divendres, 19 de març del 2010

Cómoda remuntada.

LIVERPOOL FC 3-0 Lille OSC


El Liverpool va certificar el seu pas als quarts de final de l'Europa League amb un còmode triomf sobre el Lille OSC francès per 3 gols a 0, que remuntaven el gol en contra amb el qual els jugadors de Rafa Benítez tornaven des de terres franceses.

Ben ràpidament, els d'Anfield aconseguíen anivellar el global amb l'anotació del primer gol de la nit obra d'Steven Gerrard de penal. Era el minut nou i el capità sabia transformar un penal comés sobre Lucas Leiva després de que el brasiler que ahir substituia a Aquilani, penetrés brillantment dintre de l'àrea i un defensor gal el derribés. El Liverpool ben aviat es treia l'ansietat de jugar amb el marcador en contra i els nostres ho van agraïr.

La primera part podia haver acabat amb Les Dogues dominant l'eliminatòria però el poc encert cara a porteria dels gals en l'única ocasió clara en la que es van plantar davant de Pepe Reina, va ser desbaratada pel porter madrileny. Tot i així, Fernando Torres de cap i Ryan Babel van posar a prova al bon porter del Lille, Laundreau.

Iniciat el segon temps, sería Fernando Torres qui es plantaria tot sol davant del porter Laundreau i aquesta vegada, el de Fuenlabrada mostrava novament el seu romanç amb el gol batent per baix la porteria gal·la. El Liverpool aconseguia avançar-se en la eliminatòria i mica en mica cedia terreny que el conjunt del Lille no podia aprofitar.

Tant sols en els darrers minuts, els de Rudy Garcia van posar seriós setge a la porteria de Pepe Reina, però seríen novament els reds qui aconseguiríen un nou gol al aparéixer novament les dos grans figures de l'equip de Benítez per establir el 3-0 definitiu. Gerrard xutava a porta i el rebuig de Laundreau era aprofitat per un atent Fernando Torres per signar el seu quart gol en quatre dies.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Agger (Kirgiakos 90'), Carragher, Insua, Kuyt, Mascherano, Lucas Leiva, Babel (Benayoun 80'), Gerrard (C) i Torres (NGog 90')

GOLS:
1-0 Gerrard (pen.) 9'
2-0 Torres 49'
3-0 Torres 89'

2 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuacions:

Torres: 5 pts.
Lucas Leiva: 3 pts.
Babel: 1 pt.

el Churi ha dit...

Els meus:

Torres 5
Babel 3
Masche 1