dimecres, 2 de desembre del 2009

Al servei Blake, a la resta Mascherano.

Cap de setmana tennístic per excelència a Barcelona. Des d'el divendres es disputarà al Palau Sant Jordi de la muntanya Olímpica, la 98ª edició de la Final de la Copa Davis entre Espanya i la República Txeca. Els Nadal, Verdasco, Stepanek i Berdych, seràn els grans protagonistes poliesportius del cap de setmana, en la que pot significar la quarta Copa Davis per a Espanya.

Però quina relació guarda l'esport de la raqueta amb el Liverpool FC? Ben poca, però vet aquí que hem trobat un semblant realment raonable d'un dels tenistes de més renom i calat mediàtic de l'ATP amb un dels nostres. Es tracta de la semblança física entre el tenista nord-americà James Blake i Javier Mascherano.

James Blake ocupa en l'actualitat el número 44 del ranking mundial de l'ATP. Una posició gens acord amb la seva capacitat i qualitat tenística, però que les continues lesions i sobre tot els seus crònics dolors d'esquena, se li va diagnosticar desviament de la columna vertebral als 13 anys, han fet que qui en l'any 2006 ocupava la posició número 4 de l'ATP, hagi caigut en posicions tant baixes.

El tennista novayorqués compta amb diversos títols de tornejos ATP com ara New Haven, Stockholm o Sydney, havent disputat finals de tornejos tant importants com el Master Series de Cincinnati o el torneig de Queens de Londres sobre gespa, preludi any darrera any del prestigiós Wimbledon.

Pot ser la fotografía de James Blake no és la més idònea per comparar-lo amb Mascherano, però si teniu la oportunitat de seguir per televisió algún partit de Blake, observareu com la seva fisonomía i fins i tot les seves gesticulacions, recorden i molt al jugador Red nascut a San Lorenzo.

6 comentaris:

Jorge-George Olmos ha dit...

jajajaja
Yo tengo una foto que me hice con Blake cuando tenia el pelo largo en plan "Actor secundario Bob"
Como cuando gane un punto se bese la camiseta,lo lleva claro,jajaja

Luis JFT96 ha dit...

WTF!

Stu, tienes mucho tiempo libre!

Alba ha dit...

Un post molt bo, la veritat es que cualsevol cosa es bo per fer passar el dies sense futbol. El Palau Sant Jordi veurà una gran eliminatoria, sens dubte.
Salutacions

Stubbins ha dit...

@ Jorge.

Jajaja. Recuerdo esa época de Blake. Qué pelos colega! Pero tú, salvo con Cristobal Colón, tienes fotos y autógrafos con todo Cristo, ¿no?

FERNANDO SANCHEZ POSTIGO ha dit...

son parecidos incluso jugando pues Blake es un duro fajador. Un abrazo.

juan ha dit...

flipas chaval. No se parecen en nada.