dissabte, 23 d’agost del 2008

Els capitans capgiren el marcador.

LIVERPOOL FC 2-1 Middlesbrough FC


Els jugadors braus són aquells que mai defalleixen. Aquells que en els moments més crítics prenen la responsabilitat d'apoderar-se de les regnes de l'equip i dur-lo a l'èxit. Jugadors que no són gens fàcils de trobar, però que el Liverpool FC compta a parells. Jamie Carragher i Steven Gerrard, tots dos scousers i capitans de l'equip, amb la seva reacció i els seus gols han dut al conjunt red a la victòria en un partit que se'ls hi havia posat molt costa amunt als de Benítez quan Mido en el minut setanta avançava al Boro.

Tot i el final feliç i apoteòsic, el onze red s'ha vist sorprès des de l'inici del partit per un Middlesbrough ordenat, combatiu i amb una eficiència a l'hora de crear joc molt allunyades del que es pressuposa a un equip de la mitja taula de la Premier. Els de Southgate amb jugadors com Aladiare, Alfonso Alves, O'Neil, Tuncay o Mido, són un equip a tindre molt en compte aquesta lliga, on de seguir amb la imatge oferta a Anfield aquesta tarde, són seriosos aspirants a obtenir una posició final destacable.

El primer quart d'hora de joc, s'ha disputat sobre un ritme trepidant i les ocasions de gol han sovintejat totes dues àrees. Per part red, Kuyt i Keane han gaudit de dues bones oportunitats després d'aprofitar sendes assistències d'un actiu i brillant Torres, que també ha gaudit de la seva oportunitat que Turnbull ha anul·lat amb una aturada. Per la seva part, Reina ha hagut de exercitar-se a ple rendiment per refusar a córner un xut de Taylor que es colava per l'escaire dreta del porter madrileny.

A partir d'aquest moment, el joc s'ha equilibrat i el Boro ha controlat perfectament la elaboració de joc dels reds, obligant a Xabi Alonso a jugar en llarg de manera molt desencertada en la tarde d'avui. Amb el mig del camp gairebé anul·lat, tant sols Torres provocava aïlladament alguna acció de perill contra la porteria visitant amb bones combinacions amb Robbie Keane, que encara no ha pogut celebrar cap gol com a jugador del Liverpool FC. Mica en mica el partit es decantava cap els interessos dels de Southgate i el primer avís l'ha donat el turc Tuncay que després de desfer-se brillantment de la marca de Carragher xutava a boca de canó trobant-se amb un Reina ple de reflexes que blocava amb solvència la pilota. Minuts després l'egipci Mido confirmaria amb el seu gol la millor posada en escena del Boro.

Malauradament per els de Southgate però, a partir d'aquest moment la situació del partit ha canviat radicalment i el Liverpool amb més cor que cap, ha pogut donar la volta al marcador en vint minuts d'infart.

La reacció local s'ha concentrat en els deu darrers minuts de partit en el moment en que Jamie Carragher en posició d'extrem dret recollia un refús al vèrtex de l'àrea visitant i sense pensar-so dues vegades xutava a porta amb potència. La pilota impactava en el cos de Pogatetz i desviava la seva trajectòria fent impossible l'intent de refús del porter Turnbull. Carragher anotava el gol de l'empat però en una acció posterior en l'àrea red, evitava el segon gol del Boro, posant rubrica a un partit memorable del de Bottle.

Les dues accions de Carragher, han despertat l'orgull del capità de l'equip que en una nova mostra de qui porta els galons en l'equip, ha sabut conduir al conjunt red a una nova victòria, quan ja superat el temps reglamentari i amb un fort xut des de la banda esquerra atacant red, batia a Turnbull fent pujar el gol de la victòria al marcador.

Emocions massa fortes per tractar-se de l'inici de la temporada, que per sort acaben amb un final feliç i amb els tres punts a Anfield. Si no en teníem prou, dimecres es viurà a Anfield un altre partit que promet emocions de difícil digestió per els que pateixen de disfuncions cardíaques. Està en joc la participació en la propera Champions League.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa (El Zhar 83'), Carragher, Skrtel, Dossena (Fabio Aurelio 75'), Kuyt, Xabi Alonso, Gerrard, Benayoun (Babel 64') Keane i Torres.

GOLS:
1-1 Carragher 88'
2-1 Gerrard 94'

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Torres: 5 pts. Lluitador i buscant el gol contiunament durant tot el partit.

Carragher: 3 pts. Gol i evitar un gol visitant.

Gerrard: 1 pt. Un nou gol salvador del capità i ja van.....

Anònim ha dit...

Puntuaciones.

Carragher 5 pts porque a conseguido iniciar el camino de la victoria

Gerrard 3 Por el valor de su gol, que nos deja lideres de la tabla "YA NO ME ACUERDO CUANDO FUE LA ULTIMA VEZ QUE MIRE LA TABLA Y HIBAMOS LIDERES"

Torres 1 Por su en trega y lucha

Alba ha dit...

Bueno, la veritat es que cada punt, fins que l'equyip no esta al 100%, es molt important. Ara mateix, el que menys importa es com es guanya, sino que es sumin el maxim de punts possibles.
Salutacions

I. ha dit...

Gerrard 5

Carra 3

El Zhar 1

Anònim ha dit...

No ví el partido. ufff, se pasó mal. Los goles llegaron al final. Se sufrió como en la primera fecha, pero se va ganando que es lo que cuenta al principio de Liga. Un abrazo.

Psiko ha dit...

Em vaig decantar per veure al Spurs, així que no puntuaré. Vaig veure al boro la setmana anterior amb els Spurs i em va agradar molt.

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions:

Carragher: 11 pts.
Gerrard: 7 pts.
Torres: 6 pts.
El Zhar: 1 pt.

Puntuen per la general:

Carragher: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Torres: 1 pt.

Gracies com sempre per les vostres puntuacions.