dilluns, 10 de novembre del 2008

El 10 visita Melwood.

El passat divendres les instal·lacions esportives del Liverpool FC vivien la il·lustre visita del que per a molts ha estat el millor jugador de futbol de tots els temps. Diego Armando Maradona. El recent nou nomenat seleccionador de "la albiceleste", aterrava a Liverpool, en companyia del seu segon i ex-seleccionador argentí, Carlos Bilardo, després de visitar ciutats com Madrid i Barcelona, en una gira en la que l'astre argentí pretén entrevistar-se amb els jugadors que considera vitals per al nou projecte de la selecció dues vegades campiona del món.


La visita de Maradona a Liverpool, anava directament encaminada a mantindre una trobada amb el migcampista red Javier Mascherano, al qual, el nou seleccionador podria haver-li ofert el braçalet de capità per encapçalar la nova etapa de la selecció argentina, que donarà inici en properes dates en un partit amistós a Escòcia. Mascherano, com no podia ser d'un altre manera, va mostrar l'enorme orgull i honor que li suposaria capitanejar al seu país i comptar amb la total confiança d'un autèntic mite del futbol, que a l'Argentina compta amb tractament de divinitat.


El més curiós i anecdòtic de la visita del 10 argentí a Melwood, va ser la rebuda que va obtindre per part de tot el planter red que va dirigir-se ràpidament cap a Maradona, quan aquest va fer acte d'aparició per les instal·lacions de Melwood. Tots els jugadors des de els més joves fins als grans capitans, no van poder estar-se de demanar autògrafs i de fer-se una fotografia amb Maradona. El cas més singular, va ser la trobada entre Xabi Alonso i Maradona, donat que, el pare del jugador red, Periko Alonso, va coincidir amb el mite argentí en la seva etapa de futbolista en les files del F.C. Barcelona.


Ni tant sols Rafa Benítez va poder reprimir-se davant de la excelsa visita que a part de mantindre una xerrada a nivell professional amb el seleccionador argentí, va fer pública també la seva admiració per el possiblement millor jugador de tots els temps.

3 comentaris:

Luis JFT96 ha dit...

Creo que lo tiene todo para ser un gran capitán.

Una de las grandes ventajas de tener hispanoparlantes en el equipo es que te puedes enterar fácilmente de lo que opinan, así que te dejó una serie de 5 vídeos sobre Monster Masche que empiezan aquí:

http://www.youtube.com/watch?v=HWjFzPcqvsA

Stubbins ha dit...

Gracias por los videos Luis.

Bárbaro el pasto que tenemos en Melwood boludo!!!!

Luis JFT96 ha dit...

Para mi lo mas curioso es que debutara con la selección absoluta antes de debutar con el primer equipo de River, evidentemente Bielsa vio algo que los demás no vieron.