dimecres, 16 de desembre del 2009

No hi ha partit sense ensurt.

LIVERPOOL FC 2-1 Wigan Athletic

En un dels partits millor disputats per el Liverpool de la temporada, on l'avantatge quan el quart arbitre assenyalava el temps afegit era suficient com per a marxar cap a casa ben tranquils, el contrari ha tornat a posar l'ai al cor de la parroquia Red una vegada més. Per fortuna, tot ha quedat en un ensurt, però la falta de concentració, o bé l'encert del jugador Latic, tot cal dir-ho, han deixat una innecesària taca en un partit força ben disputat per el quadre de Benítez. El que compta, que no és altre cosa que els tres punts, es queden a Anfield, però a darrera hora, ha tornat a quedar un regust amarg en el paladar del supporter.

Aliniació amb forces novetats la dissenyada aquesta nit per Rafa Benítez. D'entrada, Jamie Carragher ocupava el lateral dret de Glen Johnson, mentre que sorprenentment, David Ngog era el davanter titular, deixant a la banqueta a Fernando Torres. No ha sortit malament la jugada. El davanter francés ha estat de llarg el millor jugador del partit. Ben d'hora, cap al minut 9 de joc, pentinava al primer pal, avançant-se a la sortida de punys de Chris Kirkland, una centrada de Fabio Aurelio que significava el primer gol per als d'Anfield.

Ngog i Dirk Kuyt, han portat de corcoll a la defensa visitant durant els primers minuts de joc. El jugador holandés, actuant de mitja punta ha tingut una molt bona ocasió a passada de Ngog, però l'ex-porter Red, Kirkland, l'ha sabut desvaratar enviant a corner, el xut a boca de canó de Kuyt. El partit estava força obert i tot gràcies a un plantejament valent i gens conservador dels de Roberto Martínez. El tècnic de Balaguer, feia el seu debut com a tècnic a l'estadi d'Anfield amb una molt bona nota. Un altre català en les files del Wigan aquesta nit a Anfield, Jordi Gómez, ex-jugador de l'Espanyol de Barcelona.

David Ngog, continuava donant mostres de la seva classe i de les seves magnífiques lectures de les jugades. Aquesta visió, l'ha portat a estar a punt d'aconseguir el segon gol de la nit, quan ha guanyat la partida en una pilota perduda a un defensa rival i al xutar a porta, la pilota ha sortit ben a prop del pal de la porteria de Kirkland.

El segon temps, ha estat de clar color Red. Els de Benítez s'han posat seriosament a buscar el gol de la tranquilitat i han anul·lat per complert qualsevol intent del Wigan per dur l'iniciativa del joc. Novament Kuyt amb Ngog i amb la resposta de Kirkland, gairebé calcaben la jugada de perill red de la primera part, aquesta vegada a la porteria de The Kop.

Al minut 65, Benítez decidia donar entrada a Fernando Torres, en el que ha significat el partit número 100 del madrileny amb la samarreta red. El Niño no ha desaprofitat l'efemèride per aconseguir el segon gol del partit al minut 78, després de driblar la sortida del porter i de fer entrar la pilota dins la porteria al segon intent, després de la oposició de Bramble.

Però aquest any, no hi ha partit tranquil a Anfield i Nzogbia aconseguia un sensacional gol després de burlar les escomeses de la totalitat de la defensa red. Per sort, no hi havia temps per a més i els tres punts es quedaven a casa.

FORMACIÓ:
Reina, Carragher, Agger, Skrtel, Insua, Benayoun (Aquilani 81'), Mascherano, Gerrard (C), Fabio Aurelio (Lucas Leiva 60'), Kuyt i Ngog (Torres 65').

GOLS:
1-0 Ngog 9'
2-0 Fernando Torres 78'

5 comentaris:

Stubbins ha dit...

Aquest any toca patir.

Puntuacions:

Ngog: 5 pts.
Kuyt: 3 pts.
Benayoun: 1 pt.

Jorge-George Olmos ha dit...

Ostras no em acordaba de la chilena delante del tio del Bronx del Il Principino.

Puntuaciones:
Ngog 5
Fabio 3
Carradona 1

Alba ha dit...

La veritat es que es va patir més del previst; el Liverpool no està fi i s'haurà d'esperar una reacció si vol estar en Champions la propera temporada.
Salutacions

Anònim ha dit...

Hola familia, doncs si els ultins minuts a patir, creia que seria un partit per marcar gols de cara a possibles empats a punts a final de temporada, oportunitats van tenir pero no entra, pero be son 3 punts que ja son bons.

Ngog: 5 Punts
Carragher: 3 Punts
Torres: 1 Punt

Josep Maria Azcon, Mai Camina Sol.

Stubbins ha dit...

Tanquem puntuacions:

N'Gog: 15 pts.
Carragher: 4 pts.
Fabio Aurelio: 3 pts.
Kuyt: 3 pts.
Benayoun: 1 pt.
Torres: 1 pt.

Puntuen per la general:

N'Gog: 5 pts.
Carragher: 3 pts.
Fabio Aurelio y Kuyt: 1 pt.

Gràcies a tothom per les vostres puntuacions i comentaris.