diumenge, 17 d’agost del 2008

Xabi i Torres porten la llum.

Sunderland AFC 0-1 LIVERPOOL FC

Passada precisa al primer toc de Xabi Alonso cap a Fernando Torres que rebent d'esquenes a la porteria, orientava rapida i instintivament la seva posició de cara a porteria. Amb un bon espai per a operar, Torres decidia executar una de les sorts que més domina. Fuetada seca i col·locada a l'arrel del pal. Impossible d'arribar per al porter Craig Johnson. "El Niño" iniciava la seva segona temporada en la Premier amb un gol decisiu que donava els primers tres punts de la temporada per al Liverpool.

No va ser un partit gens fàcil, el d'ahir a l'estadi de la llum per els Reds. Abans de la brillant acció dels dos campions d'Europa, el Liverpool va oferir molts dubtes i no veia la llum en l'estadi que fa gala de amb el seu nom de de comptar amb la millor iluminació natural possible, sobre tot en la primera mitja hora de joc, on els de Benítez es van veure desbordats per el Sunderland de Roy Keane. Els locals Keyron Richardson i l'exjugador red Diouf portaven de corcoll a una nerviosa defensa visitant, que mica en mica, va anar agafant el lloc amb uns Sami Hyypia i Carragher que van anar tallant tota escomesa dels Black Cats.

Amb el cronometre avançant cap a la mitja part, els jugadors de Keane van anar notant la important despesa física efectuada i el Liverpool va començar a practicar un joc de més control. La primera acció de perill no va arribar fins al minut 30 de la primera part, quan Yossi Benayoun era derribat clarament dintre de l'àrea local. L'arbitre feia sonar el seu xiulet i quan tothom creia que la jugada penalitzada era l'acció sobre el jugador israelià, el referee en una decisió salomònica assenyalava una falta anterior sobre Gerrard. L'oportunitat més clara per els Reds durant els primers quaranta-cinc minuts, era obra de Roy Keane, que després d'un bon control orientat, xutava desviat a la dreta del porter Johnson.

Era clar que calia donar un altre aire al partit en la segona part i així ho va entendre Benítez que va reaccionar ràpidament donant entrada a Xabi Alonso per Plessis només iniciar-se els segons quaranta-cinc minuts. Amb el de Tolosa sobre el terreny de joc, el Liverpool guanyava en possessió de pilota i criteri a l'hora d'elaborar joc i la segona part va ser d'un clar color red, tot i que sense aportar gran perill a la porteria del Sunderland. Un xut de Benayoun que Johnson va poder refusar amb molts problemes, deixant la pilota morta a peus de Torres que al xutar a porta es va veure entorpit per Robbie Keane i una nova demostració de xut de llarga distància de Xabi Alonso que va intentar sorprendre a Johnson des de el seu propi camp, van ser les ocasions més clares per els Reds, abans de que Torres decidís el partit.

Treballada victòria en el primer partit de Premier. Inici positiu per afrontar el que ha estat declarat per el conjunt del planter i per gran part de l'afició com el principal objectiu de la temporada. El títol de lliga ha de tornar a Anfield. Dinou anys són massa anys.

FORMACIÓ:

Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Dossena, Kuyt, Plessis (Xabi Alonso 45') Gerrard, Benayoun (Fabio Aurelio 81') , Keane (El Zhar 77') i Torres.

GOL:

0-1 Fernando Torres 83'

10 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Xabi Alonso 5 pts. Revulsiu i cerbell.
Gerrard: 3 pts. Garra i motivació durant 90 minuts.
Fernando Torres: 1 pt. Letal com l'any passat.

Salut a tothom.

Alba ha dit...

primer partit de la lliga on es va veure que encara els queda una mica per estar al 100%. El mes important en l'inici es sumar els punts.
Salutacions

I. ha dit...

Alonso 5, Torres 3, Hyypia 1

Anònim ha dit...

Alonso 5
Torres 3
Carra 1

Psiko

Anònim ha dit...

Alonso 5
Torres 3
Carra 1

Psiko

Anònim ha dit...

Alonso 5 ptos
Hyppia 3 ptos
Torres 1 pto

Menuda primera parte, menos mal que Benítez supo ver que el partido pedía a gritos la entrada de Xabi Alonso. Torres, una vez más, descomunal.

Un saludo, maestro.

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Sigue la racha de Torres. Qué golazo. Mis puntos:

Torres 5

Xabi Alonso 3

Dossena 1

un abrazo.

Anònim ha dit...

@ Stubbins

Mis puntos estan en TK9T.

el Churi ha dit...

si encara estic a temps, aquets son els meus:

5 - 14
3 - 9
1 - 23

Stubbins ha dit...

PUNTUACIONS TANCADES.

Xabi Alonso: 28 pts.
Torres: 16 pts.
Hyypia: 4 pts.
Gerrard: 3 pts.
Carragher: 2 pts.
Dossena: 1 pt.

Puntuen per la general.

Xabi: 5 pts.
Torres: 3 pts.
Hyypia: 1 pt.

Com sempre, gràcies per les vostres puntuacions.