dissabte, 15 de novembre del 2008

El xip de la Premier és el vàlid.

Bolton Wanderers 0-2 LIVERPOOL F.C.


Amb una mentalitat totalment contraposada a la exhibida el passat dimecres a White Hart Lane, el Liverpool FC ha derrotat amb claredat per 0 gols a 2 al Bolton Wanderers, continuant d'aquesta manera encapçalant la classificació de la Premier League, quan ja s'ha disputat el primer terç del campionat.

L'onze inicial de Benítez presentava fins a nou novetats respecte al partit de Carling Cup d'entre setmana, mantenint a Hyypia i Agger en l'eix central de la defensa i colocant a Jamie Carragher en el lateral dret. Fernando Torres ha vist la primera hora de joc des de la banqueta, acompanyant a un cordialment saludat per afició i jugadors locals, Sammy Lee que tornava al Reebok Stadium després que la temporada passada actués com a primer entrenador del conjunt de Bolton.

El partit s'ha disputat en la primera part sota un control total per part del Liverpool que tancava totalment als Trotters en la seva pròpia àrea, fins al punt, que els dos centrals reds en moltes ocasions es trobaven dintre del camp dels locals. Les primeres ocasions no han trigat a arribar i Dirk Kuyt ha estavellat una pilota al pal després de aprofitar una magnífica passada de Gerrard.

Però seria la darrera oportunitat que l'holandès no aprofitaria. Al minut 28 de joc, Kuyt rematava sensacionalment de cap una no menys magnífica centrada des de banda esquerra de Fabio Aurelio, fent inutil el vol de Jaaskelainen. Un minut després al gol de Kuyt, a punt ha estat el Liverpool FC de sentenciar el partit, però de manera incomprensible, Robbie Keane fallava tot sol en boca de gol una assistència de Dirk Kuyt que ha estat l'autèntic protagonista de la primera mitja hora de joc.

Ha estat a les hores quan els de Benítez han optat per cedir el control de joc als de Gary Megson, encara que la gran ofensiva dels locals ha esdevingut tant sols iniciar-se el segon temps. El canvi de Ricardo Gardner per Muamba, ha donat més vitalitat als locals i Reina ha degut d'intervindre amb encert a xuts d'Elmander i Nolan i a punt ha estat de ser batut per Gardner, però el jamaicà ha relliscat una vegada havia superat a Reina.

Benítez en aquell moment movia banqueta i donava entrada a Fernando Torres per tal de tractar d'aprofitar la velocitat del madrileny. La jugada li sortia rodona a Benítez. Amb Torres al camp i amb el Bolton volcat a l'atac, entre el madrileny i Gerrard han finiquitat el partit quan el capità en el minut 72 de joc rematava de cap des de l'àrea petita una excepcional centrada de Torres amb l'exterior de la seva bota dreta. A punt ha estat el de Fuenlabrada de marcar en dues ocasions, però una vegada el pal i un altre l'encert de Jaaskelainen al sortir als peus del davanter ho han evitat. Xabi Alonso fent lluir de nou al porter finès i Lucas Leiva, també han tingut la oportunitat de ampliar les diferències en el marcador.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher, Agger, Hyypia, Fabio Aurelio, Kuyt (Lucas Leiva 83’), Mascherano, Xabi Alonso, Riera (Benayoun 89’), Gerrard i Keane (Torres 59’)

GOLS:
0-1 Kuyt 28’
0-2 Gerrard 72’

8 comentaris:

Stubbins ha dit...

Bon partit, molt complert. Aquest és el camí. L'Arsenal perd i ja és a 9 punts.

Les meves puntuacions:

Xabi Alonso: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Kuyt: 1 pt.

Anònim ha dit...

el Liverpool va muy en serio por la Premier. Este año toca ya. Torres ya en forma mientras que Xabi Alonso va cada día a más. Un abrazo.

juan ha dit...

Alonso 5
Kuyt 3
Torres 1

Luis JFT96 ha dit...

Todavía no he visto el partido, está en fase de descarga, ya te puntuaré, bueno a ti no, a los jugadores.

Jorge-George Olmos ha dit...

Xabi Alonso 5 Pts
Kuyt 3 Pts
Torres 1 Pts

Alba ha dit...

Bueno, després de l'eliminació de la Curling sempre es important reconsuir la situació. Esperem que segueixin en aquest camí.
Salutacions

Luis JFT96 ha dit...

LMP:
Alonso - 5 punts
Kuyt - 3 punts
Torres - 1 punt

Y Agger sin dientes!!!

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions nois.

Xabi Alonso: 20 pts.
Kuyt: 10 pts.
Gerrard: 3 pts.
Torres: 3 pts.

Puntuen per la general:

Xabi Alonso: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Gerrard i Torres: 1 pt.

Com sempre, moltes gràcies.