la segona part, els de Benítez han fet recular als d'Aguirre buscant el gol de l'empat des d'el primer minut de la represa, però a mida que anaven passant els minuts, s'ha vist clar, que l'Atlético renunciava a l'atac i Perea i Assunçao es tornaven en els veritables herois del madrilenys.

El partit no ha estat exempt de jugades polemiques en totes dues àrees. Fins a dos penals s'han reclamat en l'àrea "colchonera" per un de Carragher en l'àrea Red. En línies generals l'arbitratge ha estat pèssim. En quant a ocasions, Agger n'ha gaudit d'un parell de ben clares a la sortida de diversos corners.

Finalment, l'ansiat gol de l'empat ha arribat com a conseqüència d'un penal bastant clar sobre Gerrard que ha guanyat la partida a Pernia en la lluita per una pilota dividida en l'interior de l'àrea, en la que el jugador hispano-argentí ha carregat sobre el capità Red, tot veient que no arribava a la pilota. Acció infantil del defensa de l'Atlético, que li han costat dos punts al seu equip. Gerrard enganyava per complert a Franco i establia l'empat i el definitiu repartiment de punts, com ara fa quinze dies al Calderón.

Afegir que Luis Garcia tornava a trepitjar la gespa d'Anfield per disputar els minuts d'afegit del partit, rebent una sonora i sentida ovació de tot Anfield.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Fabio Aurelio, Mascherano (Lucas Leiva 77'), Xabi Alonso, Gerrard, Kuyt, Riera (Babel 61') i Keane (Ngog 71')

GOL:
11 Gerrard (pen) 90'

20 comentaris:

Stubbins ha dit...

En la línia habitual. L'equip crea nombroses oportunitats, però no defineix. Es pateix massa.

Les meves puntuacions:

XABI ALONSO: 5 Pts.
Gerrard: 3 pts.
Arbeloa: 1 pt.

Anònim ha dit...

El Liverpool mereció empatar o incluso ganar por juego y ocasiones, pero el penalti no fue. No se pito a favor del Liverpool sino en contra del At.Madrid pues Platini va contra los rojiblancos.

Se nota mucho cuando no está Torres. El Liverpool no sabe como entrar en una defensa ordenada, necesita a Torres, sin duda.

mis puntos:

Xabi Alonso 5

Keane 3

Kuyt 1

Un éxito, otra vez, las afciones. Se puede decir que ya estamos hermanados. Un abrazo.

Luis JFT96 ha dit...

No creo que fuera tan claro, Stu. Desde luego es una jugada conflictiva, Gerrard tiene ganas de caerse, vale, Pernía le carga llegando tarde, vale. Me parece mas claro el que le hacen a Agger en el minuto 2. !!que vuelva Torres!!, Me falta Crouch en muchos partidos. IRKWT.

LMP:
Alonso - 5 punts
Gerrard - 3 punts
Agger - 1 punt

Anònim ha dit...

Es vergonyós que pitin un penal així no ho entenc, això no era penal. Encara que el Liverpool juegues millor, el que mereixia (de manera legal) guanyar el partit es el Atlético.

Però hi ha dos coses que vuell destacar la primera es que no jugués el Kun, amb el sistema que sigui els milklors han d'estar al camp i la segona és que sense Torres el Liverpool no és el mateix equip, no tenen gol.

Una abraçada

Alba ha dit...

La veritat es que el Liverool mai va saber superar a l'Atlètic de Madrid. El penal de l'empat va ser inventat.
Salutacions

Jorge-George Olmos ha dit...

Lo siento pero el penalti no fue como dice Fernando no se pito a favor del Liverpool sino en contra del Atletico de Madrid por que huele todo muy raro,por que ya son 4 puntos los que nos han birlado,Por otra parte el Atleti jugo como un equipo pequeño y encima nuestro mejor jugador (el Kun sin participar)paso de contar mas.
Lo mejor para mi fue las ovaciones mutuas de las aficiones ese Liverpool Liverpool de los 2600 que fueron siempre lo recordare
Mis puntaciones
xabi Alonso-5
Gerrard -3
Kuyt - 1 (este tio en su casa no para seguro,limpia el polvo,hace la comida,jajaja)de ahi mi punto

Anònim ha dit...

xavi martin* es un penalty de libro y no hablo por forofo,quien busca la pelota es gerrard..el defensa lo desplaza porque no llega y es falta..por lo tanto penalty

Stubbins ha dit...

