dijous, 28 d’agost del 2008

Morbo i vells coneguts.

PSV Eindhoven, Olympique de Marsella i......... Atlético de Madrid. Bingo! El duel que tothom esperava s'ha fet realitat aquesta tarde a Montecarlo. Fernando Torres es retrobarà amb el Vicente Calderón i la parròquia colchonera, un any després de que "El Niño" fes les maletes abandonant casa seva de tota la vida, en busca de nous horitzons esportius a la ciutat del Mersey.

No hi ha dubte que el doble duel entre madrilenys i liverpudlians, centrarà totes les atencions dels aficionats, per el morbo que desperta veure a Torres enfrontant-se al seu equip de l'ànima. Però bo seria també deixar de banda els aspectes emotius que envolten el partit, per centrar-se en la qualitat colectiva i individual d'un equip que retorna a la màxima competició europea onze anys després de la seva darrera participació i que malgrat comptar amb el pitjor coeficient UEFA dels integrants del grup, a priori, serà el rival a batre per els de Benítez.

El Liverpool FC repetirà viatge cap a Marsella al igual que la darrera temporada, per veures les cares amb l'OM de Bolo Zenden. Tot supporter recorda el 0-4 que el combinat Red va endosar als marsellessos en el ultim partit de la lligueta de l'any passat. Però en el record també queda la victòria francesa a Anfield en un dels pitjors partits del Liverpool que es recorden.

Novament el PSV Eindhoven es creua en el camí europeu del Liverpool. Fins en quatre ocasions es van veure les cares holandessos i reds en la Champions League 06/07, amb un balanç de tres victròries i un empat en favor del conjunt de Benítez.

Aquestes són les dates dels partits. Com és habitual en la competició de Champions, tots els partits donaràn inici a les 20:45 hores.

16 Setembre: Marseille (a)
1 Octubre: PSV Eindhoven (h)
22 Octubre: Atlético Madrid (a)
4 Novembre: Atlético Madrid (h)
26 Novembre: Marseille (h)
9 Decembre: PSV Eindhoven (a)

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Pues nos veremos la caras. Atlético-Liverpool y con el morbo de ver a Torres con otra camiseta en el CAlderón. Creo que pasaremos los dos. VA a ser la leche !!!!

un abrazo.

Stubbins ha dit...

@ Fernando.

Allí nos veremos amigo. La primera ronda corre de mi cuenta.

Anònim ha dit...

ya tengo el orden de los partidos:

Miércoles 22 de octubre: Atleti-Liverpool

Martes 4 de noviembre: Liverpool-Atleti

Un abrazo.

Stubbins ha dit...

Esa fecha de octubre es idonea para mí. Mañana mismo lo notifico en el trabajo.

Nos vemos en octubre!!

Anònim ha dit...

hola a tots !!sembla que els senyor de la uefa ho han fet espreçament,mes morbo impossible.crec que liverpool i atletico lluitaran per ser 1ers de grup.

A stubbins!!ya fas tertulias amb el Pete!!jejej es molt bon tiu.

Alba ha dit...

LA veritat es que el retorn de Fernando Torres al Calderon sera el punt mes morbos de la lligueta. Esperem que no patir tant com a la previa.
Salutacions

Stubbins ha dit...

@ Edu

A veure si ens veiem tots plegats en un partit algun dia, home.

@ Alba

Amén!