dissabte, 19 de desembre del 2009

Patinada.

Portsmouth FC 2-0 LIVERPOOL FC


Amb mitja Europa glaçada, la ciutat britànica costanera de Portsmouth no podia ser menys. Cares de fred a les grades i un terreny de joc amb moltes zones en evident estat de congelació. El mateix estat en que s'han quedat jugadors i supporters Reds, al finalitzar els noranta minuts del seu partit enfront del cuer de la classificació amb una derrota per dos gols a zero.

Res a sortit bé en la tarda d'avui. Amb una gespa glaçada i dura, l'onze de Rafa Benítez mai s'ha trobat còmode i no ha pogut efectuar el joc que inicialment tenia la intenció de practicar. No era dia per a conduccions de pilota i si per fer-hi joc directe i de pilota llarga cap a l'àrea. Era un partit per aprofitar els rebots i els jugadors del Pompey ho han sabut interpretar a la perfecció, doncs de rebot han arribat els gols que finalment han donat la victòria als d'Avram Grant, que des de la seva arribada ha aconseguit revitalitzar a un equip totalment fos i desmotivat.

Com de rebot els ha arribat una expulsió de Javier Mascherano, força polèmica a una entrada a Ben-Haim a un minut de la finaltizació del primer temps. La entrada amb tota objectivitat tant sols era mereixedora de tarjeta groga, però l'arbitre ha enviat als vestidors abans d'hora al jugador argentí, amb el clar enuig de Rafa Benítez.

Anteriorment a la expulsió, el Portsmouth s'avançava en el marcador amb una jugada en la que Belhadj ha sabut els rebots i les imprecissions defensives dels de Benítez per engaltar un fort xut que pràcticament sense angle s'ha colat entre el pal i el cos de Reina, que en la acció anterior, ja havia fet una aturada de mèrit evitant el gol del Pompey.

Amb un home menys i amb el marcador en contra, el Liverpool afrontava una segona part amb el dificil objectiu de donar la volta al marcador i a les adversitats. Ha estat impossible. Oportunitats hi ha hagut però s'han produït massa tard i totes elles amb els rebots com a protagonistes. Fins al minut 68 de partit, Steven Gerrard no ha posat en apurs al porter local Begovic. Ha estat en un xut del capità que després de ser desviat per un defensor, Begovic ha tret una mà miracolosa per evitar que la pilota continués el seu camí cap al gol.

Amb els de Benítez ja totalment volcats sobre la porteria de Begovic, ha arribat el segon gol dels de Grant que ha sentenciat el partit. Piquione al minut vuitanta, novament sense angle, batia a Reina, donant els tres punts al Portsmouth. Novament Gerrard ho intentava amb un xut que marxava per ben poc fora, sense que el Liverpool aconseguís un gol que ja tant sols servia per a maquillar el resultat.

FORMACIÓ:
Reina, Johnson, Carragher, Agger, Insua (Fabio Aurelio 68'), Kuyt, Mascherano, Lucas Leiva (Spearing 88'), Dossena (Benayoun 53'), Gerrard (C) i Torres.

4 comentaris:

Stubbins ha dit...

Mol mal partit. Es fa dificil donar els punts.

Reina: 5 pts. Bones aturades.
Kuyt: 3 pts. Dels pocs que com a mínim ho ha intentat.
Gerrard: 1 pt. L'únic que ha xutat a porta amb perill..... però ha estat totalment desaparegut.

Luis JFT96 ha dit...

Ánimo peña.

Alba ha dit...

Una derrota que no em sorprèn i que segueix mostrant la irregularitat de l'equip en la present temporada.
Salutacions

Stubbins ha dit...

Doncs es tanquen les puntuacions amb la meva única valoració.

Reina: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Gerrard: 1 pt.