divendres, 1 d’agost del 2008

Eliminatòria Standard.


Bèlgica serà el destí del Liverpool per afrontar el primer compromís oficial de la temporada, en la eliminatòria prèvia a la lligueta de Champions League, que li enfrontarà al Royal Standard de Lieja, un dels clàssics del futbol belga.

L'Standard de Liega, és en l'actualitat l'actual campió de la lliga belga, la Jupiler League, tal i com es denomina en l'actualitat. Aquest títol tornava a les vitrines del club de Lieja 25 anys després d'haver aconseguit el seu darrer títol de lliga, d'un total de 9 Campionats de lliga.

Un dels artífex de la consecució d'aquest enyorat títol per als aficionats de l'Standard, va ser el seu entrenador Michel Preud'Homme, el mític porter de la selecció belga, que entre altres clubs va defensar com a jugador els tres pals de la porteria de l'Standard.

Preud'Homme, va rebre la distinció del Trofeu Lev Yashin l'any 1994, al millor porter mundial de l'any, convertint-se en l'hereu inqüestionable d'una altre llegenda de les porteries belgues com Jean Marie Paff. Eren els temps en que el futbol belga era considerada una autèntica potencia mundial futbolística, tant a nivell de seleccions, com a nivell de clubs. Avui en dia aquest nivell ha patit un seriós descens i el futbol belga, en l'actualitat, ocupa una discreta segona i fins i tot tercera línia a nivell europeu.

El partit d'anada es disputarà a l'estadi Maurice Dufrasne de Lieja els dies 12 o 13 d'agost, mentre que la tornada es disputarà a Anfield el 26 o 27 del mateix mes.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No importa su historial, la eliminatoria no puede perderse de ninguna manera y encima el segundo partido en casa, todo lo que no sea ganar es un frasaco total y de consecuencias terribles para nuestro club.

Alba ha dit...

Un rival, a priori, asequible pel Liverpool. Malgrat aix``o l'equip red fara be de no confiarse i anar a per totes.
Salutacions

Deportivista ha dit...

Me parece un buen sitio para que el Liverpool haga su pretemporada. ¡Este año el Liverpool gana la Liga inglesa!

Un saludo.
http://marcador-deportivo.blogspot.com/

Anònim ha dit...

e visto en youtube este video, igual los conoceis.

http://www.youtube.com/watch?v=oe-OcHz923o

Anònim ha dit...

No creo que tengais problemas para pasar la eliminatoria. Aunque el Standard haya mejorado aún está a años luz del Liverpool.

Un saludo, maestro.

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

Fácil para el Liverpool. El fútbol belga ha bajado mucho en la última década. Los reds pasarán sin grandes problemas. Un abrazo.