dissabte, 22 de novembre del 2008

Ensopegada inesperada.

LIVERPOOL FC 0-0 Fulham FC


Empat sense gols molt frustrant el viscut a Anfield aquesta tarda, en un partit en el que qui més qui menys, donava com a victoria segura per tal de continuar al front de la classificació. Per sort, la posició capdavantera no s'ha perdut degut a que el Chelsea, co-lider de la lliga amb els de Rafa Benitez, han obtingut el mateix resultat que els reds en el partit que els enfrontava a Stamford Bridge amb el Newcastle de Michael Owen.

També ha acompanyat la nova derrota de l'Arsenal per 3 gols a zero al City of Manchester Stadium davant dels Citizens de Robinho i Steven Ireland, que els fa perdre ja deu punts respecte a Chelsea i Liverpool. I per si faltava un nou alicient a la tarda, Aston Villa i Manchester United també empataven sense gols al Villa Park.

El cert però, és que el Liverpool no pot fixar-se en els resultats que obtinguin els seus rivals més directes i a de mirar per si mateix en resoldre els partits amb victories, únic camí aquest per la consecució del tant ansiat campionat.

El d'avui no ha estat un partit gens lluit. Els homes de Benítez ho han intentat des d'el primer minut, però el camí del gol no s'ha trobat en cap moment. Benítez ha posat sorprenentment una dupla al mig del camp composta per Lucas Leiva i Mascherano, mantenint a Xabi Alonso, jugador avui en dia més en forma de l'equip, a la banqueta. Gerrard ni tant sols era convocat com a consequència d'unes dolències físiques. A la davantera, Torres i Keane tornaven a compartir dupla atacant. I aquest sistema de dos puntes, pel que sigui, no acaba de funcionar.

Fernando Torres ha estat sense cap mena de dubte el jugador que més ho ha intentat, però no ha estat encertat de cara a porteria. El que es innegable, és que el madrileny ha bregat durant els noranta minuts sense descans. També Dirk Kuyt ha gaudit una bona oportunitat en la segona part però el seu xut l'ha sabut desviar a córner el porter del Cottagers Schwarzer.

Finalment Rafa Benítez donava entrada a Xabi Alonso amb l'esperança de que fos el jugador que guiés a la victoria als reds. Babel entrava per Riera i El Zhar tornava a disputar un partit encallat, però aqueta vegada el franco-marroquí no ha pogut sumar una nova victòria que sumar al seu currículum de jugador talismà.

En definitiva. No sabrem mai amb quin regust de boca quedar-nos. Si amb el regust de que s'han perdut dos punts, o amb aquell que diu que la cosa queda igual per a tots. A mi personalment el cor em diu que s'han perdut dos punts i una bona oportunitat per demostrar las rivals la nostra força.

FORMACIÓ:

Reina, Arbeloa, Agger, Carragher, Fabio Aurelio, Kuyt (El Zhar 82'), Lucas Leiva, Mascherano (Xabi Alonso 65'), Riera (Babel 78'), Keane i Torres.

10 comentaris:

Stubbins ha dit...

Nova aventura per Barcelona anant de pub en pub a veure quin d'ells donava el partit. Finalment el Republic House. No es pot lluitar contra el rugby.

Tant sols hem pogut seguir la segona part. Per lo que he vist, les meves puntuacions anirien cap a:

Fernando Torres: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Carragher. 1 pt.

Cuideu-vos.

Anònim ha dit...

No he visto el partido. Me ha sorprendido este pinchazo. al menos, el Chelsea también empató. Un abrazo.

Jorge-George Olmos ha dit...

No puede verlo en condiciones
pero me quede flipado que no se convocara a Gerrard y lo de Xabi pues tampoco lo entendi,el partido tiene una cosa negativa y otra postiva,Una la negativa que no se pueden desaprovechar estas oportunidades y la positiva que queda una jornada menos y seguimos ahi arriba

Un saludo Stubbins
Como no vi le partido no puedo dar mis puntuaciones(maldita La 2)

Sentimiento Perico ha dit...

Estos pinchazos pueden acabar por dejarte sin el título, aún menos mal que también pincho el Chelsea.

Un saludo.

http://sentimientoperico.blogspot.com

Luis JFT96 ha dit...

Sin Xabi no hay ideas. Por otra parte tengo que pegar un palo a "cierto" sector del público que se mete con Lucas haga lo que haga y que incluso pitó (booing) el cambio de Mascherano porque llevaban un rato pidiendo el cambio Xabi - Lucas. Lamentable de verdad.

LMP:

Torres; 5 punts
Alonso; 3 punts
Carra; 1 punt

Alba ha dit...

Un mal partit del Liverpool, ha baixat molt des de l'inici de temporada.
Salutacions

Luis JFT96 ha dit...

No hace falta que diga por qué adoro a este hombre:

http://www.liverpoolfc.tv/news/drilldown/N162235081124-1625.htm

Fue cruel e injusto.

Stubbins ha dit...

Totalmente de acuerdo Luis. Esos gestos de desaprobación eran inimaginables hace 10 años atrás. La globalización imagino.

A mí Lucas es un jugador que me encanta. Es inteligente tácticamente, bregador en defensa y tiene mucha llegada desde atrás, por no hablar de su disparo. Lo único de lo que adolece, es de capacidad creativa y de darle tempo al juego. Lo que tiene Xabi, para entendernos.

Rafa es el más grande. Digan lo que digan. Quizás no el mejor, pero el más idoneo para el Liverpool, eso SEGURO.

Ahora más que nunca, In Rafa I trust! (yo por lo menos)

Luis JFT96 ha dit...

IJCWT

http://www.guardian.co.uk/football/2008/nov/25/carragher-liverpool-fans

A ver si algún boooer reacciona y se va a la ....

I. ha dit...

No se si está cerrada la votación.. ando sin tiempo ultimamente..

Agger 3
Xabi 2
Torres 1