diumenge, 6 de desembre del 2009

Sense Torres, no hi ha gol.

Blackburn Rovers 0-0 LIVERPOOL FC


Poca punteria van tindre ahir els jugadors del Liverpool a Ewood Park. En un partit bastant pobre en els seus primers quaranta-cinc minuts i amb una sensible millora en el segon temps, els de Rafa Benítez van treure un punt de la seva visita a Lancanshire, insuficient per tal de fer efectiu l'objectiu d'apropar-se a les places de priviligei del campionat.

Steven Gerrard complia el seu partit número 500 defensant la samarreta red i ho va fer sent un dels jugadors més destacats del partit. Com a mínim, el capità red va ser dels pocs que van mostrar ambició durant el partit. La baixa de Fernando Torres, deixava a l'equip d'Anfield mancat una vegada més de gol. Ni Kuyt ni posteriorment David Ngog, no van tenir cap mena d'encert de cara a porteria. Tots dos jugadors, van estar desafortunats en la mateixa jugada amb un remat al travesser per part del jugador gal, després d'una sensacional jugada per banda dreta d'un Glen Johnson, novament molt inspirat. El rebuig del travesser de la porteria de Robinson, va estar a punt d'aprofitar-lo Dirk Kuyt, però el seu xut va anar a petar contra el cos d'un defensa.

Eren els millors moments d'un Liverpool que durant gairebé una hora llarga de joc, no havia sabut trobar-se sobre el terreny de joc. Finalment, cap dels onze xuts a porteria dels Reds, van tindre l'èxit del gol i el marcador d'Ewood Park, no patiria cap mena de modificació.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Agger, Carragher, Insua, Benayoun (El Zhar 72'), Mascherano, Lucas Leiva, Riera (Ngog 52') , Gerrard (C) i Kuyt.

5 comentaris:

Stubbins ha dit...

Puntuacions:

Gerrard: 5 pts.
Johnson: 3 pts.
Ngog: 1 pt.

Jorge-George Olmos ha dit...

Mis puntuaciones
A las chinas de los Gt se merecerian los 5 points pero ahi vamos

Johnson 5 points
Gerrard 3 points
Leiva - 1 point

Sentimiento Perico ha dit...

La baja de Torres siempre es sensible, y más sensible lo es sino tiene un recambio de garantias.

Saludos.

juan ha dit...

Mis puntos

5 Ngog

3 Johnson

1 Agger

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions.

Johnson: 11 pts.
Gerrard: 8 pts.
Ngog: 6 pts.
Leiva i Agger: 1 pt.

Puntuen per la general:

Johnson: 5 pts.
Gerrard: 3 pts.
Ngog: 1 pt.

GRACIES a tots per la vostra participació.