dijous, 28 d’agost del 2008

Abonats a patir.... i a guanyar.

LIVERPOOL FC 1-0 Royal Standard Liège



No hi ha descans per als cors dels supporters reds. Els quatre partits oficials disputats fins ara per els de Benítez, han estat un continu patiment, que per sort, han acabat amb un final feliç. D'això en diuen la sort dels campions, però ja va sent hora de deixar d'acudir a la dehesa fortuna, no sigui que aquesta acabi farta de tanta petició de favors.

El d'ahir era un partit que tothom advertia que tenia una trampa amagada. Anfield ho sabia i les imatges que oferia la televisió dels Kopites eren prou aclaridores de les sensacions que desprenia el matx. Preocupació en els rostres, ungles rossegades amb total ansietat, bufandes mossegades i esbufegades. Hi havia molt en joc i tots eren plenament conscients de que no sortir victoriosos de l'estadi cap a casa, era sinònim d'un fracàs estrepitós.

Els primers compassos del partit, ja van posar de manifest que ahir tocaria patir i de valent. Novament José Manuel Reina, es convertia en el salvador amb dues aturades excel·lents quan encara no s'havien disputat ni trenta minuts de joc, que mantenien l'empat sense gols en el partit. El dia anterior, Reina explicava en la pàgina web oficial que no volia una altre actuació heroica per la seva part. Doncs encara sort que no va ser fidel a les seves paraules. El porter cordovès, ha tret quatre mans en aquesta eliminatòria de les que encara no som conscients del valor que poden obtenir, a mida que avanci la competició.

Els de Benítez no trobaven el camí de la porteria rival amb un mig del camp desorientat i desencertat a l'hora de portar la batuta del joc. Steven Gerrard va estar ahir especialment desafortunat en totes les seves accions atacants. El capità però es va desfondar a l'hora de recuperar la pilota, amb un treball encomiable per a l'equip.

No va ser fins a arribar a l'hora de joc, que el Liverpool començaria a donar mostres d'obtenir el comandament del partit. Els belgues es tancaven al darrera buscant alguna contra letal que els hi resolgués la eliminatòria al seu favor i amb més camp per actuar, els Reds es sentien ja més còmodes. Va ser aquest precís moment, en el que Xabi Alonso va fer-se amo i senyor del partit, repartint joc als seus companys. Les ocasions arribaven amb compta-gotes, però al menys, s'aconseguia portar perill a la porta defensada per Espinoza. Els minuts però, passaven sense que el porter equatorià recollís una sola pilota del interior de la seva porteria i el neguit s'estenia per tot Anfield. S'arribava a la pròrroga.

The Kop sabedor de que l'equip ho passava malament, va saber una vegada més donar aquella empenta que tot equip necessita en aquestes situacions compromeses. Abans de l'inicii del període suplementari, la mítica grada va bramar com mai animant a l'equip. Al terreny de joc, es repetien una vegada i un altre els atacs reds, sense aconseguir l'objectiu de batre la porteria contraria. Destacadíssima en aquests minuts, va ser l'actuació d'el jove marroquí Nabil El Zhar, que va aportar desequilibri i atreviment a uns companys que topaven contínuament amb la ferrea defensa belga.

Quan ja tothom es resignava a la loteria dels penals i a encomanar-se a les mans de l'heroic Reina, va arribar la jugada que decidiria el partit, la eliminatòria i posava fi al mal somni d'aquesta nit d'agost. Al minut 118 de partit, Ryan Babel per banda esquerra, regatejava al contrari (i a ell mateix) i aconseguia fer una centrada de cama esquerra al segon pal. La centrada semblava massa passada i així ho va entendre el defensor belga al no refusar la pilota a córner immediatament. Va ser un error fatídic. A les seves esquenes, per sorpresa apareixia Dirk Kuyt amb el seu instint nat per al gol, enviant la pilota aquesta vegada si, per fi, al fons de la porteria d'Espinoza.

En el dia anterior a la celebració del partit, Rafa Benítez destacava el compromís i treball de Dirk Kuyt, dient de l'holandès que és la mena de jugador que qualsevol tècnic desitjaria tenir en el seu equip. El Centurió Kuyt, com el va anomenar Rafa, ens posava camí de l'antiga Roma. Ave Dirk!

FORMACIÓ:
Reina, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Fabio Aurelio, Kuyt, Gerrard, Xabi Alonso, Benayoun (Babel 61') Keane (El Zhar 83') i Torres (Plessis 120')

GOL:
1-0 Kuyt 118'

10 comentaris:

Stubbins ha dit...

Les meves puntuacions:

Reina: 5 pts. Salvador novament.
Kuyt: 3 Pts. Gladiator i golejador.
Xabi Alonso: 1 pt. Es va fer amb el partit.

Destacable l'actuació d'el jove El Zhar.

Sorteig avui a les 18:00 hrs.

Que hi hagi sort!... Encara més?

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Querido maestro:

El fútbol y el bombo ha querido unir nuestros destinos. Pase lo que pase serán dos partidos muy muy emotivos. Siento que no podais ser primeros de grupo.

P.D. Eso último, lógicamente era una broma.

Un abrazo, amigo.

Anònim ha dit...

HABRA EXCURSION AL VICENTE CALDERON,

YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

JAMES

Anònim ha dit...

Puntuacion

5-Reina
3-Kuyt
1-Torres

Rafadalton ha dit...

Felicitats per lo d'ahir. No podia haver-hi una UCL sense els reds.

Per cert quin peaso grup!!!
Torres a casa vueeelveee por Navidad.

salut!

Stubbins ha dit...

@ Pablo

Las ganas que tenia yo de pasarme por Madrid a saludarte. A ver si se confirman las fechas y nos vemos por esos bares.

@ Rafadalton

Es un grup asequible, en principi. També ho era el Standard i mira si vam patir. El nostre amic Federico deuria riure ahir. Quin pájaru!!

A veure si ens veiem aviat, collons!

@ tod@s

Los comentarios suprimidos arriba eran anuncios de webs de loterias.

En este blog, no se suprime ninguna opinión siempre que según mi particular criterio (acertado o no) no falten al respeto a cualquier otro usuario del blog.

Dejen sus puntos señores!!!

Stubbins ha dit...

Tanco puntuacions.

Reina: 10 pts.
Kuyt: 6 pts.
Xabi: 1 pt.
Torres: 1 pt.

Puntuen per la general:

Reina: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Xabi: 1 pt.
Torres: 1 pt.

Gràcies per les votacions.