dijous, 13 de novembre del 2008

Adormits.

Tottenham Hotspurs 4-2 LIVERPOOL FC


Quan un equip es planta en un terreny de joc amb la pèssima disposició defensiva que ha presentat el Liverpool aquesta nit a White Hart Lane, el més normal és que el correctiu que s'acabi rebent sigui el que ha patit el conjunt de Benítez, en una de les actuacions de la rereguarda red més desastroses que es recorden de l'etapa del tècnic espanyol a la banqueta dels reds. No és que els defensors hagin estat desencertats, és que simplement han estat inexistents sobre el terreny de joc. I com és clar, amb aquesta actitud davant d'un equip amb les individualitats del Tottenham Hotspurs, el resultat acaba sent del tot insatisfactori. Eliminació de la Carling Cup.

Es presentava el Liverpool en el feu dels Spurs deu dies després de la immerescuda desfeta lliguera amb les baixes de Gerrard, Kuyt i Keane als que Benítez deixava a Liverpool, amb les novetats del debutant Philip Degen en el lateral dret i amb Cavallieri, Hyypia, Plessis, Leiva, El Zhar i Ngog que era acompanyat en la punta atacant per Fernando Torres que tornava a una alineació titular. Alineació normal i raonable per un partit de Carling Cup, on s'acostuma a donar minuts als jugadors poc habituals.

El plantejament també ha estat molt diferent al practicat en el passat partit de Premier. El Liverpool deixava tota la iniciativa als de Redknapp en el que estava resultant un partit soporífer i amb molt poca intensitat, però sense moviment al marcador. Unicament quan els Spurs penjaven pilotes a l'àrea per part de Bale o Lennon, el desconcert de la defensa red era plenament evident i es podia intuir el que succeeria a cinc minuts d'arribar al descans.

En poc més de set minuts els de Redknapp han deixat en evidència a una inusualment feble, descol·locada i tova defensa red provocant una veritable sangria. Pavlyuchenko rematava tot sol en la frontal de la petita lliure de tota marca una centrada de Campbell i el propi Campbell marcava a porta buida en aprofitar una ridicula topada entre Cavallieri i Dossena, per repetir novament al rematar de cap una centrada de Gareth Bale guanyant per alt la partida a Agger, posant de manifest la desastrosa actuació defensiva dels de Benítez.

Estabornit per els tres gols rebuts, el Liverpool devia de canviar radicalment la seva imatge. I el cert és que certes esperances han arribat quan en el minut 48, Damien Plessis rematava al fons de la xarxa un corner. Ràpidament però, les esperances s'han esvaït quan Pavlyuchenko, tres minuts després, tornava a aprofitar el desconcert defensiu per ampliar novament l'avantatge dels londinencs. Sami Hyypia retallaria distàncies a la sortida d'un corner al avançar-se a la sortida de Gomes.

Precisament la lesió del porter brasiler, ha permès a César Sánchez, exporter del Real Valladolid, Real Madrid i Real Zaragoza entre altres, debutar amb els Spurs. També Stephen Darby ha debutat en partit oficial amb el Liverpool FC al substituir a un molt deficient Philip Degen.

FORMACIÓ:
Cavallieri, Degen (Darby 84’), Agger, Hyypia, Dossena, El Zhar, Lucas Leiva, Plessis (Xabi Alonso 65’), Babel, Torres (Insua 55’) i Ngog.

GOLS:
3-1 Plessis 51’
4-2 Hyypia 64’

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Resulta dificil donar punts en un partit com el de ahir. Però les normes, son les normes.

Babel: 5 pts.
El Zhar: 3 pts.
Lucas Leiva: 1 pt.

Jorge-George Olmos ha dit...

Hay que mirarlo por el lado Bueno se le dio confianza a chavales jovenes(no como Caguirre)
a mi me gusto Plessis
Un saludo Para los hermanos de Cataluña
Babel:5 pts
Plessis: 3 Pts
Leiva:1 Pt

Anònim ha dit...

Poco que decir tras una derrota así. Mucho que olvidar y mucho también que aprender. Está claro que cuando un equipo entra en dinámica ganadora, ya puede jugar muy mal que cuesta un mundo meterle mano.
Lo importante es la Premier, amigo.

Un saludo, maestro.

Alba ha dit...

Bé, una derrota y bye bye a un títol. Ojalà fos així la copa del rey a espanya perquè els partits de tornad, en molts casos, han estat infumables.
Salutacions

Luis JFT96 ha dit...

La primera parte para olvidar, la segunda estuvo mejor, pero no fue suficiente, tengo grandes esperanzas depositadas en El Zhar, Plessis e Insúa (que visto lo visto no tiene nada que envidiar a Dossena).

LMP:
Plessis - 5 punts
El Zhar - 3 punts
Xabi - 1 punt

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

No es bueno perder ni aunque sea en el Copa de la Liga inglesa. Al menos sirvió para que Torres disputase minutos. ESte Insúa es un argentino que jugó en e Málaga ?

Stubbins ha dit...

Puntuaciions tancades.

Babel:10 pts.
Plessis: 8 pts
El Zhar: 6 pts.
Lucas Leiva: 2 pts.
Xabi Alonso: 1 pt.

Puntuen per la general

Babel: 5 pts.
Plessis: 3 pts.
El Zhar: 1 pt.

Gràcies a tots.