diumenge, 31 d’agost del 2008

Sense polvora.

Aston Villa FC 0-0 LIVERPOOL FC



Avorrit partit el disputat aquesta tarde al Villa Park. Com és natural, i com no pot ser d'un altre manera en un partit ensopit, el marcador no ha pogut reflexar un altre resultat que el doble donut a la finalització dels noranta minuts de joc.

El duel entre villans i reds, venia precedit per un estiu força mogudet entre totes dues secretaries tècniques encapçalades per Rafa Benítez i Martin O'Neill, per el cas Barry. A l'hora de la veritat, tots dos entrenadors s'han comportat amb fredor en les seves salutacions, però amb total cordialitat.

El matx presentava força novetats pel que respecta a la alineació titular dissenyada per Rafa Benítez. Javier Mascherano i Lucas Leiva, tornaven a posar-se la samarreta red després d'haver aconseguit la medalla d'or i bronze respectivament en els darrers Jocs Olímpics de Pekín. Tots dos mig-campistes, suplien d'alguna manera la baixa d'Steven Gerrard estimada en dues setmanes i que ben possiblement, no privarà al brau capità red de jugar d'aquí a quinze dies el gran clàssic enfront del Manchester United.

El joc desplegat per el combinat de Benítez, ha estat una còpia del desplegat en partits anteriors. Poca combinació entre el mig del camp i la davantera, que provoca que la pilota no arribi als jugadors de la vanguardia red en condicions per posar en perill la porta rival. Aquesta tarde però, s'ha posat en pràctica una nova variant tàctica amb un Torres solitari en punta i Robbie Keane jugant a la banda esquerra, amb Xabi Alonso jugant de pivot defensiu, secundat per Leiva i Mascherano.

El plantejament però, ha sofert un greu contratemps, quan a la mitja hora de joc, Fernando Torres ha sentit una estrebada muscular en la seva cama esquerra que l'ha fet frenar en sec la seva carrera amb un defensor local. "El Niño" ràpidament ha estat conscient de la lesió i immediatament ha demanat el canvi. Ngog feia el seu debut en Premier League, mentre Fernando Torres haurà d'esperar fins a les exploracions mèdiques que li faran en el dia de demà per conèixer l'abast de la lesió que podria posar en perill la seva participació en el partit contra el Manchester United del dia 13 de setembre.

Els minuts passaven i ni villans ni reds demostraven tindre capacitat per decantar la balança en favor de algun dels dos bàndols. El resultat final d'empat a zero gols era més que merescut per els mèrits demostrats per tots dos conjunts, i encara més quan, Robbie Keane ha desaprofitat la millor oportunitat de la que ha gaudit el Liverpool FC al plantar-se tot sol davant de la porteria de Friedl i estar excessivament lent en la execució del xut a porta que ha permès al defensa local arribar a destorbar el suficient al davanter irlandès per no poder batre a l'ex-porter red.

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Dossena, Kuyt (Fabio Aurelio 70'), Lucas Leiva, Mascherano, Xabi Alonso, Keane i Torres (Ngog 30').

7 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Skrtel: 5 punts
Mascherano: 3 pts.
Reina: 1 pt.

Aprovecho para saludar desde aqui a Guy, con el que he tenido el privilegio de compartir el partido de hoy. Lástima que el resultado no ha acompañado, pero ha valido la pena compartir vivencias red y hablar de todo en general con alguien como Guy. Que se repita!!!

juan ha dit...

Las meves,

Reina 5 punts
Mask 3 punts
Dossena 1 punt

Anònim ha dit...

Allà estava jo, en un bar preparat per veure el partit per mitjar de "teledeporte" quan, als pocs minuts de partit s'ha perdut el senyal i ja no he pogut veure la resta del partit. Caguntot!

Alba ha dit...

Un empat que espero que no afecti gaire al final de la temporada. Al igual que al barça, deixar-se molts punts en camp dels petits fa que perdis lligues.
Salutacions

I. ha dit...

Skrtel 5
Masche 3
NGog 1

Salu2!

Anònim ha dit...

Bueno, no es mal resultado del todo. Lo peor fue la lesión de Torres. Un abrazo.

Stubbins ha dit...

Puntuacions tancades:

Skrtel: 10 pts.
Mascherano: 9 pts.
Reina: 6 pts.
Dossena: 1 pt
Ngog: 1 pt.

Puntuen per la general:

Skrtel: 5 pts.
Mascherano: 3 pts.
Reina: 1 pt.

Gràcies a tots per la vostre participació.