diumenge, 29 de juny del 2008

ESPANYA CAMPIONA!!!


FERNANDO TORRES DÓNA LA SEGONA EUROCOPA 44 ANYS DESPRÉS.

Han pogut. Amb sis partits magnífics la selecció espanyola s'ha coronat com a campiona d'Europa de nacions, quaranta-quatre anys després de que els Pereda, Marcelino, Ramallets, etc. aconseguissin el primer gran èxit futbolístic internacional.

En aquesta ocasió han estat els Casillas, Puyol, Xavi Hernández, Villa, Senna, Iniesta, Silva, entre d'altres i com no, la participació de jugadors Reds com Pepe Reina, Alvaro Arbeloa, Xabi Alonso i un determinant Fernando Torres, qui amb el seu gol en el minut 33 ha donat la victòria al combinat de Luís Aragonés.

A partir d'avui, el Liverpool FC compta entre les seves files amb quatre campions d'Europa de nacions. Hi haurà qui dirà que aquests triomfs poc aporten al club. Però el cert és que quan un equip rival s'enfronti al Liverpool FC la propera temporada i vegi al seu davant a Torres, a Arbeloa, a Reina o tant debò a Xabi Alonso, sentiran com a mínim un seriós respecte i temor.

Reconeixement especial mereix la figura de Fernando Torres. El golejador del Liverpool, havia rebut per varis sectors d'opinió les eternes crítiques a les que anirà sempre lligada la seva carrera futbolística. I el pitjor de tot és que aquestes crítiques han estat i són sempre infundades. El campionat que ha disputat Fernando Torres ha de ser qualificat de notable. Dos gols pot ser no són un bon registre per a un dels jugadors que arribava al campionat amb la carta de presentació de ser un dels golejadors del planeta. Però la participació de Torres ha estat totalment determinant assistint gols, obrint espais als companys, apretant la sortida de pilota de la defensa contrària i acabar tots els partits enfonsat físicament després d'haver-se buidat en el terreny de joc.

"El Niño" havia de reivindicar-se i ha triat el partit més important. La final. Un gol, un pal i la tremolor de cames en tota la defensa alemanya quan la pilota arribava als dominis del jugador de Fuenlabrada. Hi haurà qui malgrat tot això, encara li retreuràn algun inconvenient.

Felicitats a tothom. Felicitats per a Pepe, Alvaro, Xabi i Fenando.

4 comentaris:

Alba ha dit...

La veritat es que no apostava per Espanya com a campiona. Malgra axò, han demnostrat que si volen, poden.
Salutacions

Anònim ha dit...

Fuck off Spain!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

http://indagrofs.spaces.live.com

Anònim ha dit...

Què en sabem d'aixó?
notícia 1 mundo deportivo

notícia 2 mundo deportivo