dimarts, 26 d’agost del 2008

Moltíssim en joc.

Demà a les 21:05 hores, es donarà a Anfield el kick off al quart partit de caràcter oficial de la temporada que enfrontarà als Reds amb les Rouges de l'Standard de Liège belgues. Per estrany que sembli, i molt prematur que sigui, aquest quart partit amaga una importància majúscula. Està en joc ni menys ni menys, que el proper divendres existeixi una boleta que contingui un paperet on hi aparegui el nom del Liverpool FC, per determinar la configuració dels grups de la fase de lligueta de la Champions League 2008/09.

Desprès de la pobre imatge que va donar l'equip en el partit d'anada disputat ara fa quinze dies a terres belgues, on l'empat a zero gols aconseguit va ser un veritable consol, tots els estaments del club, des de tècnics a supporters, passant és clar per els jugadors, eren molt conscients de la importància del partit de demà i de la necessitat de no badar ni oferir cap marge al dubte.

L'heroi indubtable d'aquell partit, José Manuel Reina, ja ha alertat del perill de l'enfrontament de demà i ha manifestat que l'equip no pensa en un altre cosa que no sigui batre demà a l'Standard i continuar d'aquesta manera en el camí per a la conquesta de la sisena Champions League de l'entitat.

I és que com Reina, cap supporter és capaç d'imaginar-se no sentir la sintonia de la Champions League els dimarts o els dimecres a Anfield. Però per poder-la escoltar amb ple dret, cal batre a un Standard de Liège, que ja va demostrar en el partit d'anada, de que no es tracta de cap equip assequible. De fet, les rouges són en aquest moment amb dues victòries en dos partits de lliga disputats, els líders de la Jupiler League, campionat del qual són els vigents campions.

Demà per estrany que sembli, hi ha partit i dels importants a Anfield.

2 comentaris:

Pol Gustems ha dit...

Bé en el blog que vas visitar només hi escric els dilluns, la resta de dies hi ha temes per tot y formes d'escriure també diferents. El meu blog es órbita gustems. En fi, bona sort per aquesta nit, l'anada ho veu passar malament i sort en veu tenir del Pepe Reina. En principi avui no heu de tenir excessius problemes per passar, pero l'Standard té recursos molt aprofitables.

vagi bé

Alba ha dit...

Esperem que no fallin en aquest primer partit important de la temporada. No es podran adormir sobre el camp, pero no dubto de la victoria del Liverpool.
Salutacions