divendres, 4 de juliol del 2008

En marxa!

Amb un total de 18 jugadors a les instal·lacions de Melwood, es va donar inici el passat dilluns als primers entrenaments que obren la preparació per afrontar el nou exercici 2008-2009. Amb les úniques absències dels internacionals que han jugat l'Eurocopa, que encara disposaràn de tres setmanes de vacances i d'Steven Gerrard que s'unirà al grup el proper dilluns, després d'haver disputat partits amistosos amb la sel·lecció anglesa poc abans de l'inici del Campionat d'Europa de nacions.

Les primeres sessions preparatòries, corren a càrrec de Sammy Lee, que després de la seva desfortunada aventura a la banqueta del Bolton Wanderers la passada temporada, ha tornat a Anfield per fer les llavors de assistent principal de Rafa Benítez, després de la sortida d'Alex Miller, que va optar al finalitzar la passada temporada de provar sort com a entrenador a la lliga japonesa, més concretament al Jef United.

Els jugadors seguiràn durant dues setmanes sessions de preparació física i no serà fins el 12 dissabte 12 de juliol, que no prendràn part en un primer compromís de caracter amistós, amb l'equip de la veïna localitat de Birkenhead, el Tranmere Rovers FC.

Des d'el blog, es farà un seguiment del màxim de partits amistosos que es disputin durant la pretemporada i seguir d'aquesta manera les primeres evolucions del nou projecte de cara a la temporada que s'inicia el proper mes d'agost.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No estaria malament començar a quedar per veure aquests partits si es que algun canal el dona.

Stubbins ha dit...

Ara per ara no ho sé. Sempre queda la possibilitat de Rojadirecta.

Salut!