@ Xavi Martín

Penso honestament igual que tu. Debem de ser els dos únics éssers del planeta que pensen així. jejeje.

@ Silvi

Completament d'acord amb lo d'Agüero. Era la seva nit i a mi em feia una por terrible. Quan el vaig veure al banc... va ser tot un alleugeriment.

Ho sento, completament en desacord amb l'acció del penal. ;-)

@ Alba

Penaaaaaal!!! ;-)

@ Fernando & Jorge

Las aficiones lo mejor del partido de ayer y el de hace dos semanas. AMICS PER SEMPRE!! AMIGOS PARA SIEMPRE!! (Ahora parezco el Cobi)

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

ahora tenéis que ganar al Marsella así al AT.Madrid le valdrá con empatar con el PSV

un abrazo.

tgdor_ ha dit...

Que vuelva Torres!!!

Rafadalton ha dit...

Villaratooooooo!!!!

;) una abraçada Stubbins

@Tgdor
A l'Atleti? M'han dit que va celebrar el gol dels matalassers

Anònim ha dit...

@ Stu:
Com diria el Paco:

"Eres un ultra no ves futbol...ves colores". Jugadas como esa hay como minimo 10 en cada partido.No creo que fuera penalty, ni tan siquiera falta.

Luis JFT96 ha dit...

Matalassers, lo que se aprende en este blog, copón!

Stubbins ha dit...

jajaja!

Matalassers = Colchoneros

¿Que te parece Lucho? Mira que tienen ganas los catalanes de complicar las cosas. Jajaja.

@ RafaDalton

Veig que "cunde el ejemplo" i també aneu fent agermanament com nosaltres. Ho dic pel Basilea. Toma!

A veure quan ens veiem collonera!!!

@ Anònim

La de Sénecas que hemos mamado tarde tras tarde en Can Paco. "No tienen chance", "Estais corroidos por los gérmenes de la ignorancia" y más.

Cuanta sapiencia acumulada entre cuatro paredes insalubres.

Snif, Snif.

PD: Que es penalty Rediós!!!!

Anònim ha dit...

Stu:

El anonimo de arriba soy yo Mecalbakur.

Perdon por no logearme.

Pero vamos a ver la misma jugada dentro del area pequeña, no seria falta sobre el portero???

Para mi cargan los dos, y Gerrard ya tiene precedentes de "piscinero". Para mi no es falta ni de uno ni de otro.

Coño que el futbol es un deporte de contacto...no la Pauloba ni el ballet ruso!!!!!

Jorge-George Olmos ha dit...

@stubbins
no por dios Cobi no,jejejeje
Gracias a este partido he conocido a gente como tu,tgdr,etc...

Sentimiento Perico ha dit...

Para mi el penalti no lo es, gerrard hace una piscina de nota.

Un saludo.

http://sentimientoperico.blogspot.com

Sentimiento Perico ha dit...

Para mi el penalti no lo es, gerrard hace una piscina de nota.

Un saludo.

http://sentimientoperico.blogspot.com

Sentimiento Perico ha dit...

Para mi el penalti no lo es, gerrard hace una piscina de nota.

Un saludo.

http://sentimientoperico.blogspot.com

Stubbins ha dit...

@ Mecalbakur

No,no. Si ya te habia pillao, ya. jejeje.

Tanco puntuacions:

Xabi Alonso: 20 pts.
Gerrard: 6 pts.
Keane: 3 pts.
Kuyt: 2 pts.
Agger: 1 pt.
Arbeloa: 1 pt.

Puntuen per la general:

Xabi Alonso: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Keane: 1 pt.

Gràcies a tots.