dissabte, 8 de novembre del 2008

Keane torna els gols a Anfield

LIVERPOOL FC 3-0 West Bromwich Albion


Els primers gols de Robbie Keane en la Premier League, han retornat la tranquilitat als supporters i Anfield al fi ha pogut gaudir d'un final de partit plàcid, després de viure autèntics finals no aptes per a cardiacs. Fàcil victòria dels de Benítez amb Fernando Torres i Xabi Alonso que han viscut l'inici del partit des de la banqueta.

Els baggies iniciaven el partit amb cert domini de la situació amb Greening i Borja Valero comandant el mig del camp, però ben aviat el Liverpool ha decidit agafar les regnes del partit amb un Javier Mascherano oferint un bon balanç defensiu i Yossi Benayoun s'ha convertit en el jugador més incisiu a l'hora de crear accions destacables. Entre elles una bona acció individual en la que apunt ha estat de batre a l'ex-porter red Scott Carson per sota de les cames. En la mateixa jugada, s'ha demanat penalt, quan el rebuig del porter visitant ha anat a parar involuntariament a la mà d'un defensor.

Però el paper de protagonista de la tarde, estava reservat per a Robbie Keane. El jugador irlandès, ha treballat de valent entre linies, deixant-se caure a les bandes i obrint espais per als seus companys. Arribada la mitja hora de partit, Keane en un excelent moviment entre els defensors, ha sabut aprofitar una no menys excelent assistència d'Steven Gerrard, que ha sabut llegir perfectament l'acció del seu company, que ha sabut definir perfectament amb xut creuat de cama esquerra, establint l'un a zero en el marcador.

Apunt de finalitzar el primer temps i quan l'Albion executava un corner, ha arribat el segon gol. Amb menys de quatre tocs, Keane ha arrancat tot just en línia amb el seu defensor i ha sabut burlar perfectament la sortida a la desesperada de Carson, marcant a porta buida el segon gol de la tarde.

En el segon temps, el patró del partit ha seguit el mateix signe que el primer temps. Un Liverpool molt còmode sobre el terreny de joc i Robbie Keane a la búsqueda del hat trick i posant de manifest la feblesa defensiva del West Brom. Keane no ha pogut aconseguir la marca dels tres gols i ha estat cambiat als setanta minuts de joc per Fernando Torres, que tornava als terrenys de jocs després de sis partits de baixa des de la seva lessió en partit internacional amb la sel·lecció espanyola.

Torres ha demostrat que es troba totalment recuperat dels seus problemes físics i en un parell de curses li ha guanyat la partida al seu contrincant amb certa facilitat. Xabi Alonso, també ha gaudit d'uns minuts, donant descans a Steven Gerrard.

El marcador l'ha acabat de definir un jugador poc habitual en aquest apartat com és Alvaro Arbeloa que amb un sensacional xut de cama esquerra en acció individual, ha batut per tota l'ascaire a Scott Carson a les acaballes del partit.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Agger, Fabio Aurelio, Benayoun, Mascherano, Gerrard (Xabi Alonso 78'), Riera (Babel 65') Kuyt i Keane (Torres 70')

GOLS:
1-0 Keane 36'
2-0 Keane 44'
3-0 Arbeloa 90'

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions

Keane: 5 pts. Obviously
Mascherano: 3 pts.
Benayoun: 1 pt.

Quina tranquilitat.....

Anònim ha dit...

El Liverpool necesita los goles de Keane. La buena noticia llegó con la reaparición de Torres. Anda, Arbeloa marcando un gol. ¿ Será su primer tanto como red?

un abrazo.

Luis JFT96 ha dit...

El partido empezó muy frío, pero Keane lo calentó, que buena primera parte del scouser-irlandés. Hizo dos jugadas tirado a banda muy buenas. Me alegro especialmente por él porque es el reflejo de cualquiera de nosotros cumpliendo nuestro sueño, y de momento no había tenido mucha suerte.

Curiosamente hoy vi muy desubicado a Kuyt, ¿se habrá olvidado de ser delantero dentro?.

En el segundo gol se ha oído una canción de Robbie Keane con la música del "let it be", ¿cómo es la estrofa del medio?

LMP:
Robbie Fow...Keane 5 punts
Benayoun - 3 punts
Arby - 1 punt, vaya manera de definir.

Stubbins ha dit...

@ Fernando

El de ayer es el segundo gol como Red de Arbeloa. El primero data de su primera campaña, donde consiguió el gol que dió la victoria a los de Benítez en el campo del Sunderland.

@ Luis

Si no estoy equivocado, la estrofa que comentas dice:

"Liverpool's number seven, Robbie Keane"

Aunque en Madrid, creí oir una nueva versión.

Saludos.

juan ha dit...

Liverpool number´s seven
Robbie Keane, Robbie Keane

5 punts Keane
3 punts Gerrard
1 punt Carragher

Jorge-George Olmos ha dit...

El Gol de Arbeloa es espectacular,me gusto bastante
mis puntaciones son estas
5 Points Keane
3 Points Gerrard
1 Point Arbeloa

Un saludo a esa buena gente de Cataluña

Anònim ha dit...

Aquest dissabte vaig estar per primer cop a Anfield. Increible! Com mola viure d'aquesta manera tant sana el futbol! Tot el partit de peu, cantant, gaudint de l'esport! Es van passar el 90% del partit cantan la cançó de "La Bamba" però amb els noms dels espanyols. "Rafa, Rafa Benítez, Xavi Alonso, Torres i Reina"
Les meves puntuacions:
5 per l'afició ;-)

@ Stubbins : Yeeeeessss !!!

Stubbins ha dit...

@ Eugènia

Celebro que disfrutessiu de valent a Anfield. No va estar gens malament per ser la primera vegada. Fins i tot Keane va trobar el gol en la vostra visita. Repetiu ben aviat. jejeje.

Tanco les puntuacions:

Keane: 20 pts.
Gerrard: 6 pts.
Benayoun: 4 pts.
Mascherano: 3 pts.
Arbeloa: 2 pts.
Carragher: 1 pt.

Puntuen per la general:

Keane: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Benayoun: 1 pt.

Moltes gràcies a tots per les vostres votacions.