diumenge, 21 de març del 2010

Digueu-li Webbchester United.

Manchester United 2-1 LIVERPOOL FC


Veritablement vergonyós. Mai es pot justificar una derrota per una actuació arbrital. Però el que està clar, és que en qualsevol partit dels Reds que es arbritrat per Howard Webb, la polèmica està servida. Ho va estar ara fa dues temporades a Old Traffor quan en menys de vint minuts de partit Mascherano era expulsat amb doble groga. Ho va ser aquesta mateixa temporada quan es va fer repetir el llençament de penal a White Hart Lane. I avui ha estat un arbritratge totalment parcial amb una gravíssima concesió de penal inexistent als Mancunians quan el Liverpool portava avantatge en el marcador. Absolutament indignant.

Començava el Liverpool amb força. Tant sols es portaven 5 minuts disputats i Fernando Torres recuperava una pilota al mig del camp. Gerrard obria a la banda per a Dirk Kuyt que centrava i trobava el cap de Fernando que en una rematada de cap força plàstica i marcant tots els temps del que ha de ser una escepcional rematada de cap, posava la pilota fora de l'abast de Edwin Van der Sar. Cinc minuts de partit i la golejada de ara fa un any, tornava a planar sobre Old Trafford.

Ben poc durarien els temors dels Mancunians i els somnis dels Scousers. Howar Webb no estava disposat a veure com el Teatre dels Somnis vivia un altre profanació i s'inventava un penal totalment inexistent de Javier Mascherano que cinc metres fora de l'àrea agafava a Valencia, caient el jugador equatorià dintre de l'àrea. Webb ni tant sols consultava amb el seu assistent i assenyalava sense dubtes el punt de penal, mostrant cartulina groga a Mascherano. La indignació feia que Fernando Torres etzibés una puntada de peu al punt de penal quan Rooney estava a punt de plantar la pilota per executar la pena màxima. La consternació en les files Reds era majúscula.

Wayne Rooney veia com el seu primer intent de batre a Reina era abortat per la brillant aturada del porter madrileny. Malauradament, el rebuig afavoria al jugador de l'United que a porta buida tant sols tenia que acompanyar suaument l'esfèrica per fer pujar l'empat a un al marcador. L'avantatge Red s'esvaia set minuts després i tot tornava com a l'inici del partit però amb dotze minuts de joc disputats. A partir d'aquí, ben poc futbol. Joc molt trabat amb continues aturades per faltes o no faltes, segons el particular criteri d'Howard Webb.

Tant sols el coreà Park desnivellaria la enorme igualtat existent en el terreny de joc amb una rematada de cap a centrada de Fletcher, tot venint del darrera. Era el minut 60 de joc i encara quedava mitja hora per endavant. Malaurdament, ni els canvis de Benítez que donava entrada a Aquilani ni Fernando Torres que a l´ultim minut de partit errava en el seu intent de rematada a porta des de l'interior de l'àrea petita podien fer variar l'avantatge Mancunian.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Carragher, Agger, Insua, Kuyt (Aquilani 73'), Mascherano, Lucas Leiva (Benayoun 76'), Maxi Rodríguez (Babel 76'), Gerrard (C) i Torres.

GOL:
0-1 Torres 5'

6 comentaris:

Stubbins ha dit...

INDIGNANT!

Puntuacions:

Torres: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Maxi Rodríguez: 1 pt.

Als blogs Mancunians de ben segur els 5 punts se'ls dú Webb.

Cal ser agraït en aquests casos.

xavi martin ha dit...

indignant es poc ¡¡¡ robo i "fergunazo" el abuelo tenia un plan y le salio bien.

TORRES 5
CARRA 3
KUITT 1

el Churi ha dit...

els meus:

Torres 5

Insua 3

Maxi 1

Anònim ha dit...

INDIGNAT, EMPRENYAT, 24 hores despres estic rabios es una darrera un altre; no fa falta ser RED per veure la borrachera mental sel senyor Webb ahir; nomes faltaria que el arbitre dels REDS contra el Chelsea vagi a favor nostre per afavorir els mancunians, crec que despres del partit van kedar per fer unes pintes els señors ferguson i webb; jo vaig anar a un KFC a païr la derrota, tot i aixo i tot i que la Champions de l'any vinent keda lluny lluny, LIVERPOOL NEVER WALK ALONE, PROUD TO BE A RED!!!.

TORRES: 5 Punts
Kuyt: 3 Punts
Mascherano: 1 Punt

Elemental kerido Stubbins el millor dels mancunians el senyor webb

Josep Maria Azcon un RED EMPRENYAT que Mai Camina Sol.

Anònim ha dit...

Bé, que l'arbitre piti un penalty fora de l'àrea és una cagada. Que el Liverpool no crees ni una sola ocasió de gol la resta del partit és una gran cagada.

Kuyt 5
Torres 3
Insua 1

Aprofito per deixar-vos un enllaç molt interessant que no te res a veure amb el futbol però si amb la èpica de l'esport. M'encanta el rugby. 13t

Stubbins ha dit...

Ondia! No vaig puntuar. Ahí van.

Torres: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Maxi: 1 pts.

Per tant les puntuacions queden de la següent manera:

Torres: 23 pts.
Kuyt: 12 pts.
Insua: 4 pts.
Carragher: 3 pts.
Maxi Rodríguez: 2 pts.
Mascherano: 1 pt.

Puntuen per la general:

Torres: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Insua: 1 pt.